jared Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2007 311 0 96 Nevşehir 4 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dtsly #21 aynı durum bende de var canım :)) bide herkes bana bakıyo gibi geliyor ... yoksa gerçekten bakıyolar mı ki kaydirigubbakcemile3
aynı durum bende de var canım :)) bide herkes bana bakıyo gibi geliyor ... yoksa gerçekten bakıyolar mı ki kaydirigubbakcemile3
S SUTASAYRAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 2.950 24 0 4 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dtsly #22 canım öz güvenle alakalı bişey
jared Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2007 311 0 96 Nevşehir 4 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dtsly #23 evet galiba öyle...
L lady8585 Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dtsly #24 cnm bende başlarda öleydım ama şımdılerde babet gyemıyıorum iyimi:)..başta zorluk çekebılırsın ama ınan zamanla alışıyorsun yalnız 1 sorun var aldığı ayakabının tabanı muhakak raht olmasına dıkkat et markasız ürünlerden kaçınmanı tavsıye edrım
cnm bende başlarda öleydım ama şımdılerde babet gyemıyıorum iyimi:)..başta zorluk çekebılırsın ama ınan zamanla alışıyorsun yalnız 1 sorun var aldığı ayakabının tabanı muhakak raht olmasına dıkkat et markasız ürünlerden kaçınmanı tavsıye edrım