Kontakt Lens Lütfen yardım edin çok karasız kaldım (tanita tikaram)

balem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
84
1
36
İstanbul
Kızlar göz rengim orta kahve güneş yandan gelince baya açılıyo yeşilimsi sarımsı oluyo ama normalde koyu. ben burdaki yorumları okuduktan sonra tanita almaya karar verdim ama sarısını mı yeşilini mi karar veremiyorum özellikle istediğim bi renk yok yani koyu yeşil ya da ela farketmez benim için doğal olması önemli. Bikaç güne kadar siparişi vericem zaten aylardır karar veremedim lütfen yardım edin hangisi daha doğal. bu arada açık tenli koyu kahve saçlıyım :44:

açık yeşil al yakışır ama fazlada açık olmasın cırtlak yeşil olmasın bnmde normal gözüm yeşil saçımda kahverengi :69:

bu markayı kullanmadım ama yeşil olanı çok koyuymuş ve çok dibine girmeden anlaşılmıyormuş rengi..kullananlar öyle demişti..tanitanın sarı olan lensi daha farkedilen bir renkmiş...

canım açık yeşil doğal durcağını bilsem herhangi bi lensin hemen alıcam. tanita sarı ile giallonun çok benzediği söylenmiş ben gialloyu pek beğenemedim ne biliyim biraz soluk geldi rengi ama doğallığına sözüm yok tabi. yeşilini alsam çok mu koyu durur açık-orta kahve bi gözde lütfen kullananlardan cevap bekliyorummmm

evet canm ben de hep koyu olduğuna dair yorumlar okudum aslında koyu olması beni rahatsız etmiycek uzaktan farkedilmese de olur hatta çok severim böyle gözleri ama yapay görünecek derece koyuysa vazgeçicem tamamen

Back
X