• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin. Kafam cok karıştı artık

myrosegarden_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
55
0
86
38
İzmir
mrb arkadaslar. ben evli olan tecrübelilere soruyoum kompleks oldu bende. bana kimse aşık olmuyor yaaa. bu erkekler aşık olmak için illa güzzel bi bayanmı olmak gerekir... eşlerininizin yada sevglinizin size asık olmasındaki en büyük etken neydi? bu erkekler nasıl bir kız arıyor.... ciddi oluyorum cok ciddisin sessizsin..... cok konusanı gülene baska gözle bakarlar....artık nasıl davranacağımı bende sasırdım herseye evet diyenide istemiyorlar...... lütfen söyleyin erkeklerde aşk nasıl gelişir nasıl baslar süresi varmıdır??*

kısacası erkekeler nasıl bi kıza asık olur.... bende güzel bir aşk yasmak istiyorum ama olmuyor olmuyor. kafayı yicem.

ben evli değilim sözlüyüm 3 yıla yakındır evliliğe doğru ilerleyen düzgün ve aşk dolu bir ilişki yaşıyorum allah herkese nasip etsin...sana şunu söylemek istiyorum sana aşık olmaları için şöyle yada böyle olmalısın diye birşey söyleyemem ben çünkü bu çok yanlış insan aaa bu böyle aşık olim demiyorki ozaman onun adı aşk olmuyor -kendin gibi olmanı tavsiye ediyorum ben nasılsan öyle kişiliğinden ödün vermeden unutma ruh ikizinde biyerde senin için nefes alıyor ve oda şuanda seni tanımasa bile nerde bu diye seni arıyorşutarafagitti böyle durumlarda biraz kaderci olmaktan yanayım ben açıkcası umutsuzluğa kapılma birbirnizi bulacaksanız -:asigim:a.s.

Son düzenleme:
ohh sağol ya hiç cvp gelmiycek sandım. teşekkür ederim bişeyler söylediğin için.okadar istiyorum ki karsılıklı aşk yasamayı işte dedğim gibi kimse aşık olmuyor. ciddi düşünüdğünü söyleyenler oluyor ama görüş görüş biyerde kalıyo ilişki. sonra kendimde arıyorum sucu yanlıs bi haraketimmi oldu yanlıs bi laf mı ettim. cok sessizizim sıkıldımı benden falan filan

Ben evli deyilim ama bu konuda illa tecrube olmasina gerek yok.
Sunu soyleyebilirim ki...
Ask nasil olduguna nasil gorundugune yada ne biliyim nasil davrandiginla deyil kalple alakali bisey..
Ayrica guzellikle filanda alakasi yok bunun...
Oldugundan daha farkli gorunmeye calisma..
Kendin ol sadece..
Dogal ol..
Ayrica sana asik olunmadigindanda emin olma..
Ask sessiz sevgi dilsizdir unutmayerimseniben.. (kafiyeli oldu budakaydirigubbakcemile3)
Hic belli olmaz boyle seyler..
Sessizliginden sıkılan kisi de zaten seni sevmemistir..
Insan sevdiginden sıkılir mi?

karşılıklı ilişkilerde hemen ciddi düşünülmesinden yanada değilim ben..bi arkadaşım vardı sözüm meclisten dışarı çocuk daha 1.haftada yüzük takmak istedi çok ciddi düşünüyorum senin hakkında gibi konuşmalar sonucunda asıl niyeti ortaya çıkmıştı yanin demem oki.. aşk aniden gelir ama o bir süreçtir aşkı bulan mantığını yitirir diye birşey yok.. her insanın alnın yazısı ruh ikizi vardır öyle ya belki yarın belki 1 saat sonra o karşına çıkar seni olduğu gibi sevsin su akar yolunu bulur seni hakedicek senin sesizliğini kızgınlığını mutluluğunu herşeyini kabul edicek olan sana aşktır nasıl olmalıyım diye kendini şartlama a.s.

cnm normalde nasılsın bilmiyorum ama güzel olmasan bile ilk önce bakımlı olman gerekiyor.öyle abartmana da gerek yok;şekilli saçlar,manikürlü tırnaklar,biraz da makyaj ve özenli kıyafet senin üzerindeki ilk çekimi başlatacaktır.
bence sakın olduğundan farklı görünme,her nasılsan öyle sevilmelisinki ebedi bir şey olsun.tabiki dikkat etmen gereken şeyler olabilir;başlarda ağır takılabilirsin ama ilerleyen zamanlarda onun aklını başından alacak minik masum güzellikler yapabilirsin.
bunlar benim tavsiyem,bol şans dilerim;)

ağır bi kızım zatende. oyuzden önce cidiiyim diyorlar sonra tıkanıyor hersey... konusscak bişey bile kalmıyor...... işte her erkek söylüyodur heralde kız arkadına konussana cok sessizsin

doğal olmak en güzeli...
biri beni beğensin,aşık olsun diye farklı görünmeye hiç çalışmadım bu zamana kadar..
hep doğaldım,yeri geldi güldüm,yeri geldi ağır oldum..
olduğunuz gibi olun ve dert etmeyin herkesin bir yerlerde nasibi vardır gelir bulur birgün sizi..

