Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yardım edin kızlar :( eski saç rengimi istiyorum ben :(

prenses08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
8
2
32
Kızlar benim sac rengim koyu kumraldı kuaföre gittim koyu fındık kabuğuna boyadı saçımı saçım sarı gibi oldu iki gün sonra başka bi kuaföre gittim tekrar kumrala çevirin dedim bu kez yoğun kumral sürdüler saçıma sonra baktım kızıl gibi olmuş daha boyamadım bende. Şu an boya iyice aktı ve iyice kötü oldu ben beyaz tenli biriyim koyu kumral istiyorum yine. Hafif kızıl şu an hangi renge boyarsam yine koyu kumralı elde ederim lütfen yardım edin :KK43:(((

Kapali biriyim ben çok doğru olmaz galiba kusura bakmayın lütfen :KK43: görmeden yardımcı olamaz mısınız

Kapali biriyim ben çok doğru olmaz galiba kusura bakmayın lütfen :KK43: görmeden yardımcı olamaz mısınız
fotografa gerek yok zaten tahmın ettım o kızıllıgı yok etmek icin öncelik olarak mlsf küllü kumral bir boya almalısın canım 7.1 gibi bununla iki kez boyayınca filan kızıllıklar gider sonra normal kumral boyarsın üstüne

fotografa gerek yok zaten tahmın ettım o kızıllıgı yok etmek icin öncelik olarak mlsf küllü kumral bir boya almalısın canım 7.1 gibi bununla iki kez boyayınca filan kızıllıklar gider sonra normal kumral boyarsın üstüne
Çok ama çok teşekkür ederim :) çok mutluyum şu an çok sağol canım :)

X