- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Tugba_Nur1
yani ne yapmanız gerektiğini cidden bilmiyorum ama bu yaklaşım tarzı ile bi yere varabileceğinizi de çok düşünmüyorum. belki onun da keyif alacagı ortak aktiviteler planlasanız güzel bir dvd kiralasanız ne bileyim onunla haber izleyip yorum yapsanız siz de mutlu olsanız onun yanında denesiniz en azından.. birşeyler değişir belki..
asminciğime katılıyorum neden mi diye sor bi sor:)
benim sevgilimde çok konuşkan değildir benim gibi canlı değildir, herşeyden hemen sıkılır filan bızım paylaşımlarımız acayip azalmıştı açıkcası bende onunla çok sıkılmaya başlamıştım
sonradan o dizi izlemeyi sever, dizilerini bana da veriyordu onu izleyip yorumlar yaptık, tavla oynadık, diğer oyunları oynadık pc de derken bizim birbirimize paylaşımımız arttı
sende otur tv de bişey izlerken ona sırnaş ve tatlı tatlı yorum yap, o zaten belli süre izler sonra o götürür sizi odanıza:)
cilveli ve mutlu olmak lazım, bende sevgilime uzun müddet ayrı kaldık seni çok iyi anlıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi adamın aklında yer etmek için ayrılırken de ilk görüştüğünüz anda da şekeri gibi ol kikaydirigubbakcemile2 tadın damağında kalsın adamcağızın, kendi en yakın arkadaşlarımdan biliyorum çok seven bile tartışmadan bıkıyor, daha doğrusu bende bıktım artık tartışmadan hayatı eğlencesine yaşamalı insan, ben bunu birbirini çok seven bir evli çiftte gördüm kız herşeyden eğlenecek birşey buluyor çocuk nasıl hayrandı ona görmelisin zemuszemus