Lütfen yardım edin. Canım çok yanıyor

konu sahibi;
üniversiteye yeni başladığımda bende yaşamıştım yaşadıklarını.
birlikte olduğum kişinin kötü bri olduğunu biliyordum,
beni sevmediğinide.
fakat inatla sürdürmeye çalışıyordum.
sonra bir gün düşündüm.
bende sevmiyordum aslında,sadece alışkanlık,ilk oluşu ve üzerinde çok hayal kurmam beni bu kadar bağımlı hale getirmişti.
ne yaptım biliyor musun?
uyanır uyanmaz.hattımı kırdım attım.
yepyeni bir hayata başladım.yaklaşık 1 yıl süren o iğrenç ilişkden arınmış olmanın verdiği huzur tüm bedenimi,ruhumu sardı.
ne mi oldu?
o piskopat benim bu kadar cesur olabileceğimi düşünmüyordu.
ilk başta her zamanki gibi banane kıvamında gezdi ortalıkta.
fakat baktı 1 hafta,1 ay,2 ay...
aramalar başladı(hattı kendi üstüme almak gibi bir aptallık yapınca numaramı gene bulmuştu)
kararlılığımı görünce annesine aratmalar,ben intihar edeceğim demeler,
askere gideceğim şehit haberimi alırsın artık demeler.
tıkadım kulaklarımı.
peşimde uzun bir süre koştu.
farklı şehirlerdeydik.o kadar benden bi haberdiki evimin yerini bilmezdi: )
o yüzden şansım yaver gitti,her ben geldim konuşacağız dediğinde evimi bulamadığı için geri dönüyordu.
sonra 2 sene geçti eşimle tanıştım,bir müddet sonra nişanlandım.
hala bırakmamıştı peşimi,mailler atıyordu,msjlar atıyordu.
eşime anlattım durumu.eşim kendi üzerine yeni bir hat aldı bana,msn de de engelledik.
bir daha bana ulaşamadı.
bunları sana uzun uzun anlattım.
çünkü aynı yoldan bende geçtim konu sahibi.
dur ve düşün.
kararını verdikten ve iradeli şekilde davrandıktan sonra başardın demektir.
ben şimdi kendime kızıyorum.
ben çok mu değersizmişimde böyle bir mikrobu hayatıma sokmuşum?
ve o günden sonra kimseye haketmediği değeri vermiyorum.
inşallah yazdıklarım sana faydalı olur ve kurtulursun.
o insanla geçirdiğin he an,senin kendine olan değerinden çalmandır.

Yolu var canım yol vermek , seni ezen kıran üzen birini hayatından silmek bende senin durumundaydım yıllar önce sonra dedim ben ne yapıyorum ya bu kadar mı güçsüz gurursuz bir insanım ben , ben güçlüyüm onsuzda yaşarım dedim. Ne oluyor biliyormusun ayrılıyorsun biraz acı çekiyorsun tek seferde çekiyorsun acını ve bitiyor. Sonra ben ne aptalmışım diyorsun. Onun kötü yönlerini düşün hep kötü yönlerini bence ona karşı hissettiğin sevgi değil bende sevgi sanıyordum ama şimdi düşünüyorumda insan öyle birini sevemez ki. Ayrıl ondan kariyerine bak çalışmıyorsan bir iş bul kendine kurslara falan git hobi edin gez eğlen arkadaşlarınla saçlarını boyat :) alış veriş yap hayat miiis gibi be :51::54:

Sana zarar veren kolun dahi olsa kes at...Başkada söylenecek bişey yok...

Bu sitede bunu başaran insanlara rastlayacaksın yada okuyacaksın başlarından geçenkerl o zaman emin ol daha güçlü hissdeceksin kendini onlar yaptıysa sende yapabilirsin senin ki bağlılık değil bağımlılık olmuş.herşey gönlünce olsun.

