Lütfen yardım edin çok acil

dfgrty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
4
0
1
30
Benim 7 yıllık bir ilişkim vardı yaklaşık 20 gün önce bitti onun ailesi de benim ailem de görüştüğümüzü biliyorlardı ayrılma sebebimiz ise gün içinde görüşecektik beni sürekli erteledi evlerinde sorun varmış çıkamam dedi o sırada arkadaşı biz buluşacağız dedi bende sinirle gittim bana neden yapıyorsun bunu filan dedim ben çok sinirliymişim o da sinirliymiş bu yüzden benden ayrıldı keşke sadece bununla kalsa ailem dün gece cinsel birlikteliğimizi öğrendi babam beni çok kötü dövdü evden kovdu ve ilk birlikteliğim bu 7 yıllık kişiyle başka sevgilim dahi olmadı bende sabaha kadar parkta bekledim ne yapmalıyım ayrıldık gitmeli miyim söylemeli miyim sokakta kaldım

Çok kötü bir durum nasıl öğrendi aileniz aslında normalde asla gitmeyin derdim ama çok çaresiz bir durumdasınız yaşınız da küçük sanki ve bir işiniz de yoksa başka ne yapabilirsiniz ki gidin konusun madem.

23 yaşındayım bilmiyorum nasıl öğrendiler babam bi anda pat küt daldı bi telefon konuşmasından sonra aklıma hiç bişey gelmiyor

Güvendiğiniz biri ise gidin konusun yani sizi yolda bırakmayacaksa seviyorsa çünkü düştüğünüz durum kötü

normalde zaten ailesi istemeye gelecekti kaç senedir işimiz olsun öyle evlenelim diye gün saydık beni gerçek anlamda seviyordu arada gelgitleri oluyordu bilmiyorum ona da şuan güvenemiyorum çok korkuyorum banane derse ne yaparım

Bir arkadaşınız ya da yakınınızın evine gitme imkanınız var mı? Ortalık sakinleşene kadar öyle idare edip mümkün olursa geçici de olsa bir iş bulsanız, sonrasında duruma göre kararınızı verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hiç bi ailem kabul etmez beni daha öğrenciyim son senem bu sene aklımı yitireceğim

Sakin olun ve gidebileceginiz bir arkadasiniza bir yakininiza gidin.

seven insan sevdiğini yarı yolda bırakmaz ayrılık sebebiniz geri dönüşü olmayacak bir sebep gibi görünmüyor bence gurur yapılacak bir durumda değilsiniz kendi iyiliğinizi düşünün ve çok geç olmadan, araya soğukluk girmeden sevgilinizle iletişime geçin

Ailenizle aynı şehirde mi okulunuz? Bir arkadaşınızla konuşsanız, ya da yurt/pansiyon imkanı olmaz mı? Belki forumda yaşadığınız yerde olanlar vardır. Yardımcı olabilecek biri çıkar.

Öncelikle bu olayı yemeyip yutmayıp gidip ailenize yetiştiren o vicdansızı Allah ıslah etsin diyorum umarım kendisi de sizin gibi zor durumda kalır bir gün! Ailenizin gözünde bu duruma düşmeniz çok çok kötü gerçekten Allah yardımcınız olsun ama başınızın çaresine bakmanız gerek sevgilinizle konuşun kabul etmez ise biran önce kendinize kalacak bir yer bulmanız gerekecek of ya çok kötü bir durum gerçekten siz bu haldeyken bu haltı tek başınıza yemediğiniz sevgilinizin de dışarıda evden kovulmuş halde olması gerekirdi! Hay senin adaletine dünya...

Oncelikle sevgilin haric kim biliyordu?
Bence eski sevgiline soyle . Basimin caresine bakana kadar bana yardim eder misin de?
Olumsuz cevap verirse allaha havale et.
Karakola git , kadin siginma evi gibi bir yer icin yardimci olsunlar. Yani bende cok bilmiyorumki . Allah yardimcin olsun

Gideceğiniz kimse yok mu akraba arkadaş vs. Bence erkek arkadaşınıza gitmeyin sonradan İnan çok pişman olunuyor

babanda iyice saçmalamış yanii
kız çocugu sokaga atılırmı yaaa ,

babanın olmadıgı bir saatte eve git odana gir çıkma ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…