Sevgili hanımlar;sizden bana yardımcı olmanızı istiyrum bu konuda şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam kimselere kalbim sıkışıyor içim acıyor sanki ufak ufak yok oluyor ruhumm çok kötüyüm çok..12 nisanda eşimin ani siniri onun boşanma kararını kendi ailesine söylemesi oldu.Kızlar benim eşim çok sert ve aksi biri onun suyuna huyuna gitmediğin sürece anlaşamazsın ben ise her zaman alttan alırım bu durumda.Dün yani pazar günü çıktı gitti evden akşam 9 da geldi ben ise sinir kirzleri geçirdim nedenmi 2 gündür benden ayrı yatıyor benle konuşmuyor sırf ben onun daha çok kölesi olmadım diye..fazlasıyla alttan aldım kendimden ödün verdim defalarca neyse..(kendi ailem istanbulda ben ise karadenizde bir şehirde yaşıyorum).durumu kaynanama anlattım ve onlara gittim beni çağırdı girdiğimde kayınpederimde ordaydı bende durumu anlattım.Arkadaş çevresini bırakmadığını evliliğin sorumluluğu altına giremediğini şikayetlerimi tek tek dile getirdim doğal olarak..Benimle eğriyi doğruyu konuşmasını bu durumun oluru yoksa birbirimizi daha fazla üzmeden yollarımızı ayırmasını söylemesini dile getirdim kayınpederime .Kayınpederim ise öle bişi olmayacağını ancak ben öldükten sonra olur o iş dedi.saatlerce bekledik eşimi saat 9 da geldi.Bağırdım çağırdım ağladım haykırdım bir yandan içimdeki o yüce aşkı nasıl ayalar altına aldığını gösteriyor bir yandan bi kadın olarak bütün benliğimle ezilmemek için ayakta durmaya çalışıyordum oysa kimse bilmiyordu içimin nasıl kanadağını ve yandığını.Bana senden boşanıcam dedi...o sinirle neler söyledim nasıl öfkelendim anlatamam hiç bir suçum günahım yokken hemde..Kayınpederim geldi.Eşime eğer babansam oaklındaki şeyi çıkar bize ve şu günahsıza acı seni şeytan kandırıyor çünkü sen ben erkeğim diyosun peki bu kız ne yapıcak dedi..o an Allahımdan canımı almasını o kadar çok istedim ki.Nuh dedi peygamber demedi eşim boşanıcam yürümüyor hayatımı harap edemem dedi..3.gün oldu salonda yattı gene.Ve biz birbirimizi severek evlendik.ve ne yazıkki bu ay 7.ayımız dolucaktı evleneli...LÜTFEN bana yardım edin nasıl davranmam gerektiğini ütüleceğim kıyafetlerini bile ayırmış..fotomuz vardı buzdolabın üstünde onu kaldırmış yüzüğünü takmıyor.Çıldırcağım Allahım..