- 27 Ağustos 2014
- 70
- 44
- 88
- 29
- Konu Sahibi aksamgozlu
-
köpük veya durulanmayan krem dene bir istersen :)
hımm saç kremi kullanıyomusun acaba ondanda olabilir saç kremi saçı düzleştirir çünki :) sadece uçlara sürdüğündende uçları düz dibi kıvırcık olur :) kullanıyorsan bir ara bırak kullanmayı nasıl olcak acaba saçınıda tarama oda öyle bir duruma yol açıyorDeniyorum ama pek faydası olmuyo
hımm saç kremi kullanıyomusun acaba ondanda olabilir saç kremi saçı düzleştirir çünki :) sadece uçlara sürdüğündende uçları düz dibi kıvırcık olur :) kullanıyorsan bir ara bırak kullanmayı nasıl olcak acaba saçınıda tarama oda öyle bir duruma yol açıyor
evet bir dene :)Saç kremi kullanıyorum ya ondan mu acaba gerçekten. Bi kullanmayı bırakmalıyımm
evet bir dene :)
hayır kullanmadım ama elidorun durulanmayan kremini kullandım o işe yarıyor normal saç kremi yerine durulanmayan kremler daha faydalı oluyor bende :)Elidor bukle belirginleştirici şampuan aldım daha önce kullandınmı iyi gelir mi sence :)
bence iyi gelir kullanmıştım :)Elidor bukle belirginleştirici şampuan aldım daha önce kullandınmı iyi gelir mi sence :)
Canim selam, cekerim bir ara dum duz yapinca daha iyi gorunur valla ara makas dihe düşündüm ben bide sacini banyoda cok sicak su ilr yikama ilik olsun su hatta ben yazın soguk su ole yikadim parlaktiotest: 36965363 .!.:Canım saçının fotoğrafını çekip atabilir misin. Ara makas olduguna emin misin belki aralara kat vermiştir.
Anladım canım bende saçımın modelini begenmedim ilk kestirdigimden daha farklı oldu uzadıkça. Kırıklardan dolayı kısa kestirdim mecburen baya. Şimdi uzuyor uzadıkça küt düşünüyorum. Uzamasını bekle ve uzamasını istiyorsan soğan kürü var benim bildiğim onu verebilirim istersen :)Canim selam, cekerim bir ara dum duz yapinca daha iyi gorunur valla ara makas dihe düşündüm ben bide sacini banyoda cok sicak su ilr yikama ilik olsun su hatta ben yazın soguk su ole yikadim parlakti
Yalnis kisiye alinti yapmissiniz sanirim konu sahibi ben deglm canimAnladım canım bende saçımın modelini begenmedim ilk kestirdigimden daha farklı oldu uzadıkça. Kırıklardan dolayı kısa kestirdim mecburen baya. Şimdi uzuyor uzadıkça küt düşünüyorum. Uzamasını bekle ve uzamasını istiyorsan soğan kürü var benim bildiğim onu verebilirim istersen :)
Canim selam, cekerim bir ara dum duz yapinca daha iyi gorunur valla ara makas dihe düşündüm ben bide sacini banyoda cok sicak su ilr yikama ilik olsun su hatta ben yazın soguk su ole yikadim parlakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?