lütfen yardım edin bir fikriniz var mı?kaymaz taban halı benim için buyuk sorun oldu

Kimyasal çözümden evvel saç kurutma makinesiyle ısıtmayı deneseniz?
Sonuçta sıcaktan dolayı yere yapışmış, tekrar ısıtırsanız akışkan olduğu için rahatça yerden alınabilir 🧐

Saç kurutma makinesi ile biraz yumuşatıp ıslak bir bezle silebilirsiniz. Mutfak için spreyler var temizleyici ondan da sıkabilirsiniz.
Mutfak spreyi işe yaramıyor canım onu denedim ama saç kurutma makinesi ya da üstüne bir bez koyup ütüyle ısıtmayı deneyeceğim çok sert zaten beton gibi. Teşekkür ederim

Valla denemeden bilemezsiniz. Ama benim kizimin cama yapistirdigi kece yapiskanlari cok guzel cikardi.
Aseton yazacaktım canım değişik yazmış sözlük aseton çıkarmiyor normalde bant lekelerini aseton güzel çıkarıyor bunu da denemek lazım. Teşekkür ederim

englısh home dan mutfak için aldığım kaymaz taban halılar zemine yapıştı üç beş yıkamadan sonra oldu bu. şimdi zeminde sakız gibi hatta daha kötü lekeler var neredeyse halını n altında taban yok hep yapışmış zemine halıyı attım ama yeri temizleyemiyorum hem çok kötü görünüyor hem de kiracıyım bir şekilde temizlemeliyim bu lekeleri. camaşır suyu, yağ çözücü hatta aseton denedim çıkmıyor telledim bıçakla kazıyarak baş edilecek gibi dğil hem de kiracıyım zemine zarar vermekten de korkuyorum. sizin fikriniz var mı bu konu da ya da başına gelen var mı
WD40 deneyin

englısh home dan mutfak için aldığım kaymaz taban halılar zemine yapıştı üç beş yıkamadan sonra oldu bu. şimdi zeminde sakız gibi hatta daha kötü lekeler var neredeyse halını n altında taban yok hep yapışmış zemine halıyı attım ama yeri temizleyemiyorum hem çok kötü görünüyor hem de kiracıyım bir şekilde temizlemeliyim bu lekeleri. camaşır suyu, yağ çözücü hatta aseton denedim çıkmıyor telledim bıçakla kazıyarak baş edilecek gibi dğil hem de kiracıyım zemine zarar vermekten de korkuyorum. sizin fikriniz var mı bu konu da ya da başına gelen var mı

Fön makinesi ile ısıtın, ısıtırken hafif bıçak ucu ile temizleyin, eşyalara ya da yere yapışmış bant vs yi hep böyle temizlerim, hiç bir deterjan kar etmez onlara mıh gibi yapışır. Isıtıp yapışanları aldıktan sonra lekeler kalabilir onlarıda sünger ve cif ile çözebilirsiniz

Tineri denedik şimdi hiç hic fayda etmedi :KK43: diğerlerini de deneyeceğim en iyi bıçak çıkarıyor ama kolu kopuyor insanın bir de bıçağın da çıkaramadığı yerler var. Sırada fön var yağı da bir deneyecegim inşallah biri fayda eder yaa

karbonat ve zeytinyagi kasimi hazirla biraz kivamli olacak. fon makinasiyla lekeyi isitip uzerine bu karisimdan sur kalin bir tabaka halinde hemen cikarir diye dusunuyorum.

Ilk kez duydum canım netten baktım pas sokucuymus ama gicirdama falan için de kullanılıyormuş siz ne için kullanıyorsunuz bunu
biz her şeye kullanıyoruz geçen çift taraflı bant yapıştırmışlardı kapıma çıkmamış. onlar için kullandım. yağ gibi bbir şey.

biz her şeye kullanıyoruz geçen çift taraflı bant yapıştırmışlardı kapıma çıkmamış. onlar için kullandım. yağ gibi bbir şey.
Tamam canım teşekkür ederim deneyeceğim 2-3 yöntem var onlar olmazsa bu da aklımda

Şimdi onu yere yapismis bir sakız gibi filan düşünürsek en iyi yagin fayda edecegini düşünüyorum .
Birde bi tanesinin üstünde sunu deneyin. Ara kabloyla uzatıp ütüyü takin. Ütunun altina kalın bir kumas yada kagit koyun üstünde gezdirin. Utunun sicakligiyla eriyen kalinti utunun altina koydugunuz malzemeye yapisir

tekzende koctacda falan buyuk spatulalar var genelde sıvacılar boyacılar kullanır yapı marketlerde bulunur
ondan bır tane alıp kolayca temızlersınız

Back
X