Hamile kalamazsınn sürtünmeyle.. spermler süpermen gibi ucamiyorlar malesef.. cok korkmussan stres yapmışsan ondan gecikmistir reglinErkek arkadaşımla bir ay önce sürtünme ile ilişkiye girdik boşalma olmadı kesinlikle vajina girişi olmadı ama zevk suyu gelmişti penisi yukarda göbek tarafındaydı vajinama geldi mi bilmiyorum reglim 5 gün geçtikti çok korkuyorum sizce hamile miyimdir
Çok korkuyorum değilimdir demiHamile kalamazsınn sürtünmeyle.. spermler süpermen gibi ucamiyorlar malesef.. cok korkmussan stres yapmışsan ondan gecikmistir reglin
Hayir degilsindir bikere bosalma yok diyorsun zevk suyundaki spermlede hamile kalmak oyle kolay degil heleki surtunmeyle. Stres kaynakli gecikmen sakinles biraz hemen olursunÇok korkuyorum değilimdir demi
Yıl 2022 hala sürtünmeyle hamile kalabileceğini düşünenler var
Stres kaynaklı gecikmistir hamile değilsindir.
Ama sayet bilmiyorsan;
Zevk suyundan da hamile kalabilirsin.Bunu konu dısı bilgi olarak buraya birakayim nerede kullanirsan kullan:d
Korkuyorum ama yardımcı olunca psikolojik olarak rahatlamak için yazdimYıl 2022 hala sürtünmeyle hamile kalabileceğini düşünenler var
Olmam demisürtünerek ateş çıkmadıysa bişey olmaz. burada insanlar hamile kalmak için neler yapıyor bu kız cağımızda sürtündüm hamile kalırmıyım diyor
Yıl 2022 hala sürtünmeyle hamile kalabileceğini düşünenler var
Allah akıl fikir versin bunlaraSürtünüp, 5 aydır regli olan ve hala "Ama hamileyken de regli olanlar varmış, inanmıyorsanız araştırın" diyen var
Ben daha yeniyim ilk defa üye oldumSen şu geçen ha bire konu açan kişi misin yoksa.
Allah akıl fikir versin bunlara
bişi olmaz sürtünmeye devam :)Olmam demi
Bu kadar korkuyorsaniz yapmayin arkadas yap ma yin......uçkurunuza dur deyin diyemiyosanizda herseyi goze aliyosunuz demekki korkuyorum ediyorum demeyin...Çok korkuyorum değilimdir demi
Sizin gibiler yüzünden olanlar gunahsiz yavrulara oluyo sürtünme yoluyla bu halti yaptim diyosunuz farzet ki hamile kaldiniz ki surtunmeyle olacak is degil ama oldu diyelim bu seferde evli degilim hamile kaldim bu bebegi nasil dusururum diyosunuz ben aileme ne derim diyosunuz kendinize sahip cikamayip burda akil arayan akilsizlarErkek arkadaşımla bir ay önce sürtünme ile ilişkiye girdik boşalma olmadı kesinlikle vajina girişi olmadı ama zevk suyu gelmişti penisi yukarda göbek tarafındaydı vajinama geldi mi bilmiyorum reglim 5 gün geçtikti çok korkuyorum sizce hamile miyimdir
O kadar anne olmak isteyen insanlar var ki onlara hamilelik haberi birer mujde gibi gelir size ise felaket bir insanin korktugu seyi yapmasida cok anlamsiz ki annelik korkulacak bisey degil bireee cahilllerErkek arkadaşımla bir ay önce sürtünme ile ilişkiye girdik boşalma olmadı kesinlikle vajina girişi olmadı ama zevk suyu gelmişti penisi yukarda göbek tarafındaydı vajinama geldi mi bilmiyorum reglim 5 gün geçtikti çok korkuyorum sizce hamile miyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?