Canim bana da gec dollenme demisti doktorum ve senin gibi adet tarihimi 2 hafta kadar ileri cekti. Ama olmasi gereken o, yeni doktorun en dogrusunu yapmis,benim kizim da doktorumun verdigi yeni adet tarihime gore dogdu. Hesap tam dogruydu. Adetlerin duzensizse biraz ondan oluyor gec dollenme hic bir olumsuz tarafi yok. Sen eski adet tarihini unut, bundan sonra soranlara doktorlara vb hep yeni doktorunun verdigi tarihi soyle. Ben hep oyle yaptim. Yani 35haftaliksin su an. Yolculuga cikmanda hicbir sakinca yok,susuz kalma guneste cok kalma o kadar:))) kizim su an10 aylik benim. Hic bir problem de yok. Senin ki de olacak insallah. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin.
Bebegin 35haftaya gore gayet iyi bence kilosu. Bebek gec dollenmede doktorunun belirledigi yeni adet tarihine gore dogacak. Yani senin hesapladigin tarihten yaklasik 2 hafta kadar sonra. Benim kizim kendi adet tarihime gore eylul ortasi dogacakti ekim basinda dogdu mesela. Ayrica sezaryen gibi faktorlerden de bir kac gun erken aldilar,tersti cunku kizim sezaryen olmam gerekti.
Sen bence yeni adet tarihine gore hesapla. Sezaryeb olursan o tarihten bir kac gun oncesini,normal olursa bir kac gun sonrasinda dogar allahin izniyle.