Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim

Hayatımda ki kişi benim ilkokul arkadaşımın üniversiteden arkadaşı. Bu sekilde tanıştık. Baslarda cok iyi anlaştık. Sonra ben güven sorunumdan dolayı gecmisini kurcalamaya basladim. Rahatlık batmış gibi hani lorena varya burada sevgilisini kiskanan. Onun gibi bir tavra büründüm bir ara. Sonra düzeldim cunku yardımcı oldu
Simdi de gayet iyi anlaşıyoruz. Beni sevdiğine eminim. Bir sorunum olsa dort elle koşar. Iki saat konuşmadan durmaz habersiz bırakmaz. Özler süprizler yapar. Hani bir anormallik yok.
Babam yok. O bana sahipte çıkıyor bir nevi.
Ve evet annem hep kavgacı biridir maalesef ki

Lorena gibi olmak kk da bir deyim oldu resmen yazmadan edemedim :)))

babanın olmama sebebini bilmiyorum. boşanma falansa belki onunla olan kötü tecrübelerinden yola çıkarak aşırı korunmacı bi tavra bürünmüş olabilir bence. sevdiğin çocuğun ailesine saygı sebebini "ona şirket devredecek olmaları" olarak açıklayışını klavye sürçmesi olarak düşünüp hiç üzerinde durmayalım.. senin çalışmana izin verilmeyişi, siyasi bi aile oluşu bi de üstüne evet aileni araştıracak olmalarını aynı anda söyleyince, hepsinin toplamı biraz burnu büyüklük olarak algılanmaya müsait. bazen böyle zengin ailelerin oğullarında olmasa da kendilerinde bi haddinibilmezlik olabiliyo bu konuda çok dikkatli ol. bu hadsizlik sizin ailenize karşı "hadi bari bu kızı alalım" burnubüyüklüğüyle birleşirse ezmeye çalışırlar. böyle düşününce annen haklı çünkü pasif erkeklerin eşleri erkekten değilse de erkeğin ailesinden çok çekiyolar!

öte yandan iyi niyetli bakmaya çalışalım. insan evleneceği erkeğin ailesini bilmek ister.erkekler için de kızlar konusunda aynısı olması gayet doğal. kötü niyet olmadan söylenmiş basit bi cümle de olabilir. unutma erkek arkadaşını en iyi tanıyan sensinama pembe gözlüklerle değil gerçekçi bak, sözlerinin arkasındaki anlamı iyi anla.evlilik bu başka bi şey değil.. yeri gelince onu herkese karşı savunması gereken de sensin ama onun da seni gerektiğinde HERKESE karşı savunup koruyabileceğinden emin ol derim ;)

Back