LÜTFEN YARDIM EDİN SÜTÜM KESİLİYO

dilaseren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
2
1
35
arkadaşlar napacağım hiç bilmiyorum. kızım 2 aylık olacak, 10 gün önce sütüm azaldı birkaç gündür de baya baya kesilmiş gibi günde 30cl belki çıkıyor. birkaç gün sağlık sorunlarım nedeniyle hastanedeydim, o günlerde sağamadım büyük ihtimal süt kanallarım daraldı ya da kapandı, seren meme dolmadan memeyi ağzına alamıyo saatlerce uğraştığımız oldu bunun için, şimdi meme dolmayı bırak, bomboş. 19 aylık bir kızım daha var, dünya güzelimi sadece 3 ay emzirebildim, "bebeğiniz için en iyisi anne sütü" reklamlarını gördükçe içime ağladım. seren aynı durumda kalsın istemiyorum, duyduğunuz en saçma şeyi bile denemeye hazırım. lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız? teşekkürler.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 170
Canım bebek aç kalamaz öncelikle sütünü arttırana kadar çocuk doktorunuzla konuşup mama vermeniz.sütü arttırmak için duyduklarım arasında boza içmek ve bol su içmek var.Maşallah 2 kızında çok tatlı.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin.

Yapma!! Sakin bu sagim tuzagina düşme!!
Biraz sakin ol.. bol bol meyve ve yeşillik tüket.. ama lütfen tek bir damla bile sagma.. ver 2 dk bile olsa kızın emsin.. anne sütünü beynin salgiladigi hormonlar üretir.. ve sen bunu arttırmak istiyorsan makinaya değil kizinin küçük dokunuslarina ihtiyacın var.. hem sagmakta ısrar edersen birdaha kızın memeyi kabul etmez.. mamaya muhtaç kalirsin.. ben böyle bir hata yaptım.. göğsümün ucu çıkmadı bebis tutamadı derken sagmaya başladım.. 4. Ayda azalarak tamamen kesildi.. hala ilk tecrubesizligimin vicdan sizisini yaşıyorum.. lütfen sen de dirayetli ol ve emzirmeye devam et.. tek bir damla bile sagma.. bebeğin emdikce çoğalacak sütun inşallah.. allah sutunu artırsın..

X