lutfen yardim edin canlar

Aynen valla bi sen inandin bana sağol allah razı olsun :)
Ben sana inanmadım demedim ama hala düşüncemin arkasindayim ,iğnenin 7. Gününde kesenin görünmesi bile bana imkansız geldi ,keseyi vajinal ultrasonla görmek için beta hcg nin en az 1500lerde olması lazım,BATa 1 Hafta kala bu değerin çıkması ihtimali yok bence . İnşAllah üzülmezsin.

Hissetmek olayı farklı birşey ,bende geçen ay hissettim hamile olduğumu ,yanilmadimda ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı :(

Ben sana inanmadım demedim ama hala düşüncemin arkasindayim ,iğnenin 7. Gününde kesenin görünmesi bile bana imkansız geldi ,keseyi vajinal ultrasonla görmek için beta hcg nin en az 1500lerde olması lazım,BATa 1 Hafta kala bu değerin çıkması ihtimali yok bence . İnşAllah üzülmezsin.

Hissetmek olayı farklı birşey ,bende geçen ay hissettim hamile olduğumu ,yanilmadimda ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı :KK43:
Canm biz birbirmizi desteklemek icin burdayız 8 aydır neler yaşadığımı bi rabbim bilir benim iğneden önce tutmuş canm doktorum öyle söyledi rabbim herkese nasip etsin

Canm biz birbirmizi desteklemek icin burdayız 8 aydır neler yaşadığımı bi rabbim bilir benim iğneden önce tutmuş canm doktorum öyle söyledi rabbim herkese nasip etsin
Sende benim 2 yıldır ne cektigimi bilemezsin canım ,Rabbim gönlüne göre versin herkesin,ben yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum,tekrar söylüyorum İnşAllah bebişin seninledir :KK66:

Son düzenleme:
kizlar 7 aydir bebis istiyoruz cok sukur saglik problemimiz yok doktorum serophene ve catlatma ignesi vermisti bugun ignenin 7. gunu test yaptim bariz pozitif cikti cuma kontrolum var sizce yanilma paayi varmi
Cnm benim ınşallah pozitif çikar senin için dua edicem allah isteyen herkese nasip etsin aklına sakın olumsuzluk getirme hayirlisini iste

Cnm benim ınşallah pozitif çikar senin için dua edicem allah isteyen herkese nasip etsin aklına sakın olumsuzluk getirme hayirlisini iste
Sağol cnm yok bu mutlulukla hersey vız gelir kafaya çok taktigim icin olmadı bu kadar amin nerde varsa rabb yüzünüze baksim

Sende benim 2 yıldır ne cektigimi bilemezsin canım ,Rabbim gönlüne göre versin herkesin,ben yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum,tekrar söylüyorum İnşAllah bebişin seninledir :KK66:
Allah ikinizinde gonlune versin.insallah bu ay ikinizde mujdeli haberlerle havalara ucarsiniz ya.gercekten o kadar yurekten diliyorum ki bunu sizin icin...

Allah ikinizinde gonlune versin.insallah bu ay ikinizde mujdeli haberlerle havalara ucarsiniz ya.gercekten o kadar yurekten diliyorum ki bunu sizin icin...

Sağol canım ,Rabbim yüzümüze güler İnşAllah ;)

kizlar 7 aydir bebis istiyoruz cok sukur saglik problemimiz yok doktorum serophene ve catlatma ignesi vermisti bugun ignenin 7. gunu test yaptim bariz pozitif cikti cuma kontrolum var sizce yanilma paayi varmi
Ah Be ablam hiç sevinme iğne 13 gün kadar pozitif gösteriyor. Kan tahlindede pozitif çıkacak. Üzerinden 10 gün geçmeden anlaman mümkün deil.aynisini ben yaşadım sevindim ama fos çıktı. Aynı benim gibi kimyasal hamilelik yaşıyorsun.insallah hamilesindir ama durum böyle bebeğim bende yaptırdım 13. Günü bu 2 ignem. Bakalım ne olacak.
hayırlı olsun canım, emin olmak için bir tane daha gebelik testi yapsan için rahatlar en azından
Ablam ben 7 8 test yaptım pozitif cikti kanda bile hamile görünüyosun ama çocuk yok iğne hamilelik hormonunu yükseltiyor

Agrim coktu goguslerim sizliyodu hayirlisi artik
15 gün olmadan yapmanız tavsiye etmem.adetini bekle derim.benimkilerde silik çıktı. Bazende hiç çıkmayacak biliyo.benim ilk iğneden silik çıktı hepsi.sonra olumsuz oldu.simdi 3 gün önce yaptım hiç bişey çıkmadı.15 gün bile erken adetinizi bekleyin.net yani.hadi iğnesi vurdurdun. 7. Gün dedin.sperm 7 gün tuttu belli olur.ilk gün tutacak diye bişey yok.7. Günü tutkuyla bi 9 gün kadar Beklide ki netlessin. Acele yok Fıstığım. Bende bekliyorum 13 gün yarın 14.teskere alacak gibi gün sayıyorum.insan ne kadr seviniy o ama ama işte inşallah hamilesindir diyorum yinede.hani sevinme sonra üzüntüsü çok kötü oluyo

Bu arada benim ignenin etkisi 10 günden sonra geçmişti belirtiler de.
Ama şimdi 13 gün duygusallik var durduk yere Ağlıyorum. Göğsüm hassas. Sık sık idrar geliyo. Sıcak basıyor.unuttum davasını. Normalde bunların etkisi geçmiş olması lazımdı ama hala devam ediyo. 2 ignem ordanda olabilir. Etkisi daha uzun kalmış olabilir.ayin 13 ünde adet görmezden yada 15 inde inşallah o hamileyimdir

Canlar ben iğneden önce gebe kalmışım reglim biter bitmez kan tahlili yapmadığı için anlamamış kesem oluşmuştu bugün hadi idrar yaniltir kan yaniltir ama kese gozukmezdi herkese tsk ederim yinede

Back
X