• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin, dün gece ben böyle evlilik istemiyorum diye ağlayarak uyudum...

yani ne yapmanız gerektiğini cidden bilmiyorum ama bu yaklaşım tarzı ile bi yere varabileceğinizi de çok düşünmüyorum. belki onun da keyif alacagı ortak aktiviteler planlasanız güzel bir dvd kiralasanız ne bileyim onunla haber izleyip yorum yapsanız siz de mutlu olsanız onun yanında denesiniz en azından.. birşeyler değişir belki..

asminciğime katılıyorum neden mi diye sor bi sor:)
benim sevgilimde çok konuşkan değildir benim gibi canlı değildir, herşeyden hemen sıkılır filan bızım paylaşımlarımız acayip azalmıştı açıkcası bende onunla çok sıkılmaya başlamıştım
sonradan o dizi izlemeyi sever, dizilerini bana da veriyordu onu izleyip yorumlar yaptık, tavla oynadık, diğer oyunları oynadık pc de derken bizim birbirimize paylaşımımız arttı

sende otur tv de bişey izlerken ona sırnaş ve tatlı tatlı yorum yap, o zaten belli süre izler sonra o götürür sizi odanıza:)

cilveli ve mutlu olmak lazım, bende sevgilime uzun müddet ayrı kaldık seni çok iyi anlıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi adamın aklında yer etmek için ayrılırken de ilk görüştüğünüz anda da şekeri gibi ol kikaydirigubbakcemile2 tadın damağında kalsın adamcağızın, kendi en yakın arkadaşlarımdan biliyorum çok seven bile tartışmadan bıkıyor
, daha doğrusu bende bıktım artık tartışmadan hayatı eğlencesine yaşamalı insan, ben bunu birbirini çok seven bir evli çiftte gördüm kız herşeyden eğlenecek birşey buluyor çocuk nasıl hayrandı ona görmelisin zemuszemus

bencedd gir koynuna beraber seyredin tv.aayrıca ben olsan işimi bırakır o şehirden iş bakardım.malum artık insanın memleketi doğduğu yer değil doyduğu yerdir.hem muhendisim yazmışsınız.bende rahatça iş bulabilirsiniz.

İşi belli bir yerde değil zaten ankarada çalışıyor ama gittiği görevler farklı farklı şehirlerde oluyor. O yüzden benim iş değiştirme gibi bir durumum yok zaten, yazılanlara göre ben haksızlık ediyorum ama bana o sırada hiç öyle gelmiyor işte şakkıdı yeni evli olmanın verdiği bir şey olsa gerek özel ilgi istemem

Adam ekmek parasının peşindeyse yapacak bir şey yok. Evliliğiniz daha çok yeni. Bu tür sorunlarla evliliği bitirmek saçma olur.
Sonuçta keyfinden gitmiyor değil mi?

Evliliği bitirmek istemedim zaten, ben böyle evlilik istemiyorum dedim daha iyi olmasını istiyorum anlamında ..bu tip tartışmalar çok yıpratıyor çünkü

ya yanlış anlama ama artık şunu anladım ben tartışmıcaksın erkek milleti ile. sen kendi bildiğini okuycaksın kendi hayatını kurcaksın ben böyle yapıyorum diyceksin sen ona uyum sağlıcaksın belli yerlerde bir bakıcaksın o sana uyum sağlamış belli yerlerde..
fikirler tartışılıyor değilse yapılanlar edilenler tartışıldığında sadece yıpranmış oluyorsunuz.
tartışmayı bırak ne yapabilirim diye düşün.. ne yapabilirim birlikte iken birlikte vakit geçiririz..
valla ben senin yerinde olsam girerdim koynuna öyle tivi izlerdim onunla beraber.. ne bileyim filim alırdım cips kola mısır bişeyler hazırlardım.. sonra bi pazıl felan alırdım belkii.. konuşmak da ihtiyaç evet ama bazen dokunmak yanyana olmak konuşmaktan çok daha fazlasını ifade eder.. birazda bunları deneseniz.. umarım herşey düzelir..

