Lutfen yardim edin..cok tedirginim..

emine26antalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
19
7
88
37
Adetinin son tarihi 5 kasimdi.dun kan testi yaptirdim 95 cikti.doktor 2 haftalık rahat olun dedi.ama ultrason için erken dedi.benim gibi olan var mi..

slm peki reglin kaç gün gecikmişti,benim reglim 3 gün gecikmişti bhcg 512 çıkmıştı ve doktor daha çok küçük beklemeni lazım demişti

sat 19 ekimdi 13 kasımda regli olmaa lazımdı 16 kasımda kan testi yaptırmıştım
Adetinin son tarihi 5 kasimdi.dun kan testi yaptirdim 95 cikti.doktor 2 haftalık rahat olun dedi.ama ultrason için erken dedi.benim gibi olan var mi..

bebeğin görünmesi için değerin 5000 civarında olması gerekiyor. rahat ol görünmesi için çok erken. ben geçen yıl adetim üç gün geçince test yaptırmıştım 654 çıktı bir hafta sonra keseyi gördük. ilk bebeğimde kan sonucum çok düşüktü onda daha geç gördüm

Reglim 4 gün gecmisti 95 ciktiginda.doktorun korkutmamak için birşey deniyor sanirim.bugün tekrar kan verdim.yarin alacagim sonucunu.ikiye katlamasi gerekiyormus.keseyi görmemiz zor biliyorum ama kan değerinin düşüklüğü korkutuyor beni.

Allahima binlerce sukurler olsun bende bugun hamile oldugumu ogrendim asilamaya baslayacaktik tedavi gormeden hamile kaldim rabbim tum isteyenlere versin insallah

Kizlar benim kan değerim pazartesi günü 1882cikti ama keseden tam emin oolamadı.haftaya pazartesi tekrar gidicem.keseyi görmemiz gerek miyor muydu.mhrap bende asilama yaptiracagim zaman hamile olduğumu öğrendim.tebrik ederim.Allah kucagina kavustursun inşaallah..

Allahima binlerce sukurler olsun bende bugun hamile oldugumu ogrendim asilamaya baslayacaktik tedavi gormeden hamile kaldim rabbim tum isteyenlere versin insallah

Kizlar benim kan değerim pazartesi günü 1882cikti ama keseden tam emin oolamadı.haftaya pazartesi tekrar gidicem.keseyi görmemiz gerek miyor muydu.mhrap bende asilama yaptiracagim zaman hamile olduğumu öğrendim.tebrik ederim.Allah kucagina kavustursun inşaallah..

Tebrikler allahım hayirlisiyla kucağımiza almayı da nasip eder inş :anneadayı:

abim bitanem hepimizin insallah rabbim kimseyi mahrum etmesin ben bebegimin beni birakmasindan cok korkuyorum :((

[QUOTEgergip, post: 38379766, member: 587713"]abim bitanem hepimizin insallah rabbim kimseyi mahrum etmesin ben bebegimin beni birakmasindan cok korkuyorum :KK43:([/QUOTE]
Bende hergun farkli bi telasla uyaniyorum.doktorum normal 9 ay boyunca böyle hissedeceksin dedi.kan degerlerin nasil.insallah keseyi ilk gittiginde hemen gorursunuz.ben suan onun tedirginligini yasiyorum.kan 1882 cikti ama kese yok gibi dedi.emin olamadi.vajinal muayenede etmiyor.bakalim pazartesi tekrar kontrolumuzvar.insaallah sıkı sıkı tutunurlar bize.

Back
X