Lütfen yardim edin kizlar

Ebru1990o

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
10
1
1
35
Nişanlimla Iliskiye girdik bakire olmama ragmen kan gelmedi aci bile hissetmedim nerdeyse, bel kismim da bir ağri vardi kan gelmemesi benide çok şaşirtti kendimi cok tuhaf ve kötü hissettim ama nişanlim olaya sicak bakti esnektir vs dedi benim aklimdan hic cikmiyor ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olun şaşkinlik içindeyim basķa biriyle birsey yasadigimi düşünür diye öďüm kopuyor

Ne yapalım?
Zarını mı değiştirelim?

Napmamizi bekliyorsun?
Nisanlinin yerinde olsam suphelenirdim pek bi rahat söylemiş belki esnektir diye .
Belki daha önceden bozuldu diye düşünürdüm.
İyi barı suphelenmemis. Belkıde esnektir bilemeyiz bacım.

Kadin dogumcuya git ve rapor al canim...
Raporuda koy nisanlinin onune seninde icin rahat etsin onun da...

senden birsey yapmani beklemiyorum sadece kendimi kotu hissettim ve fikir almak istedim anliyormusun arkadasim ?

bende şasirdim oyle soyleyince daha once baska biriyle yasamis olabilirmi ? yok diyor ama bu kadar bilgili olmasi da şasirtici

Daha askere bile gitmemiş askere gidip gelecek belki de nisaniniz bozulacak nasil bu kadar rahat olabiliyorsun konu sahibi? Nisanlin belki esnek dedi gecistirdi ama bisan bozulursa asil evleneceğin kisi ne diyecek bakalım.

Sen zaten en büyük yanlışı ilişkiye girmekle yapmışsın...
Biraz daha sabredip evlendikten sonra girseydin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…