2 hafta falan fark oldugunda sorun varmis gibi sayilmiyor ancak 4 hafta diyosunuz anlamadimki bir baska ozel.doktora daha mi gitseniz acabaEwt hepsi farkli cikti ama sorun var falanda.demedi yani varda bilerekmi soylemediki acaba son adet tarihimi soyledim ona.gore hesapladi baska doktor hesapliyo 38 cikiyo bende anlamadimki kafam iyce karisti yaa ne dusuncemi ne yapacamida bilmiyorum
Bence bir kez daha ozel.bi doktora gidin onlsrin cihazlari daha iyi cunku sonra karar verin ama normal.dogum.istiyosaniz devlete gidin ozel hastane doktorlari sezeryana yonlendiriyor cunkuOzelemi gitsem yoksa devlet hastanesinde kendi doktorumami devam etsem die dusunuyorumm
Plasenta yaşlanmasından falan bahsetmişmiydi daha önce. Belki bebeşe yeterli kan ve oksijen gitmiyordur. Belkide olası bir durumdur en iyisi sen içini ferahlatmak için başka bir doktpra git canım. Ben kayserideyim. Erciyes kartalda nuray emeklioğlunu veya doğumevinde ayşe yılmazsoyu tavsiye ederim... Sizinde kayseride yaşaeığınızı hatırlıyorum yanlış anımsamadıysam...Ins bi sorun yoktur cnm ya varda solemedi.i acaba die dusunmekten kafayi yicem bide su kafami cok.karistirdii ben normalde 38 haftadayim ama o doktor 34 haftaliksin dedi nasil boyle oluyo anlamadm kii
Ultrason ölçümleri cihazdan cihazada farklılık gösterebilir tabi ama hem küçük gördüm diyor hem iri bebek diyor. Keşke o zaman söyleseydin ben 38 haftalığım neden oldu diye....Hayir canm oyle biseyden bahsetmedii ole olsa kilosu falan fazla demezdi heraldee biraz iri bi bebek olacak dedii ewt cnm bende kayserideyim dogumewine gidiyorum normalde ama bi deisiklik yapiyim dedim keske yapmasaydim.kafam karisti iycee ayse yilmazsoya bi defa gittim ama gazla memmn kalmadim o yuzden yusuf madendagina gidiyorum.cok ii bi doktorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?