Merhaba kızlar, benim çok büyük olduğunu düşündüğüm bi sorunum var..
Benim ilkokuldan arkadaşlarım var biz şuan üniversite yıllarındayız ama hala görüşüyoruz. Biz sürekli gezmelere gidiyoruz ama aileler yıllar sonraki halimizi görmediler zaten gördüklerinde ayy ne kadar değişmişsin güzel/yakışıklı olmuşsun derler. 2 gün önce herkesin işi olduğundan dolayı bi tek emreyle ben buluşabildik bütün gün ikimiz gezdik tozduk vs. akşam geldi evime bıraktı tabi annem balkondan görmüş hemen aşağı indi ayy sen ne kadar değişmişsin ne kadar efendi saygılı bi çocuksun falan filan dedi neyse eve çıktık. Annem başlamaz mı kızım bak ne kadar yakışıklı boylu poslu efendi saygılı çocuk ben bunun ailesini de bilirim onlarda iyi insanlar bu çocukla evlensen ne iyi olur demeye.. Babam saçmalama onlar arkadaşlar diye çıkıştı tabii bende kızdım olmaz öyle şey diye. Ama asıl sorun ben söylenilenlerden çok çabuk etkilenirim arkadaşıma karşı duygularım değişmese bari ya ama o da şimdi mesaj atıyo bu hafta sonu yine dışarı çıkalım ama yine ikimiz olalım diğerlerini çağırmayalım diyo ve diğer mesajlarından da anladığım kadarıyla çocukta da bi yakınlık var. Kızlar ben napıcam ya aklım çok karışık o benim arkadaşım çocukluktan beri olmaz ki öyle şey