Lütfen Yardım Edin (Geçmeyren reaktif lenf nodülleri)

Merhaba cnm sizindemi koltuk altında var lenf benimde var çok endişeliyim enson ki ugsde 18*7mm dedi

abla bu arade lenfleriniz sizin sert mi taş gibi yoksa yumusak mı

Benim de çene altımda var dediğiniz gibi bazen şişiyor ağrıyor bazen hiç hissetmiyorum bile neredeyse 10 sene olucak arada ultrason çektiriyorum ama yine de korku oluyor raporda reaktif yağlı hisilus yazıyor ve her ölçüde farklı bazen küçük bazen büyük doktor vücuttaki enfeksiyona bağlıyor

Yanlış yönlendirmiyryimmama senelerce en ufacık şişliğe hep gittim çok şükğr temiz geldi artık gitmiyorum

Yanlış yönlendirmiyryimmama senelerce en ufacık şişliğe hep gittim çok şükğr temiz geldi artık gitmiyorum
Ben de bazen hiç aklıma gelmiyor da bazen böyle görünce yine Bi düşünüyorum acaba başka bişey mi diye dediğiniz gibi sanırım Bi sorun olsa çıkardı belli ederdi kendini benimde 10 sene oldu orda

Ben de bazen hiç aklıma gelmiyor da bazen böyle görünce yine Bi düşünüyorum acaba başka bişey mi diye dediğiniz gibi sanırım Bi sorun olsa çıkardı belli ederdi kendini benimde 10 sene oldu orda
10 senede bence belirti verirdi sizin hic gecmedi mi boyutları ne kadar ve sert mi acaba benimkiler haraketli ama taş gibiler

10 senede bence belirti verirdi sizin hic gecmedi mi boyutları ne kadar ve sert mi acaba benimkiler haraketli ama taş gibiler
Canım en son ultrason 2 sene önce çekilmiştim hatırlamıyorum ama bazen şişiyor benim cokda sert mi bilmiyorum ama tutunca taş gibi his vermiyor yani

abla bu arade lenfleriniz sizin sert mi taş gibi yoksa yumusak mı
Sert ama hareketli nodüller dokundugumda hareket ediyorlar. Antibiyotikte kullandım hiç geçmediler 20 mm olarak öyle duruyorlar 2 senedir doktor kontrolüne bile gitmiyorum ben artık çünkü çok uzun zaman geçti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…