• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin,çaresizim

neriman34

ay nekadanda mikemmelim:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
274
0
96
İstanbul
arkadaşlar ne yapcağmı bilmiyorum,belki biraz değişik bi durum ama aşık oldum sanırım.
benim geçen sene tanıştığım biri vardı,o dönem kafam çok karışık die pek pas vermiyodum,onun ilgisi çok belliydi.bende hoşlanıyodu,ama bendeki soğukluktan dolayı o da kendini geri çekti.aradan zaman geçti,askere gideceği sıra msnden konuştuk,şuan asker,benimde duygularım netleşti,baya bi hoşlanıyorum ondan,ama ortak arkadaşımızdan öğrendiğime göre bi kız arkadaşı varmış,askerden sonra sözlencekmiş,yıkıldım resmen,aptal gibi hissediyorum kendimi,ağırdan almanın cezasını çekiyorum,ne yapmalıyım,kız arkadaşı olduğuna inanıyorum,asla karşısına geçip bende senden hoşlanıyorum diyemem.
off çok değişik bi durum,ne yapmalıyım,nası unutmalıyım yada?

Unut dıcem canım ne dıyım kı, bırı benım sozlenıcem adamdan hoslansaydı ne hıssederdım dıye kendıne sor?
BIr yılda neler degısmıyo kı duygular degısmesın demekkı tanıstıgınız zamandan sonra koprunun altından cok sular akmıs, o baska bırınden hoslanmıs
Insallah hakkında hayırlısı olur ama askerden donunce sozlenıcek bırıne acılma bence, demekı aılelerde ısın ıcınde artık donusu olmaz
Unutmaya calısmalısın bence canım, hakkında hayırlısı olsun

Genelde hep boyle oluyo. Once o senden hoslanir pas vermezsin. Sonra sen ona ilgi duymaya baslayinca o umursamaz. Olan olmus zaten sozlenmis. Unutmaya calismaktan baksa yapican bisey yok malesef canim. Insallah sende unutursun kisa zamanda..

hoşlandığınız kişinin kız arkadaşı tam olarak sizden uzaklaştıktan sonra mı olmuş
yada size ilgisini belli ederken aynı zamanda bir sevgiliside mi varmış
eğer böyle bişey varsa sevilmeye layık biri değil
ama sizden sonra bir sevgilisi olduysa yapabileceğiniz bir şey yok
belki nişanlanmazlar sizde duygularınızı açıklarsınız
yoksa seviyorum demenin bir alemi yok..

arkadaşlar ne yapcağmı bilmiyorum,belki biraz değişik bi durum ama aşık oldum sanırım.
benim geçen sene tanıştığım biri vardı,o dönem kafam çok karışık die pek pas vermiyodum,onun ilgisi çok belliydi.bende hoşlanıyodu,ama bendeki soğukluktan dolayı o da kendini geri çekti.aradan zaman geçti,askere gideceği sıra msnden konuştuk,şuan asker,benimde duygularım netleşti,baya bi hoşlanıyorum ondan,ama ortak arkadaşımızdan öğrendiğime göre bi kız arkadaşı varmış,askerden sonra sözlencekmiş,yıkıldım resmen,aptal gibi hissediyorum kendimi,ağırdan almanın cezasını çekiyorum,ne yapmalıyım,kız arkadaşı olduğuna inanıyorum,asla karşısına geçip bende senden hoşlanıyorum diyemem.
off çok değişik bi durum,ne yapmalıyım,nası unutmalıyım yada?
kız arkadaşı olup olmadığını ona soracaksınız,.. ve bundan emin olduğunuzda eğer gerçekten varsa unutacaksınız.

Hayatınıza aynen devam etmek
Ona olan duygualrınızıda ileriye gitmemek üzere durdurmak:delphin:

merhaba bence en iyisi beklemen zaman herşeyin ilacı askerden gelmesini bekle bu arada hayat neler gösterecek bunlara bir bak sakın ani bir hareket te bulunma aklını bir kefeye kalbini ise diğer kefeye koy terazi her zaman dengede durmak zorundadır eğer bir taraf ağır basacak olursa unutmaki üzülen gene sen olcaksın sevgilerle

Back
X