Lütfen yardım edin lütfen...

EArask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
7
1
1
34
Eşimle 3 senedir evliyiz bundan geçmişinde de 5 senemiz var sevgiliyken de çok problemlerimz olurdu atlatırdık bi şekilde ama şimdi öyle değil tartısamıyrz bile hemen kavga gürültü el kaldırıyo ve indiriyo da bebeğimz var dha dört aylık katlanamıyrm dayanamyrm ağla ağla içim çıktı ne yapsm ne etsem artık paikoljm boZldu yapmdagını bırakmyo dışarı çıkma şunla konşma etme

Annen baban nasillar var mı evlerinde sizin için bir oda?

bence site yönetimi burdaki (başka şeyden biriken enerjisini atamayan) kadınlar sinirini boşaltsın diye böyle konular açıyor.Geniş geniş "boşan iş bul hayat kur kocana şöyle kayınvalidene böyle" diye çığırabileceğimiz bir yayla açıyor bize.Öyle düşünmek istiyorum hakikaten

Allah yardimcin olsun. Ben boyle sorunlarin duzelebilecegine inaniyorum.
Aile buyukleri bir araya gelsin. Konusulsun. Gerekirse tatile çıkın cocugu goturmeyin, bi kendinizi dinleyin. Birbirinizi yeniden sevin. Deger verin. Yani bir seyler yapin. Cabalamak lazim. Allah yardimciniz olsun. Insallah esiniz duzelir.

İkinci çocuğu yap hayatım düzelir.sıkıldım artık bu konulardan ya...dövüyosa yapılcak belli ama yok türk kadıno dayak yer aldatılır ama çocuk vardır katlanılır....

Karşına al konuş.
1. Çalışmak istiyorum.
2. Şiddet yok.
3. Bağırma yok.
İşine gelmiyorsa hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…