Lütfen yardım edin Hamileyim ve Bursada kadın doğum doktoru önerin ACİLLL

mavispembis

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
11
0
286
Bursa
:97:

Kızlar 2 gün önce öğrendimki 6 hfta +5 günlük hamileyim bir kadın doğumcuya gittim istanbulda ama bu hafta bursada yaşamaya başladım ve burda bir doktora başlamam lazım ama henüz kimseyi tanımıyorum nasıldır bilmiyorum ayrıca ilk hamileliğim ve hiç tecrübem de yok yardım edin

merhaba öncelikle bebişin hayırlı olsun sağlıkla doğsun. Bursalı değilim ama bir arkadaşım jimer hastanesi jale gürlüler adlı doktorun çok iyi olduğunu söyledi.biraz pahalı bir hastane.

tatlım ALLAH tamamına erdirsin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ben Bursa'da yaşıyorum.sana arkadaşın dediği gibi jimer hastanesini öneririm.arkadaşım doğum yaptı ve çok memnun kaldı.sakın AMA SAKIN zübeyde hanım doğum hastanesini tavsiye etmiyorum.özel bursa (doruk çekirge)hastanesinden sevil paker i tavsiye ederim.şimdi ki aklım olsa ona giderdim doğum için..sağlıkla kal..:nazar:

kesinlikle gülin okan özel muaynehanesi var jimerden ayrıldı.9 ay ona gittim 1 hafta öncede çekirge dorukta doğum yaptırdı bana.çok memnunum

Arkadaşlar bugün tanıştığım bir komşum Doruk Hastanesinde DR. Fatma GÜRAY'dan bahsetti kardeşi ona gidiyormuş henüz doğum olmamış ondada ama takibinin iyi olduğunu söyledi galiba çekirgedeymiş dr. fatma hanımda doğum yapan takip edilen var mı kendisi hakkında paylaşımlarınızı bekliyorum ayın 1inde doktora git dedi gebeliğimi söyleyen istanbuldaki doktor yani cuma günü gitmem gerek yardım edin birde doğum yapan varsa doğum fiyatlarını da paylaşır mısınız :emir_bebek::49::18:

canım ben cekirge dorukta gecen cumartesi doğum yaptım.ben dışardan özel dokorumu götürdüm.spinal sezeryan oldum.hastane 850 tl aldı.yani sezeryan fiyatı bu normali doğum fiyatını bilmiyorum ama 450 500 civarı dediler gibi hatırlıyorum..fatma hanıma arkadaşım gitti.doğumunuda onda yaptı.çok memnundu.ben tanımıyorum ama hastane güzel.tavsiye ederim.

canım ben cekirge dorukta gecen cumartesi doğum yaptım.ben dışardan özel dokorumu götürdüm.spinal sezeryan oldum.hastane 850 tl aldı.yani sezeryan fiyatı bu normali doğum fiyatını bilmiyorum ama 450 500 civarı dediler gibi hatırlıyorum..fatma hanıma arkadaşım gitti.doğumunuda onda yaptı.çok memnundu.ben tanımıyorum ama hastane güzel.tavsiye ederim.

inşallah fatma hanımda iyidir gideceğim haftaya çok heyecanlıyım neleri sormam gerek kafamda onları biriktiriyorum. inşallah ilk kalp atışlarını da duyacağım ben. Senin bebişin de hayırlı olsun kavuşmuşsun ne güzel:65: maşallah bebişine:nazar:sağlıkla büyüsün:emir_bebek:

Benim doğumumu Ahmet Yılmaz gerçekleştirdi Medical Park. Kesinlikle hiç düşünmeden huzurla gidebileceğin yegane doktor diyebilirim. Adam işinin tamamen ehli. Bir arkadaşımda Jimer den cenk beye gitti oda çok memnundu. Ama ben Ahmet Yılmaz derim başka birşey demem:))

Benim doğumumu Ahmet Yılmaz gerçekleştirdi Medical Park. Kesinlikle hiç düşünmeden huzurla gidebileceğin yegane doktor diyebilirim. Adam işinin tamamen ehli. Bir arkadaşımda Jimer den cenk beye gitti oda çok memnundu. Ama ben Ahmet Yılmaz derim başka birşey demem:))

elifmert çok teşekkür ederim net yazmışın istanbul da gittiğim doktor da medical parktı bakalım inşallah bi karar vercem:61:artık medical park fiyatlarını da yazarmısın lütfen ahmet bey de sgk kullanabiliyormuyum bunları da yazarsan sevinirim:emir_bebek: senin bebişin yeni mi

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun... allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin...
ben de 7 ay önce doğum yapmış biri olarak size ahmet yılmaz ı önereceğim, gerçekten çok ilgili ve işinin ehli bir doktor... ben hamileliğimin en başından beri ona gittim (bende kk dan araştırarak ona gitmeye karar vermiştim) doğumumuda o yaptırdı çok memnun kaldın... medical park ta doğum fiyatları normal - sezeryan 550 tl idi (ben doğum yaparken böyleysi, şu an değiştimi bilmiyorum) gözü kapalı tavsiye edebilirim bu doktoru...

2 ay önce zübeyde hanımda kuzenimin doğumuna gittim ve Allah cidden yardımcıları olsun soru soracak kimse yok ilgilenen kimse yok çok kötüydü
geçen ay da muayene için medical park'a gittim
hastane güzel gibiydi ama doktorum özlem hanımın odasındaki ultrason cihazında bebeğim görünmedi
yaklaşık yarım saat sürekli karnıma jel sürerek bebeği aradı bulamadı sonra da galiba cihaz bozuk dedi
ilk bebeğim olacağından böyle sinir harpleriyle uğraşmak istemedim ve acıbademde cemile alçaya gidiyorum özel sigortanız varsa tavsiye ederim hem doktor ilgili hem hastane çok temiz
arkadaşım da pembemavi'de necdet bey (emn değilim) diye bir doktora gidiyor o da çok memnun

Back
X