Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfak spreyi işe yaramıyor canım onu denedim ama saç kurutma makinesi ya da üstüne bir bez koyup ütüyle ısıtmayı deneyeceğim çok sert zaten beton gibi. Teşekkür ederimSaç kurutma makinesi ile biraz yumuşatıp ıslak bir bezle silebilirsiniz. Mutfak için spreyler var temizleyici ondan da sıkabilirsiniz.
Çok sert canım bıçak bile kazimiyor hemenAklıma bişey geldi işe yarar mı bilmiyorum da koli bandı ile ağda yapıyor gibi izlerin üstüne denesene belki yapışkana yapışır
Aseton yazacaktım canım değişik yazmış sözlük aseton çıkarmiyor normalde bant lekelerini aseton güzel çıkarıyor bunu da denemek lazım. Teşekkür ederimValla denemeden bilemezsiniz. Ama benim kizimin cama yapistirdigi kece yapiskanlari cok guzel cikardi.
WD40 deneyinenglısh home dan mutfak için aldığım kaymaz taban halılar zemine yapıştı üç beş yıkamadan sonra oldu bu. şimdi zeminde sakız gibi hatta daha kötü lekeler var neredeyse halını n altında taban yok hep yapışmış zemine halıyı attım ama yeri temizleyemiyorum hem çok kötü görünüyor hem de kiracıyım bir şekilde temizlemeliyim bu lekeleri. camaşır suyu, yağ çözücü hatta aseton denedim çıkmıyor telledim bıçakla kazıyarak baş edilecek gibi dğil hem de kiracıyım zemine zarar vermekten de korkuyorum. sizin fikriniz var mı bu konu da ya da başına gelen var mı
englısh home dan mutfak için aldığım kaymaz taban halılar zemine yapıştı üç beş yıkamadan sonra oldu bu. şimdi zeminde sakız gibi hatta daha kötü lekeler var neredeyse halını n altında taban yok hep yapışmış zemine halıyı attım ama yeri temizleyemiyorum hem çok kötü görünüyor hem de kiracıyım bir şekilde temizlemeliyim bu lekeleri. camaşır suyu, yağ çözücü hatta aseton denedim çıkmıyor telledim bıçakla kazıyarak baş edilecek gibi dğil hem de kiracıyım zemine zarar vermekten de korkuyorum. sizin fikriniz var mı bu konu da ya da başına gelen var mı
Yok canım poşetle çiftle falan çıkacak birşey değil beton gibi olmuşbaskısız bir poşete cif dökun iyice ovalayın yeri bu cifli poşetle. daha çıkarmadığı şey görmedim bu formulun.
Ilk kez duydum canım netten baktım pas sokucuymus ama gicirdama falan için de kullanılıyormuş siz ne için kullanıyorsunuz bunuWD40 deneyin
biz her şeye kullanıyoruz geçen çift taraflı bant yapıştırmışlardı kapıma çıkmamış. onlar için kullandım. yağ gibi bbir şey.Ilk kez duydum canım netten baktım pas sokucuymus ama gicirdama falan için de kullanılıyormuş siz ne için kullanıyorsunuz bunu
Tamam canım teşekkür ederim deneyeceğim 2-3 yöntem var onlar olmazsa bu da aklımdabiz her şeye kullanıyoruz geçen çift taraflı bant yapıştırmışlardı kapıma çıkmamış. onlar için kullandım. yağ gibi bbir şey.
tekzende koctacda falan buyuk spatulalar var genelde sıvacılar boyacılar kullanır yapı marketlerde bulunurenglısh home dan mutfak için aldığım kaymaz taban halılar zemine yapıştı üç beş yıkamadan sonra oldu bu. şimdi zeminde sakız gibi hatta daha kötü lekeler var neredeyse halını n altında taban yok hep yapışmış zemine halıyı attım ama yeri temizleyemiyorum hem çok kötü görünüyor hem de kiracıyım bir şekilde temizlemeliyim bu lekeleri. camaşır suyu, yağ çözücü hatta aseton denedim çıkmıyor telledim bıçakla kazıyarak baş edilecek gibi dğil hem de kiracıyım zemine zarar vermekten de korkuyorum. sizin fikriniz var mı bu konu da ya da başına gelen var mı