lütfen yardim edin bunalimdayim artikk dayanamiyorum

Var canim uzerine gitmek istiyorum ama genede beni buluyor butür sacma seyler sanki o kedi girdi mikrop birakdi her yere sonucta aksama kadar copun icindeler mikrobu evime bulastirdi dokundugum yerlerden bende her yere bulastircam hissi geliyor normal bir insan nasil tepki verirdi bu durumda temizlermiydi umursamazmiydi onu sormak icin actim konuyu

Var canim uzerine gitmek istiyorum ama genede beni buluyor butür sacma seyler sanki o kedi girdi mikrop birakdi her yere sonucta aksama kadar copun icindeler mikrobu evime bulastirdi dokundugum yerlerden bende her yere bulastircam hissi geliyor normal bir insan nasil tepki verirdi bu durumda temizlermiydi umursamazmiydi onu sormak icin actim konuyu

Canım seni korkutmak istemem ama, ben temizlik hastalarının tedavi edilmezse ne hallere geldiklerini görmüş bir insanım.
Kendi kendine üstüne gitmeyle aşılan bir şey değil bu. Lütfen profesyonel destek aldığını söyle bana?

Eve kedi girdi temizlik yapılmaz, kendinize eziyet ediyorsunuz.

En fazla viledayla yerleri geçin içinize hiç sinmiyorsa.

Hayatı siz zorlaştırıyorsunuz sanki.

Benim takintim sadece bulasma yonunde aşiri temizlik yaptigimi soleyemem o tur hastalarin nasil oldugunu biliyorum

Ok. Kendinizi tahlil etmeye çalışın madem. Çünkü evine kedi girdiğini gören kişi, en fazla kedinin bastığı yeri üstünden siler, belki temizlik yeni bittiyse biraz söylenir o kadar. Bunu dert etmez.
Bilmiyorum, bir şeyler mi birikti sizde, yani yine de bi an öyle geldi "Siz ne yapardınız" diye sorunca.

Neyse.

Hiç birşey olmaz Can'ım rahat ol .sirkeyle sil mutfak tezgahını yeter. Mutlaka psikologa git. Yaşadığın hayattan sanırım memnun değilsin ve kafanı ufak tefek seylere takıp hastalıklı bir hal almaya başlamışsın . Şimdi henüz yolun başındayken uzman desteği alırsan kurtulursun

Evet ustunden siler ama ben nereler degdi nereye bastı bilmiyorum kendimi cok kötü hissettim o anda yani sizler olsaydiniz ne yapardiniz diye sormam o yuzden masamda bardaklarim vardi dolabin icini bardaklarin oldugu yeri bolastip silmistim cunku geri hepsini bastan silmemmi lazim bilemedim

Back
X