Valla çok da yeni evli değilsiniz 8 aylık evlisiniz... Ne istiyorsunuz ki hayattan soyutlanıp tvsiz bilgisayarsız sadece tek sizle ilgilenmesini mi....
Beraber vakt harcamak özel ilgi görmek gstermek illa odaya kapanıp sohbet etmek değildir ki..
kucak kucağa tv izlerken de birbirinize özel ilgi gösterebilirsiniz, izlenen programla ilgili yorumlar falan yaılır, konu konuyu açar sohbet olur...
Yani odaya geçp nasıl bir özel ilgi göstermesini bekliyorsunuz gerçekten anlamadım...
Madem özel ilgi istiyorsıunnuz siz özel ilgi gösterin adama....
Hadi kaoat tvyi bana özel ilgi göster derseniz bir adama, adamın göstereceği varsa da göstermez...
Beraber yemek yemek de özel ilgidir, tv izlemek de beraber yapılan herşey ortaklaşa yapılıyorsa birlikte yapılıyorsa özel ilgi özel paylaşımdır...
Desen ki laptobu alıyor kucağına ben aklına bile gelmiyorum oyuna dalıp gidiyor.. O zaman haklısın derim ama. Tv izleyen adama da hadi kapat tvyi benle ilgilen demek bana garip geliyor...

Bence sizden daha kötü durumdakiler var.
Anlıyorum sizide buda zor gerçekten ama tümüyle ayrı kalmak kadar değil.
Eşinizide kendinizide üzmeye izin vermeyin, elbette bir vakit rayına oturacaktır.
Umarım dilediğiniz bir hayata kavuşursunuz.

Son düzenleme:
canım benım sıkma canını bu tarz seyler bızdede olur esım benı hep tv ye tercıh eder sonra gelir yanıma. ama ben butun evlıklıler bole dıy avutuyorum bende 2. 5 senelık evlıyım 9 aylık bebısım var bosver yaa yacak bısı yok ya bu deveyı gütcen ya bu dıyardan gıtcen meselesı (foruma konu nasıl acılır bana yazarmısınn)

canım benım sıkma canını bu tarz seyler bızdede olur esım benı hep tv ye tercıh eder sonra gelir yanıma. ama ben butun evlıklıler bole dıy avutuyorum bende 2. 5 senelık evlıyım 9 aylık bebısım var bosver yaa yacak bısı yok ya bu deveyı gütcen ya bu dıyardan gıtcen meselesı (foruma konu nasıl acılır bana yazarmısınn)

Doğru söylüyorsunuz. Diğer yazılanlara da katılıyorum yer yer amabu tam uydu. Tv izleyip gelince bende tepki gösterdim fazlasıyla. Ben eşime çok fazla ilgi sevgi gösteriyorum ve ondan da bekliyorum ama artık bir arkadaşımın da yukarıda dediği gibi kendi yaşantımı kuracağım çok fazla ilgi de göstermiycem inşallah...

yeni konu açma da şöyle;
forumda konu açmak isteğiniz başlığa giriyorsunuz sol üst kısımda yeni konu yazıyor orayı tıklayacaksınz.

arkadaşa katılıyorum evlilikler bir zaman sonra monotonlaşıyor maalesefmafoldumben
seni anlıyorum yeni evli olduğun için ve eşinide özlediğin için daha fazla ilgi bekliyorsun.eşinede bize anlattığın gibi anlat canım belki anlar seni
ama olmazsa da çok kafana takmamaya çalış.erkeklerin çoğu böyle çünküaklinialirimsmile

bence sinir olmakta haklısın eşin 4 gün evde olmıcak ve sen bunun öncesinde beraber vakit geçirmek istemişsin, bu gayet doğal bi istek. Zaten tv nin evdeki iletişimi bozduğunu düşünmüşümdür, bu da bunu destekleyen bi örnek olmuş

şu an evliliğiniz daha oturmadı bu düşüncelerin ondan kaynaklı canım
valla bende her gece yalnızım ne zaman işte ne zamn evde belli değil bazen 3 gün hiç görmem
ilk başlarda çok zor geliyodu geceleri korktuğum çok olmuştur hiç uyuyamazdım ama şimdi öel bi alıştımki boshayallersmile
zamanala düzelir kafana takma opuyorumnanaktan

ayrı kalmak zaten zor,birde o tvyi tercih edince patlamışsınız.ama benim eşimde öyle ben tvyi kapatıp birazda sohbet etmek isterim o ise öyle birbirimize bakıp ne konuşabiliriz falan der.gerçekten insan deli oluyor ama bu onların huyu.bu konuda tartışma çıkarıp çene yapmanın bir faydası olmuyor.kendinden dahada uzaklaştırırsın.bi de zaten ayrı kalıyormuşsunuz sakın yapma derim ben

