- Konu Sahibi Neslihan90
şöyle söyleyim canım senin anlattıklarının aynısını bende yaşadım benim eşimde ailesiyle başka şehirde yaşıyodu tabi eşimin işi ayrıydı ama anneme ilk söyediğimde oda baya tepki gösterdi ne diyosun sen olurmu öyle şey daha çok erken diye ee tabi ben dinlemedim aşığım seviyorum ille evlenecem diye benim eşimde o zamanlar hep diyodu ben okusada çalıştırmam evinde otursun diye annem nişanlıyken bile çok dedi kızım hemen evlenme yaşın genç bi iş sahibi ol ayakların üstünde dur yine istiyosan git aynı kişiyle evlen diye hatta eşimide pek istediği söylenemez çünkü aşırı kıskanç biriydi teyzemlere bile göndermez çok sıkardı beni..
Herneyse ben inat ettim evlendim ve daha 4.5 ayda kafamı taşlara vuruyorum keşke annemi dinleseydim diye. Onlarda yaşanmışlık olduğu için çok daha tecrübeliler neyin ne olacağını görüyolar. Sevgi konusunda bi eksik yok hala seviyorum ama herşey sevgiyle bitmiyo evlenince çok daha farklı oluyo. Bizde durmadan konuşurduk ayda 6.000 dakka bitirirdik benimlede çok ilgiliydi ve benimde babam yoktu aynı senin gibi. Eşimle konuştuğumuz sıralarda vefat etmişti daha çok üstüme düşmeye başladı. ama şimdi ufak tefek tartışmalar başladı şimdi kendi diyo sende bi işe girsen çalışsan böylemi olurdu demeye geçen tartışmıştık babasıyla konuşuyo dediği laf aynen şu baba bunu gönderelim zaten bi işe yaramıyo anca evde oturuyo bende gider çalışan birini alırım daha rahat olurum ben 4 aydır mutlu değilim. İşte bu sözü duyduktan sonra insan öyle bi yıkılıyo ki hergün anneme hak veriyorum keşke dinleseydim diye.
Tabi sende böyle olacaksın diye bişey yok ama demem o ki sen yinede anneni kırma bazı şeylerde gerçekten haklı olabiliyolar
Çok çok üzüldüm anlattıklarınızı okuyunca. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bana yaşantınızdan ornek verdiniz cok sagolun.
Benim erkek arkadasıma ben bu olasılıkları hep anlattım. Yapı olarak hani derler ya "vur kafasına sussun otursun " oyle biri degilim. Kendisini de bunu biliyor. Bana boyle bir soz söylense su an sunu yaparım demem kolay tabi ki. Yaşamadığım icin bilemem.
Ama kendisine belirttiğim seyler oldu en basından. Bunların ustune soz aldım.
Iki tarafın ailesi her zaman iyiliğini ister cocuklarının. Ve is her zaman erkekte ve kadinda biter. Eger soz tasıma soz getirme olursa her türlü sorun cikar. Her zaman cikar. En mükemmel anne baba da bile cikar.
Ona bunu anlattım. O da gormuş cevresinde bunları. Dengeyi tutturmaya önem verdigini söyledi.
Buna dair de soz verdik birbirimize su an. Mesela annem bana ne derse desin ona yansıtmıyorum. Annemin dediklerini ben dinliyorum zaten bu yüzden çıldırma noktasına geldim.
Onun da bana sozu var sana hic bir zaman laf getirmem asla diye. O da aynı sekilde olanı biteni bana dengeli sekilde anlatır. Ve sorun varsa birlikte bir yol çizelim der.
Bunlar tabi su an guzel seyler. Evlenince ne olur bilemem. Ama Allah korkusu olan insanlardan korkmak istemiyorum belki de ben.
Annesini gördüm cok sessiz sabırlı ice kapanık biri. Ailesi de mütevazı insanlar. Ama diyorlar ya ummadık tas bas yarar. Bilmiyorum.
Annem tepki veriyor. Ona söylüyorum anne konus tamam bak de ki bana ben bu adamı çözdüm de ailesinin sözünden çıkmaz tanıdım de. Ama tanımadan söyleme bunları diyorum
Asla tanımayacağım diyor. Beni de bu uzuyor. Somut birsey görse annem bende evet diyeceğim zaten ona