Lütfen yardım edin kızlarrrr

sahra78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
43
4
1
35
Ben 3haziranda adet oldum. 8haziranda erkek arkadaşımla birlikte oldum adetimin 5inci günü kahve rengi akıntım vardı sadece içime boşalmadığını gördüm aslında ama tedirgin olup 24 saat tam dolmadan ertes 72 hapı kullandım 5 gün sonra benim kasıklarım ağrıdı birden kanamam oldu iki gün sürdğ adet gibiydi şaşırdım doktora gittim muayne oldum kanamamı kesmesi için primolut N verdi ve kanamam kesildi ama sonrasında ise bel ağrılarım başladı halsizlik bulantı çok stres yaptım adetime 8 gün var Defalarca kan testi İdrar testi ultrason muaynesi oldum hiç birşey olmadığını söyledi doktorum ama ben çok korkuyorum ara ara bulantım ve gepirmelerim kramplarım oluyor ve hala primoluta devam ediyorum bunlar gebelik belirtisi olamaz değil mi ?

Çok korkuyorum.adetime 8 gün var ama ben 15 gün varken mide bulantısı bel ağrısı karın kasık ağrısı hala doktorda ilişkiden 5gün sonra döllendiğini düşünsek illaki teste çıkardı dedi 21inde yaptırdım kan idrar tahlili negatif çıktı ulturason muaynesinde rahmimin tertemiz olduğunu söyledi acaba diyorum daha adetime 8 gün var diye mi hiç birşey çıkmadı gerçekten kafayı yemek üzereyim

Çok korkuyorum.adetime 8 gün var ama ben 15 gün varken mide bulantısı bel ağrısı karın kasık ağrısı hala doktorda ilişkiden 5gün sonra döllendiğini düşünsek illaki teste çıkardı dedi 21inde yaptırdım kan idrar tahlili negatif çıktı ulturason muaynesinde rahmimin tertemiz olduğunu söyledi acaba diyorum daha adetime 8 gün var diye mi hiç birşey çıkmadı gerçekten kafayı yemek üzereyim
15 gun varken mide bulantisi bel agrisi kasik karin agrisi bunlarin olmasi mumkun degil. Tamamen psikolojik 😊 Bu sartlarda hamileysende tamamen mucizevi bir sey olur.

Ana yemek yedikten sonra bir bulantı alıyor beni ayağa kalkınca birden başım dönüyor biraz sonra halsizim uyumak istiyorum adetime şuanda 8 gün var araştırmaktan bıktım hep erken hamilelik belirtileri yazıyordu her yerde birde aşırı beyaz bir akıntım var 😔

Daha yeni üye oldum kullanmayıda bilmiyorum kusura bakmayın lütfen size ve düşüncelerinize ihtiyacım var 😔

Burada herhangi birinin gebe değilsin demesi seni teskin edecek mi? Doktor muayenesi, ultrason vs. bile ikna edememiş o yüzden ben sanmıyorum.

Ben 3haziranda adet oldum. 8haziranda erkek arkadaşımla birlikte oldum adetimin 5inci günü kahve rengi akıntım vardı sadece içime boşalmadığını gördüm aslında ama tedirgin olup 24 saat tam dolmadan ertes 72 hapı kullandım 5 gün sonra benim kasıklarım ağrıdı birden kanamam oldu iki gün sürdğ adet gibiydi şaşırdım doktora gittim muayne oldum kanamamı kesmesi için primolut N verdi ve kanamam kesildi ama sonrasında ise bel ağrılarım başladı halsizlik bulantı çok stres yaptım adetime 8 gün var Defalarca kan testi İdrar testi ultrason muaynesi oldum hiç birşey olmadığını söyledi doktorum ama ben çok korkuyorum ara ara bulantım ve gepirmelerim kramplarım oluyor ve hala primoluta devam ediyorum bunlar gebelik belirtisi olamaz değil mi ?
Defalarca kez hayır :mapus:

bu belirtilerin hepsini 9 ay boyunca hamile kalan kadinlar bile bu kadar yaşamamıştır. Madem cinsel hayatinz var ona lafim yok korunmayi da bilin yani. :mapus:kim ne derse desin olay sizde bitiyor kafanizdan atarsaniz belirtiler de durur.

bu belirtilerin hepsini 9 ay boyunca hamile kalan kadinlar bile bu kadar yaşamamıştır. Madem cinsel hayatinz var ona lafim yok korunmayi da bilin yani. :mapus:kim ne derse desin olay sizde bitiyor kafanizdan atarsaniz belirtiler de durur.
çok güzel söylüyorsunuz da hayatımda ilk defa Böyle birşey yaşadım ve bir anda oldu anlamadım bile korktum ve rahatlamak istedim sadece bir dahad ayaşayacağımı sanmıyorum zaten

çok güzel söylüyorsunuz da hayatımda ilk defa Böyle birşey yaşadım ve bir anda oldu anlamadım bile korktum ve rahatlamak istedim sadece bir dahad ayaşayacağımı sanmıyorum zaten
Yaşayıp yapamayacağınız size kalmis kimse buna karışamaz zaten. Sadece boyle bir sey yasayacaksaniz önlem alın naçizane öneri

Ertesi gün hapı yaklaşık 2 ay adet düzensizliği yapar hamile değilsin bi mucize olmadıysa tamamen piskokojik rahat ol.

Ertesi gün hapı yaklaşık 2 ay adet düzensizliği yapar hamile değilsin bi mucize olmadıysa tamamen piskokojik rahat ol.
29unda koyu kahve akıntım oldu sonra kırmızı kanamam oldu bir ped dolduracak kadar bugün se sadece damla damla kanamam var Rengide açık kırmızı pempemsi

29unda az damla damla kahve rengi 30unda kırmızı bir ped dolduracak kadar ama bugün yine damla damla geliyor açık kırmızı ve pembe rengi gibi ara ara kramplar giriyor vajina kemiğime kasıklarıma yada karnıma normak adet günüm 3ünde olması lazım 30günde bir oluyorummyada en fazla bir iki gün sarkıyordu 🥺

Tamamen ilaçtan 2 ay bu şekilde sıkıntı yaşanabiliyor. Sonrasında düzelecek bol su iç.

Hamile kalmaktan korkuyorsanız yapmayın arkadaş. Az sıkın dişinizi evlenin ne yapıyorsanız yapın. Yeter ama ya olan çocuklara oluyor. Parklarda camiler de norakılan bebekler. Yada annesinin sevgilisi tarafından dövülenler. Öldürülenler. Vallahi yeter!!!

Back
X