Saç Kesim Şekilleri Lütfen yardım edin çok mutsuzum (fotoğraflı)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aksamgozlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
70
44
88
29
Kızlar saçlarım 1 sene öncesine kadar belime kadar çok sık ve kıvır kıvırdı herkes bayılırdı sonra bi gün salaklığım tuttu hiç bilmediğim saçma sapan bi kuaföre kestirdim saçlarımı. Hem azaldı hem kıvırcıklığı gitti duştan sonra saçlarımın üstleri Kıvırcık oluyo altları dümdüz. Ya maşa yapmak zorunda kalıyorum ya düzleştiriyorum saçlarımın bu halini görmek beni çok üzüyo. Saçımı eskisi gibi doğal olarak kullanmak istiyorum doğal Kıvırcık halini özledim lütfen yardım edin 1 sene önceki saçlarım işte bakınca ağlayasım geldi

Deniyorum ama pek faydası olmuyo
hımm saç kremi kullanıyomusun acaba ondanda olabilir saç kremi saçı düzleştirir çünki :) sadece uçlara sürdüğündende uçları düz dibi kıvırcık olur :) kullanıyorsan bir ara bırak kullanmayı nasıl olcak acaba saçınıda tarama oda öyle bir duruma yol açıyor

Saç kremi kullanıyorum ya ondan mu acaba gerçekten. Bi kullanmayı bırakmalıyımm

bencede tarama parmaklarını arasından geçir saçlarının bi dene .
neden böyle oldu acaba şampuan değişikliği falan yaptınmı ?

Canjm selam öncelikle kesen kuaför belli ki ara makss atmış belli yani ara makas hem inceltir hem de dogalligini alir maruz kalmissin malesefff bi bekle biraz bakalim duzelir inşallah

Canım saçının fotoğrafını çekip atabilir misin. Ara makas olduguna emin misin belki aralara kat vermiştir.

otest: 36965363 .!.:
Canım saçının fotoğrafını çekip atabilir misin. Ara makas olduguna emin misin belki aralara kat vermiştir.
Canim selam, cekerim bir ara dum duz yapinca daha iyi gorunur valla ara makas dihe düşündüm ben bide sacini banyoda cok sicak su ilr yikama ilik olsun su hatta ben yazın soguk su ole yikadim parlakti

Canim selam, cekerim bir ara dum duz yapinca daha iyi gorunur valla ara makas dihe düşündüm ben bide sacini banyoda cok sicak su ilr yikama ilik olsun su hatta ben yazın soguk su ole yikadim parlakti
Anladım canım bende saçımın modelini begenmedim ilk kestirdigimden daha farklı oldu uzadıkça. Kırıklardan dolayı kısa kestirdim mecburen baya. Şimdi uzuyor uzadıkça küt düşünüyorum. Uzamasını bekle ve uzamasını istiyorsan soğan kürü var benim bildiğim onu verebilirim istersen :)

Yalnis kisiye alinti yapmissiniz sanirim konu sahibi ben deglm canim

Bak sacim kendim çekmeye çalıştım annrme arkadan cektirir atarim başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…