lütfen yardım edin bir fikriniz var mı?kaymaz taban halı benim için buyuk sorun oldu

stoprak

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
1.571
1.226
333
englısh home dan mutfak için aldığım kaymaz taban halılar zemine yapıştı üç beş yıkamadan sonra oldu bu. şimdi zeminde sakız gibi hatta daha kötü lekeler var neredeyse halını n altında taban yok hep yapışmış zemine halıyı attım ama yeri temizleyemiyorum hem çok kötü görünüyor hem de kiracıyım bir şekilde temizlemeliyim bu lekeleri. camaşır suyu, yağ çözücü hatta aseton denedim çıkmıyor telledim bıçakla kazıyarak baş edilecek gibi dğil hem de kiracıyım zemine zarar vermekten de korkuyorum. sizin fikriniz var mı bu konu da ya da başına gelen var mı

bulaşık teli denediniz mi

alüminyum olanları

geçen yardımcım istedi ben bilmiyordum bir gittim ki tüm marketi onlar sarmış

her marka her boy var

bu iyi oluyor yapışkanları vs çıkarıyor dedi

bulaşık teli denediniz mi

alüminyum olanları

geçen yardımcım istedi ben bilmiyordum bir gittim ki tüm marketi onlar sarmış

her marka her boy var

bu iyi oluyor yapışkanları vs çıkarıyor dedi
Denedim canım hem kolay kolay çıkmıyor çok bastırınca da yeri ciziyor

halı baya kalitesizmiş yıkama talimatına uygun yıkadığın halde böyle olduysa keşke halıyı atmadan önce müşteri hizmetleri ile iletişime geçseydin canım, yerin temizlenmesine gelince zemin eğer taş ise Bim'de Sarı güç diye bi ürün var her şeyi çıkarıyor ondan al gece sık sabaha kadar beklet bi dene o şekilde

Etiket sokucu spreyler var. Sikiyorsunuz 2 dk bekliyorsunuz. Sonra siliyorsunuz. Mis gibi cikiyor iz kalmiyor.
Onu da deneyebilirsin ama etiketi ve bant kalıntısına adetin çok güzel sokuyor bunu sokmuyor o söker mi acaba

Buzla ya da yağla deneyin bir de.
Sonrasında maket bıçağı ile kazıyın.
Hiç duymadım böyle bir şey.
Yıkadıkça minik minik parçalanıyor ama yapışma olmadı.

halı baya kalitesizmiş yıkama talimatına uygun yıkadığın halde böyle olduysa keşke halıyı atmadan önce müşteri hizmetleri ile iletişime geçseydin canım, yerin temizlenmesine gelince zemin eğer taş ise Bim'de Sarı güç diye bi ürün var her şeyi çıkarıyor ondan al gece sık sabaha kadar beklet bi dene o şekilde
Tamam canım onu da deneyeceğim inşallah çıkar yaa bir de English home Dan çokta ucuza almamıştım kesme halılar daha ucuzdu :KK43:

20200916_113244.webp

Böyle işte kizlar ama çok yerde var yani bu kadar olsa bir şekilde çıkar ama o kadar çok ki

Saç kurutma makinesi ile biraz yumuşatıp ıslak bir bezle silebilirsiniz. Mutfak için spreyler var temizleyici ondan da sıkabilirsiniz.

Back
X