• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin korkuyorum lütfen

sylviaRose

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
155
34
13
Kızlar benim bebegim sat ile uyumlu 13 eylül ile fakat gecen hafta doktora gittim (devlet) ve bana 36+6 haftasın dedi nedeni ise ilk trimesterda o şekilde ölçülmüş üst üste bi kac kez ve bu zamana kadar hep özele gittim ilk 25 hafta hiçbi doktor söylemedi çünkü bebegim 10. Haftadan sonra sat ıma uyumlu gitti normalde 39. Haftamdayım ama doktora göre 37 ve bebek 3,5 kilo üzeri acılma yok ama bebegin bası pelviste normal doğum istiyorum ve ilk dogumum ama 37 haftayı baz alıp dogumımu baslatmazlarsa bebegin gelisimi sat ıma uyumlu olduğu halde ben o kadar iri bebek nasıl doguracagım her yerim yırtılır diye korkuyorum yâda bebeğin omzu takılır diye bi akıl verin lütfen çaresiz kaldım

Canım doktoruna bırak eğer ki sezaryen olsun derse hiç canını sıkma illa normal doğuracağım diye inatlaşma. Kendin ve bebeğinin sağlığı için. Doktoruna güveniyorsan onun fikriyle devam et derim

Canım doktoruna bırak eğer ki sezaryen olsun derse hiç canını sıkma illa normal doğuracağım diye inatlaşma. Kendin ve bebeğinin sağlığı için. Doktoruna güveniyorsan onun fikriyle devam et derim
Normal doğum diye diretmeyi düşünmüyorum zaten ama bebeğim son adet tarihimle uyumlu olmasına rağmen böyle bisey demeleri canımı sıktı normalde bu persembe haftam doluyor

Back
X