- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi Neslihan90
Onceki konununuzda da konusmustuk hatirlarsaniz...
Annenizin tepkileri, size yaklasimi bence hala gereksiz fevri ve sert orasi ayri...
Fakat bu konunuzda anneniz bana hakli geldi biliyor musunuz?
Acaba diger konuda cok mu size gore degerlendirdik diye dusunmedim degil...
Birincisi lutfen calismaniza izin vermeyen erkeklerden uzak durun...
Neden ya neden?
Neden kendi parani kazanip, kendi hayatini garantiye almana engel olur, neden?
Bir kadin dunya uzerinde herkes, her sey silinse bile yasayabilecek guce, yeterlilige sahip olmali...
Calisin, bir birey olun, yarin baska kadina akil kayinca sifir ozguvenle ben bu yastan sonra nereye gidecegim diye dusunmeyin...
Bunlar sadece varsayim fakat her zaman goz onunde bulundurulmali...
Bu bir, ikincisi anlasilan para konusunda sikinti cekmeyeceksiniz ama eger olursa, ailesine hayir diyemeyen, ailesine sormadan, danismadan, izin almadan kipirdayamayacak bir esiniz olacak...
Hayatinizin kurallarini siz degil ailesi ve cevre koyacak...
Son olarakta bana da kizim gelse arastiracaklarmis bizi dese, basardim kalayi gibi geliyor...
Uslup bile kotu, bunu size sevgiliniz mi diyor?
Isterseniz temiz kagidi, maas bordrosu, adiniza kayitli fatura falan gonderin de cok ugrasmasinlar...
Uysal diyorsun, iyi biri diyorsun, bilemiyorum...
Bence sen tam onlarin disine goresin ama onu biliyorum...
Sessiz, sakin bir mizacin var...
Bunlar olumsuz yanlari acik acik yazdim ister bana kiz ama onceden gor ve kararini ver...
Annenizin tepkileri, size yaklasimi bence hala gereksiz fevri ve sert orasi ayri...
Fakat bu konunuzda anneniz bana hakli geldi biliyor musunuz?
Acaba diger konuda cok mu size gore degerlendirdik diye dusunmedim degil...
Birincisi lutfen calismaniza izin vermeyen erkeklerden uzak durun...
Neden ya neden?
Neden kendi parani kazanip, kendi hayatini garantiye almana engel olur, neden?
Bir kadin dunya uzerinde herkes, her sey silinse bile yasayabilecek guce, yeterlilige sahip olmali...
Calisin, bir birey olun, yarin baska kadina akil kayinca sifir ozguvenle ben bu yastan sonra nereye gidecegim diye dusunmeyin...
Bunlar sadece varsayim fakat her zaman goz onunde bulundurulmali...
Bu bir, ikincisi anlasilan para konusunda sikinti cekmeyeceksiniz ama eger olursa, ailesine hayir diyemeyen, ailesine sormadan, danismadan, izin almadan kipirdayamayacak bir esiniz olacak...
Hayatinizin kurallarini siz degil ailesi ve cevre koyacak...
Son olarakta bana da kizim gelse arastiracaklarmis bizi dese, basardim kalayi gibi geliyor...
Uslup bile kotu, bunu size sevgiliniz mi diyor?
Isterseniz temiz kagidi, maas bordrosu, adiniza kayitli fatura falan gonderin de cok ugrasmasinlar...
Uysal diyorsun, iyi biri diyorsun, bilemiyorum...
Bence sen tam onlarin disine goresin ama onu biliyorum...
Sessiz, sakin bir mizacin var...
Bunlar olumsuz yanlari acik acik yazdim ister bana kiz ama onceden gor ve kararini ver...