Lütfen yardım edin. Canım çok yanıyor

Sedef_S

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
1
0
16
İstanbul
3 senelik bir ilişkim var. Şu güne kadar çok şey yaşadık. Herşeye fazlasıyla göğüs gerdim bu ilişkide. Ama artık dayanamıyorum.
Çok kötü şeyler yaşadım. Beni sürekli eziyor. Sürekli ayrılıp ayrılıp yalvarmalarımla barışıyor.
Çok ağır bir depresyon geçiriyorum şu anda. Sürekli ağlıyorum. Hala beraberiz ama ben ona olan aşkım bitsin istiyorum.
Yalvarırım artık onu sevmek istemiyorum. İçimde tamamen bitirip, ben ondan ayrılayım istiyorum.
Lütfen bana birşeyler söyleyin. Hiç mi yok bunun yolu.

Yolu var tabii ki...

Sizi ezen birine duyduğunuz aşkın kendinize yaptığınız en büyük zalimlik olduğunu sürekli aklınızda tutmak ; onsuz bir dünya olduğunu ve muhtemelen bu dünyanın da şuan yaşadığınızdan çok daha güzel olduğunu kendinize hatırlatarak , bu şansı kendinize vermek.:34:

3 senelik bir ilişkim var. Şu güne kadar çok şey yaşadık. Herşeye fazlasıyla göğüs gerdim bu ilişkide. Ama artık dayanamıyorum.
Çok kötü şeyler yaşadım. Beni sürekli eziyor. Sürekli ayrılıp ayrılıp yalvarmalarımla barışıyor.
Çok ağır bir depresyon geçiriyorum şu anda. Sürekli ağlıyorum. Hala beraberiz ama ben ona olan aşkım bitsin istiyorum.
Yalvarırım artık onu sevmek istemiyorum. İçimde tamamen bitirip, ben ondan ayrılayım istiyorum.

bunun tek yolu sensin..
çare de sende çözüm de sende..
fikrinde bitirmekle başlayabilirsin işe.. sonrası gelir zaten.. kangren olan parmağı keserler bilirsin.. sende seni eriten ilişkiyi de bindiğin dalı da kes..
3-5 gün üzülürsün ömür boyu üzülmektense..

Seni bu hale getiren insanın yine sana çektirdiklerini düşün sen bunu hak ediyormusun ? Bu hayatta kişinin kendisinden önemlidir mutlu değilsen neden hala duruyorsun ? Unutma ; Tutunamadığımızdan değil aslında bırakamadığımız için düşüyoruz çoğu zaman. Psikolojik destek al ayrıca.

Bunun yolu, bizden duyacağınız bir iki cümleden geçmiyor malesef.
Eğer kararlı iseniz, önce kendinizi ruhen tedavi edecek olan bir uzmanla beraber çalışmalısınız.
Daha sonrası zaten çorap söküğü olarak gelecek, hayatınızda size yük gelen, kötü etkileyen şeyleri fırlatıp atacaksınız.

Butun gucunu topla. Aynaya bak, seni bu hale getirmeye kimsenin hakki yok diye dusun. Kendine gulumsemeye calis ve Allah in sana emanet ettigi bu guzel bedeni kimsenin aglatmasina izin vermemek icin kendine soz ver. Sonrada git ondan ayril. Telefon numarasini herseyini sil. Ve donup arkana bakma :kkk:

şuan ne söylesek boş gelecek sana

bi gün kendi değerini , aşkın bu olmadığını anlayacaksın sadece biraz zamanı var

Destek alma imkanın var mı?
Eğer böyle bir imkanın varsa, sana önemli ölçüde yardımı olacaktır diye düşünüyorum...

Şimdi biz sana, dünyanın ondan ibaret olmadığını, aslında yaşadığın duygunun aşk değil sadece bir saplantı olduğunu ( seni ezen ve sana kötü davranan birine duyulan şey aşk değildir), kendini farklı alanlara yönlendirmen gerektiğini, en önemlisi tam üretme ve sağlıklı ilişkiler yaşama çağında olduğunu ne kadar söylersek söyleyelim boş....

Sana bunlar masal gibi gelecek...Ama bir uzman, bunu yoluyla yöntemiyle yapıp, sana kaybettiğin ruh sağlığını kazandıracaktır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle psikolojik destek almanı öneririm.çünkü kime sorarsan sor bir kadının bir erkeğe yalvarması normal değil der.buna sanırım bağımlı kişilik bozukluğu deniyor. Gitmem doktora sadece ondan soğumak istiyorum diyorsan aklına her geldiğinde onu hfemen kaka yaparken hayal et. Ve dünyada ondan çok daha zeki yakışıklı vs adamlar olduğunu unutma.

Bence sana bu eziyeti senin hiç gitmeyeceğini,sevginin eksilmeyeceğini bildiği için yapıyor.Erkekler böyledir şımarmak ister yükselmek ister bunu yaparken de biz kadınları ezerler.