ay canım seni okurken 3-4 yıl öncesine gittim. benimde eşim yeni asitanlığa başlamıştı velendiğimizde ve ayda 14 gün nöbette geldiğinde ise yorgun olduğu için sürekli uyurdu. bende ankaradayım ve dediğin gibi hiç kimsem yoktu. çok kötü bunalmıştım. hatta evliliğimin 4.ayıannemi ağlayarak arayıp zorla buraya getirtmiştim. tabi 10 gün filan kalınca tekrar evine gitti. yine kaldım evde yalnız ve ben bu şekilde yaşamayı öğrendim. hatta şimdi eşim ayda 7-8 nöbete kalıyo bazen sana nöbte yazmıyolarmı filan diyorum. çünkü evde tek kalınca bi güzel kafamı dinleyebiliyorum.:hulya: tabi benim hayatımda yaptığım en doğru şey hemen çocuk istememdi ve evliliğimin 2.ayında hamile kaldım şimdi kızım 2,5 yaşında ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. hatta bazen yetiştiremiyorum. hafta içi çalış haftasonu bir gün hep beraber dışarı çıkıp gezip alışveriş yapıp diğer gün temizlik banyo filan. koşturuyorum. benden sana tavsiye çocuk sahibi olmak istiyorsan hiç erteleme ve bu boşlukta ona bol bol zaman ayır. iyiki doğurmuşum diyeceksin emin ol. bu arada ankaranın neresinde oturuyosun?

Ben 7 aylık evliyim, herşey çok güzeldi.
Eşim kamuda çalışıyor, ama her hafta farklı şehirlere göreve gidiyor ve 3-4 gün kalıp dönüyor. Evliliğimizin başından beri gidiyor ve artık bende onun gitmelerini hep sorun haline getiriyorum yanımda olmadıı için. O olmadığında evde yalnız kalıyorum ailem akrabalarım farklı şehirlerde senağlama Bugün yine gidecek ve dün birlikte vakit geçirmek istedim. Gel odamıza gidelim sohbet edelim dedim. O da televizyonu tercih etti. Benimle vakit geçirmeyi tv ye tercih ediyor. Benim içinse 1 sa onunla vakit geçirmek çok çok önemli. Sinirlerim bozuldu ağladım sürekli ve söylediğim sözlerle onu da kırdım.. 2 -3 defadır böyle ağır tartışmamız ve sinirlerim de bozulma oluyor...Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Evliliğim kötüye gidiyor hissediyorumm :a015:

aslında böyle ayrılıkların ilişkinizi güçlendirmesi lazım yani ortada bir özlem var sonuçta...bilmiyorumkismile
walla şaştımda kaldım doğrusu neler war şu hayatta yaa:sinifsinif:

canım evlenirken keşke seni uyarsalarmış..erkekler bazen bi ayda bazen 6 ayde deişirler ama mmutlaka değişirelr.sen sanıyomusun ki diğer evli çiftler el bebek gül bebek el ele göz göze gezip tozuyorlar, eğleniyorlar.bu ancak filmlerde olur..ilk günler gibi asla olmaz.sen merak etme evliiklerin çoğu böyle.benim babam eve gelirdi yemeğe kadar uyurdu.yemek için uyandırırdık.yemekten sonra tv karşısında uyurdu.en basiti kendi babandan örnek al.o nasıldı.arkadaşlarına bak.ama her söylenenede inanma..boshayallersmile

ben de olsam üzülürdüm ama bnm bir ark ımda bu durumdan muzdaripti
ama onlar bnm yakın ark ım oldugu için biliyorum onları adamın yapısı öleydi
ark ım sorun yaptı ama sonra alıştı
arkadaşım eşinin yapısı da öyle anladıhgım kadaryla istediğin gibi davranmasını istersen
adam kendi karakterinden taviz vermiş olmaz mı
cnm bence bu durumu kabullnemye çalış
evlilik idare etme sanati biraz da cnm sabır
hem ekmek parası kazanmak için idyormuş ne güzel işte
aylarca ayrı kalan insan lar var

Son düzenleme:
Back
X