- Konu Sahibi Neslihan90
yazıldımı bilemiyorum ama benim bildiğim kız tarafı oğlan tarafını araştırır,sizde neden tersi oluyor?aileme saygıda kusur edemem derken ne demek istedi? bunuüstün körü düşünmeyin ,,hafta sonunu bizimle geçir akşamları bizle ol , harcamalarını bize danış ,eşin nereye harcıyo hesap ver .. bunları kastediyor olmasın ? yapabilirmisiniz böyle birşeyi?
Dogru biliyorsunuz cunku zaten ben soyledim bunu :) yani açıkladım arada yorumlarda gözden kacmis olabilir.
Benim ailem araştırır genelde Ablamlarda da boyle oldu. Bu yuzden cocuğa bastan dedim ki bak bizimkiler sizinkileri araştıracak yanlis anlama bu dogal birsey sizde bizi araştırın hem böylece ailen ailem hakkında fikirde edinmiş olur.
Fakat bizimkiler annem istemedigi icin araştırmadı. Haliyle annemde sadece onlar araştırıyor gibi gördü. Ne desem de inanmadı.
Diger söylediklerini ben kendisine sordum saygıda kusur etmem derken kendisi sunu söyledi zaten. Annem babam yaslaninca onların emek verdigi bir şirket ile bu hayata kavuştum onları tutup atamam yaslandiklarinda hasta olurlarsa onları unutamam dedi. Bende kendi aileme boyle yaparım zaten bunda farklı düşünmemiştim hic