Yapıcağın en iyi şey artık net olmak,onu sevsen bile bu sevginin her şeye yetmiyeceğini ona düzgünce anlatmak.Yoksa o hep böyle devam edicek.

Hemen hemen hemen ayrıllll
Ilk zamanalr acıtır normal oda ama alısırsın sonra
Senı uzen bırıle durma
Hıııı bıde ayrılıcaksan once elınde sana koz olarak kullanıcak foto fılan bırakma dun bırı yazdı ayrıldıktan sonra erkek arkadsı tehdıt edıodu

Çare sizsiniz...

Saplantı haline geldiğini düşünüyorsanız uzmana danışabilirsiniz.

Kendiniz de atlatabilirsiniz çabalarsanız.

Sizden değerli değil o yalvarıp yakardığınız şahıs.

Kimse sizden değerli değil.Bunu düşünüp motive edin kendinizi.

İnanın neler unutuluyor ki bu unutulup maziye gömülmesin.

Yeter ki geçip gideceğine inanın çabalayın.

kimseye bağımlı kalma .onsuzda hayat güzel ayrıldığında yani ben ayrılıyorum dediğinde kendine olan saygın artacak.kendii öyle iyi hissedeceksin ki...neden daha önce yapmamışım bu kadar çekmişim diyeceksin...hayatta karşılıksız ödün vererek sevdiğin sadece ailen olsun...

yazılanlar seni ne kadar rahatlatır bilemiyorum.bildiğim sen değerlisin...bundan emin ol ve kimsenin sana kötü davranmasına izin verme.hem daha ilişki kısmında bu kadar ezilirsen yarın bir gün evlendiğinde ne olucak. o zamanda mı ezilen olucaksın bi ömrü böyle mi? yaşıyacaksın. bence sende artık kendine daha fazla eziyet etme.umarım seni daha güzel sevicek ve değer vericek biri olucak.belki biraz zaman alıcak ama şunu da unutma bu hayatta kimseye muhtaç da değilsin illa biri olucak diye birşey de yok dimi ama...neyse arkadaş kendini sev ve değer ver unutma hayat kısa herkes kendine bu hayatta...

tam olarak ne için yalvarıyorsun? büyük ihtimal hırs yapıyorsun. bu kadar emekten sonra gidecek olması esas mevzu değil mi? senden kolaylıkla vazgeçmesi. aslında bakarsan göreceksin parçalanan senin kalbin değil, parçalanan özgüvenin, bulanıklaşan özdeğerin. biraz daha sen anlat ben de elimden geleni yaparım...

;; BeNi Hep EziyoR , sÜrekli Ayrılıp Ayrılıp '' Yalvarmalarımla '' Barışıyor ;;............
Bu cümleyi kurduğun halde , barışmak için ona yalvardığın halde şimdi burada ayrılmak istiyorum diyorsun.....O zaman barışmak için neden ona yalvarıyorsun..???:19: :19: :20: :20:

Senin yalvarmanla barışıp duran biriyle ileriyi düşünme boşuna..

Yol ver gitsin..

Şok olup rolleri değişirsiniz muhtemelen..

eğer bunu kendiniz başaramıyorsanız bir uzman yardımı alın.. tek yolu bu. biz ne söylesek boş.

İlk önce sen benim şu sorularıma bir cevap ver bakalım
öncelikle sen kendini seviyormusun?
sen o adam olmadanda yaşıyordun değilmi yeniden onsuzda yaşarmısın, buna inanıyormusun?
sen onu seni eziklemesine izin verecek kadar değersizmisin?
Canım bak hayatının merkezine kimseyi koyma herzaman mutsuz olursun
insanın hayatının merkezinde sadece kendi olmalı
şunları düşün insanlar hayatlarında nelerini kimlerini kaybediyor , düşün anneler çocuklarını kaybediyorda dayanıyor nedir ya bu afedersin ama saçma salak adam da kim ya
sen ayrılırsan ilerde kişiliğindan kaybetmiyeceksin ama böyle devam edersen iyice pskolojin bozulucak beynine ruhuna geri dönüşü olmayan rahatsızlıklar yükleyeceksin ne için kim için bir düşün istersen
seni ezikleyen , senle dalga geçer gibi ayrılıp barışan bir pislik için
bence sen hemen ayrıl , ayrılmasan ilerde o senden zaten senden geri dönüşü olayacak şekilde ayrılacak , çok üzleceksin ama ölmeyeceksin zaman geçincede acıların azalınca beynin acıyı hafifletince mantıklı düşünmeye başlayınca , diyeceksinki keşke ben şutu çekseydim
ben panikatak ve anksetiye hastasıyım. İnanki bende eskiden çok değersizlere değer verdim, beynime ruhuma geri dönüşü olmayan hastalıkları yükledim, eskiden bende bu hastalıklara inanmıyordum ama başıma gelince anladımki benden daha değerlisi yokmuş çünkü bu hastalıklarlar yaşamak çok zor ve tam tedavileride yok bu anlattıklarımda sana inş ibret olur Allah yardımcın olsun

Back
X