canım benim sen erkekler için neden olduğundan farklı görünüceksinki
kabul eden seni olduğun gibi kabul etsin bırak ne çaba harcıyorsun
bu arada aşk herzaman insanın karşısına çıkan bişey değil hayatta ya 1 kere en fazla 2 kere çıkar sen sabırlı ol demekki daha vakti saati gelmemiş

kimse senı begensın dıye sen olmaktan vazgeçme cnmm
ruh eşın bır yerlerde beklıyor seni ..

doğru zaman doğru insan doğru mekan da önemli..

ne istediğini bilen dürüst sağlam karakterli bir yapıya sahipseniz biraz hoşgörü sempatik davranışlar elbette ilişki oluşturmanıza yarayabilir.

biz eşimle köpek gezdirirken tanıştık beni ilk gördüğünde çocuk sanmış.. ikinci karşılaşmamızda da ben onu tanımamıştım derken yavaş yavaş bir aşk oluştu.. asla olamaz dediğim birşeydi oldu.. şimdi çook mutluyuz...
ararken değil beklemediğin anda bulursun sende aşkı:)

bence özel bı statü yok...senın etkıleyıcılığine bağlı...bakısın ..gülüşün.durusun etkıler..

Karşı cinsinin sana aşık olması yada snei sevmesi için sana tüyo vericek veya taktik vericek hiç bir şey yok. Taktikle tüyolarla olcak şey değil bu.
Kendiliğinden gelen bir şey. Birilerini kendine aşık etmek için kendinin dışına neden cıkasınki. Neden kendini paralıyasınki :mymeka:
Oldugun gibi ol o gelir snei bulur:delphin:

Erkekler şu kızı sevmez bu kızı sevmez. Bunlar faso fisoşakkıdı
Kendin gibi oldugun sürece yeri gelir gülersin yeri gelir aglarsın.
Her zaman ciddi oldum olmadı her zaman güldüm olmadı diyosun. Kendinin dışına cıkmışın sen.lülülülülülü

Aşk otada konar gelir ben gibi b... da konar:icecream:

bu işler kısmettr ha deyince olmaz kı hiç olmaz hemde herkezin biryerde bır kısmetı war sonuçta .arkadas ortamından iş ortamından bulunur genellıkle.gel beni bul dıyemezsın.

Hiç anlamazsın bile okişi kaderinde
varsa karşına bir vesileyle çıkıverir.

Böyle şeyler hesaplayarak olmuyor.
Seninde kısmetinde biri vardır ve
mutlaka yakında çıacaktır.Yeterki
olumlu ol.

Sana en büyük ipucum şu ki... olmadığın biri gibi davranmayacaksın.
Zira bu tavırlar üzerinde eğreti duracaktır.. yapmacık kalacaktır...
Sadece aşk konusunda demiyorum, normal arkadaşlıkların bile sekteye uğrayabilir böylesi tavırlarla.
Dolayısıyla kimsen o ol sadece, kendin ol, başka roller üstlenme.
O zaman her şey çok daha kolay olur senin için.
İnan bana o zaman bunu bu kadar kafaya bile takmazsın.
Beyaz atlı prensini bulman dileğiyle... a.s.

ben de herkese katılıyorum... kendin gibi olmalısın... farklı davranırsan eğer belki birilerini etkiler ; aşık edersin... ama ya aşk zamanla azaldığında nolacak... adamın gözleri açıldığında ...

kendin gibi ol ; seni sen olduğun için sevece biri mutlaka vardır....

ilişkilerine ciddi başlayabilirsiniz... ama bu zaten bir süreç; tanımaya , alışmaya çalışıyorsun... iki taraf için de geçerli ... olmazsa zorlamanın ya da sorun aramanın gereği yok ...

ama hani ilk başta dikkat çekmek için bakımlı olabilirsin... bakımlı derken de kendine yabancı olmayacak şekilde ; kendine en çok yakışan şekilde bakımlı olmalısın ...

yanlışlar arasında bulduğum bir doğru insan vardı ve gerçekten beklemediğim bir anda karşıma çıktı...
ama sanırım miyadı doldu ... şimdi başka bir doğruyu bekliyorum ...
bol şans ; doğruyu bekleyen herkese :)))

güzelim aşk sevgi bunlar isteyince olmuyo bi anda oluyo aramakla olmaz yada şöyle davranıyım böyle davranıyım yapmacık olursun bu defa hiç yaklaşmazlar herzaman kendin ol unutmaki herkeze hitab eden bi kesim vardır mutlaka seninde ruh ikizin vardır atalarımız ne demiş çürük elmanın bile alıcısı olurmuş onun için hayatı akışına bırak oldun gibi davran sıkma kendini rahat ol dua et hayırlısını iste birde bitane olsun tam olsun güzelim allahtan iste o verir sana tamammı şekerkaydirigubbakcemile5

hiç birşey yapmana gerek yok bence yok bakım falan diye. kendin ol sadece. eğer uzun süreli bi ilişki istiyorsan kendin ol ki uzun süre rol yapmak zorunda kalma. öyle ya da böyle sana uygun bir değil birden fazla kişi var su dunyada. hiç tahmin etmediğin bi zamanda karşına çıkacak. o geldiğinde onu yanıltmaman için kendin olmayı öneririm.
kendin ol anı yaşa :teytey: a.s.

Back
X