Doğuma Hazırlık lutfen yardim edin bole bisi basina gelen varmi arkadaslar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar merhaba ben normalde bugun 38 haftalik olduk kontrl icin ozel hastaneye gittim herzaman devlete gidiyodum ama kafam karisti yaa cocuk 34 haftalik gorunuyo ama iri bi bebek olcak dedi 38iken nasil 34 olabilir anlamadim diger degerleride boylee bdp92.52mm
Ga37w4d
Ac309.28mm
Ga34w6d
Efw2829g
Ga36w1d
Fl/ac23%
Bunlarda bolge bilgisi olan yardm etsin lutfen kafam cok karisti bi sorun bar falanda demedii

Bence burda bas olcusune gore farkli karin olcusune gore farkli bacak.olcusune gore fadkli cikmis hepsi

Ewt hepsi farkli cikti ama sorun var falanda.demedi yani varda bilerekmi soylemediki acaba son adet tarihimi soyledim ona.gore hesapladi baska doktor hesapliyo 38 cikiyo bende anlamadimki kafam iyce karisti yaa ne dusuncemi ne yapacamida bilmiyorum

Ewt hepsi farkli cikti ama sorun var falanda.demedi yani varda bilerekmi soylemediki acaba son adet tarihimi soyledim ona.gore hesapladi baska doktor hesapliyo 38 cikiyo bende anlamadimki kafam iyce karisti yaa ne dusuncemi ne yapacamida bilmiyorum
2 hafta falan fark oldugunda sorun varmis gibi sayilmiyor ancak 4 hafta diyosunuz anlamadimki bir baska ozel.doktora daha mi gitseniz acaba

Ozelemi gitsem yoksa devlet hastanesinde kendi doktorumami devam etsem die dusunuyorumm

Ozelemi gitsem yoksa devlet hastanesinde kendi doktorumami devam etsem die dusunuyorumm
Bence bir kez daha ozel.bi doktora gidin onlsrin cihazlari daha iyi cunku sonra karar verin ama normal.dogum.istiyosaniz devlete gidin ozel hastane doktorlari sezeryana yonlendiriyor cunku

Sezryan istiyorum.normalde ama onun icinde gitmistim aslinda ozele ama doktor istege bagli sezeryan yapmiyoruz yasak dedi bnde o yuzden develete gitmeyi dusunuyorum

Devlet oyle biliyorumda isde dun ozele gittim ya dedim.sezeryan olmak istiyorum doktor yasak dedi isyek uzerine yapmiyoruz dedi nebilim nasil bi doktorsa bnde anlamadimkii

Problem olsa söylerdi doktorun canım , içini ferah tut sen...
Yeniden kendi doktoruna gidincede söylersin durumu bilgilendirir seni. Çok az kalmış zaten doğumuna da canını sıkma. Benim oğlumda hep iki hafta geriden geliyordu ama doğumda fark kapanmıştı.

Ins bi sorun yoktur cnm ya varda solemedi.i acaba die dusunmekten kafayi yicem bide su kafami cok.karistirdii ben normalde 38 haftadayim ama o doktor 34 haftaliksin dedi nasil boyle oluyo anlamadm kii

Ins bi sorun yoktur cnm ya varda solemedi.i acaba die dusunmekten kafayi yicem bide su kafami cok.karistirdii ben normalde 38 haftadayim ama o doktor 34 haftaliksin dedi nasil boyle oluyo anlamadm kii
Plasenta yaşlanmasından falan bahsetmişmiydi daha önce. Belki bebeşe yeterli kan ve oksijen gitmiyordur. Belkide olası bir durumdur en iyisi sen içini ferahlatmak için başka bir doktpra git canım. Ben kayserideyim. Erciyes kartalda nuray emeklioğlunu veya doğumevinde ayşe yılmazsoyu tavsiye ederim... Sizinde kayseride yaşaeığınızı hatırlıyorum yanlış anımsamadıysam...

Hayir canm oyle biseyden bahsetmedii ole olsa kilosu falan fazla demezdi heraldee biraz iri bi bebek olacak dedii ewt cnm bende kayserideyim dogumewine gidiyorum normalde ama bi deisiklik yapiyim dedim keske yapmasaydim.kafam karisti iycee ayse yilmazsoya bi defa gittim ama gazla memmn kalmadim o yuzden yusuf madendagina gidiyorum.cok ii bi doktorr

Hayir canm oyle biseyden bahsetmedii ole olsa kilosu falan fazla demezdi heraldee biraz iri bi bebek olacak dedii ewt cnm bende kayserideyim dogumewine gidiyorum normalde ama bi deisiklik yapiyim dedim keske yapmasaydim.kafam karisti iycee ayse yilmazsoya bi defa gittim ama gazla memmn kalmadim o yuzden yusuf madendagina gidiyorum.cok ii bi doktorr
Ultrason ölçümleri cihazdan cihazada farklılık gösterebilir tabi ama hem küçük gördüm diyor hem iri bebek diyor. Keşke o zaman söyleseydin ben 38 haftalığım neden oldu diye....
mesela geçen ay bi hastanede 150 gr çıkan bebeğim iki gün sonradında başka hastane ölçümünde 230 gr çıktı. Canını sıkma sen inşallah problem yoktur...
Özelde hangi hastane ve doktora gittin bazıları vicdanına kalmoş ama sezeryan içinde iri bebek diyip çıkıyorlar hemen..

Tekdende zehra kalinli die bi doktordu dedim 38 haftaligim nasil 34 oluyo dedim haftaya tekrar gel bidaha bakalim dedim bi aciklama yapmadi yanii ayrica bn sezeryan olmak istiyorum aslinda onun icjnde ozele gitmistim ama doktora soyledim sezeryan istiyorum diee istege bagli yapmiyoruz yasak dedi

Back
X