Zamanında aynı şeyleri yaşamış birisi olarak söylüyorum ki, hiç kimse ve hiç bişey senden daha değerli değil, bunu unutma.:ssz:

tek yolu var o da ; birden ayrılmak .

geçmişi geleceği düşünmeden sadece anı yaşarak

kestırıp atmak .ondan sonra da baska seylere yonel .

Ayrıl.

Ayrılmaya cesaretin yoksa,sevgili odaklı yaşamaktan vazgeç.
Sosyal çevreni genişlet.
Kızlı erkekli arkadaş gruplarınla görüş.Oradaki çiftleri gözlemle.
Erkeklerle normal,arkadaşça sohbetler kur.Fikirlerine,sevgilinden daha çok değer verenleri mutlaka göreceksin.

İlgi alanlarını genişlet.Tek başına amaçlı geziler yap.Mesela sergiye veya tiyatroya gitmek gibi.
Ve spor yap.Spor,kendine güven geliştirir,kişiye disiplin sağlar,beden-ruh dengesini kurar,ayrıca mutluluk hormonları salgılatır vs...

Son düzenleme:
Canım ,en iyisi bir psikologtan yardım al,kendini ayrılık sürecine odakla yada daha akıllıca davranya kendini ezdirmemeye başla ,

sanırım gider korkusuyla kendin ezdiriyorsun ona devamlı hoş tutmaya onu mutlu etmeye çalışma ,psikologlar herkes kendi mutluluğundan mesul diyor ,

O nasıl seni ezip kendini mutlu ediyorsa ,sende önce kendini mutlu etmeye çalışmalısın

Hepimiz ayrılıklar atlattık öldürmüyor güçlendiriyor ve kendinin ne kadar değerli olduğunu özgür kaldığında anlaycaksın eminim .

Uzman yardımı alman çok iyi olur ancak sen değişmek istemedikçe o da boş

Aşkın hayatın merkezi olmadığını kabul et önce, ondan önce yaşamıyor muydun yaşıyordun, yine yapabilirsin. Birini sevmek hayatına güzel şeyler katıyorsa, seni değerli kılıyorsa devam etmeli. Seni üzüyorsa, kişiliğini değiştiriyorsa bundan vazgeçmelisin.

Ben bunu çok uzun bir yolda öğrendim, sen o kadar vakit kaybetme. İnsan hayatı için bir gün bile çok değerli, kendine değer ver sadece. Biliyorum böyle yazması kolay diyeceksin ama bu sitede benzer şeyler yaşamış bir sürü insan var, hepsi savaştılar ve başardılar kurtulmayı, sen de başarabilirsin. Allah yardımcın olsun

canım benim hissettiğin daha ziyade bir bağımlılık olmasın artık :/ kendine eziyet etme, otur sorgula, doğru olanı yap :/

ona yalvararak çok büyük bi hata yapmışsın,önce sen kendine değer vermelisin ki karşındakide sana değer versin
etrafında sana destek olacak insanlar yok mu cnm onlarla vakitt geçir,yada olmadı arkadaşların dediği gibi destek al

Yolu var tabii ki...

Sizi ezen birine duyduğunuz aşkın kendinize yaptığınız en büyük zalimlik olduğunu sürekli aklınızda tutmak ; onsuz bir dünya olduğunu ve muhtemelen bu dünyanın da şuan yaşadığınızdan çok daha güzel olduğunu kendinize hatırlatarak , bu şansı kendinize vermek.:34:

:46::46::46::46:katılıyorum

hiç birşey hiç kimse senden kıymetli değldr seni ezen kukla gibi ordan oraya savuran birinden ne beklersin eğer o insan içinse üzül üzülki akıllan gerçekleri gör sinir oluyorum bu durumlara bak tatlım sana yaptığının aynısını sen ona yap dünya onun etrafında dönmüyo hatta kabaca derler ya baaaaaaaaaaaaas tekmeyi bitsin seni kimseninn üzmesine izin vermeyeceksin emin ol unutursun

Back
X