Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim kan testi negatif idrar testleri pozitif

avelin187

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
5
2
1
27
18 ağustos günü çatlatma iğnesi oldum aradan 14 gün geçti gebelik testi yaptım evde hemen pozitif oldu gittim kan verdim kan testim negatif çıktı eve geldim tekrar test yaptım yine pozitif aradan bir kaç saat geçti tekrar yaptım tekrardan pozitif ama ilk yaptığım testteki gibi kırmızı değildi bugünkiler silik ama yinede kırmızı ne yapacağım

Bazen idrar testleri yalancı pozitiflik veriyor kuzenimin başınada gelmişti idrar da pozitif kanda negatif çıkmıştı

Yalanci pozitif olabilir veya bazen catlatma ignesi gec atabiliyor vicut belki boyle bisey olmus olabilir kiminde cok gec olabiliyor bi kac yerde de soyle okudum idrar pozitif olup ayni gun kan veriyolar negatif cikiyor aradan gunler geciyor ve kan pozitif cikiyor yaniltmak istemem ama okuduklarimdan soyluyorum kiminde de kimyasal oluyomus bu sekilde bilemedim biraz daha bekleyin adet gecerse kan verin tekrar hayirlisi olsun insallah

Yalanci pozitif olabilir veya bazen catlatma ignesi gec atabiliyor vicut belki boyle bisey olmus olabilir kiminde cok gec olabiliyor bi kac yerde de soyle okudum idrar pozitif olup ayni gun kan veriyolar negatif cikiyor aradan gunler geciyor ve kan pozitif cikiyor yaniltmak istemem ama okuduklarimdan soyluyorum kiminde de kimyasal oluyomus bu sekilde bilemedim biraz daha bekleyin adet gecerse kan verin tekrar hayirlisi olsun insallah
Teşekkür ederim 🙏

Back
X