lütfen yardım edin üstüne görüyor olabilir mıyım

filem90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
11
1
31
Merhaba ben yeni üye oldum
yardiminiza ihtiyacım var dokuz aylık evliyim dört aydır eşimle korunmuyoruz fakat daha hamile kalamadim bu ay 28 güne göre hesaplarsak 15 gün tam ay olarak hesaplarsak 12 gün geciktim idrar testi ve kan testi yaptırdım negatif cikti hemsire bazı gebeliklerin sadece ultrasonda gözüktüğünü söyledi ve eşimle bekleme kararı aldık fakat dün kahverengi akıntım vardı ve üç gündür regl agrisi çekiyorum bugün de kan geldi ve çok ağrım var tuvalette kan su gibi akiyor ve parça dökülüyor çok korkuyorum acaba üstüne görme yaşıyor olabilir mıyım bu arada benim adetim hep erken gelirdi tam gününde bile gelmezdi bu ay neden gecikti bilmiyorum :'( :'(

Son düzenleme:
Eşim şehir dışında kayinvalideme söyledim fakat o da geç geldiğinden dolayı olabileceğini söyledi agri kesici ictim ce sıcak şu torbası hazırladım fakat hala ağrım var yatmaktan başka birşey yapamıyorum beni doktora götürebilecek tek kişi eşim ve o da yanımda değil :-(

Eşim şehir dışında kayinvalideme söyledim fakat o da geç geldiğinden dolayı olabileceğini söyledi agri kesici ictim ce sıcak şu torbası hazırladım fakat hala ağrım var yatmaktan başka birşey yapamıyorum beni doktora götürebilecek tek kişi eşim ve o da yanımda değil :-(

ağrıkesiici neden içiyosun !!!!

bin taksiye git, çok mu zor gitmek canından kıymetli mi.

Regl oldum diye ictim ama biraz önce tuvalette su gibi kan akti ve kan parçası geldi insallah dusuk yapmamisimdir inşallah geciktiği için gelmiştir o parça ben hamile kaldım diye çok mutluydum testler negatiftı ama erken diye dusunuyordum şimdi kendimi kaybetmis gibiyim

Gebe kalmak istemye basladiktan sonra yani korunmayi biraktiktan sonra benimde adetimin geciktigi we parca geldigi olmustu bi kac defa basima geldigi icin onemli biaey olmayabilir diye dusunuyorum ama herkesin wucudu farkli tabiki doktora gozukmekte fayda war

Teşekkür ederim doktora gittim reglim geciktiği için parça gelebilirmis öyle dedi ben dört aydır uğraşıyorum gebe kalmak için bu ay çok heveslenmistik eşimle burada ki insanlar hemen ertesi ay hamile kalmışlar hep ve şimdi sanki ben hastalikliymisim gibi davraniyorlar ve bu yüzden çok mutsuz oluyorum benim annem yok ve bebegimin olması benim için çok kiymetli ama sanki olmayacakmış gibi hissediyorum bu stres yüzünden üç ayda on beş kilo verdim ve kendimi yiyip duruyorum test sonuçları negatif çıktığında :-(

Moralini yuksek tut...benim 2
Evliligim bu 3sene surdu ve korunmadik hamile kalmadm suan 3aylik evliyim ve 2 aylik hamileym Elhamdulillahve hc beklemioduk

Regl oldum diye ictim ama biraz önce tuvalette su gibi kan akti ve kan parçası geldi insallah dusuk yapmamisimdir inşallah geciktiği için gelmiştir o parça ben hamile kaldım diye çok mutluydum testler negatiftı ama erken diye dusunuyordum şimdi kendimi kaybetmis gibiyim
kan testi negatifse değilsindr, gecikme olduığuında hemen çıkar kan testinde. Adet geciktiğinde pıhtı parça gelmesi normal, kan testi negatif olduğu için kadın doguma gidersen alttan muayene ile anlayabilirler düşük olup olmadığını. Alltan muayene dışında anlaşılması için tek yolu kan testidir.

Teşekkür ederim doktora gittim reglim geciktiği için parça gelebilirmis öyle dedi ben dört aydır uğraşıyorum gebe kalmak için bu ay çok heveslenmistik eşimle burada ki insanlar hemen ertesi ay hamile kalmışlar hep ve şimdi sanki ben hastalikliymisim gibi davraniyorlar ve bu yüzden çok mutsuz oluyorum benim annem yok ve bebegimin olması benim için çok kiymetli ama sanki olmayacakmış gibi hissediyorum bu stres yüzünden üç ayda on beş kilo verdim ve kendimi yiyip duruyorum test sonuçları negatif çıktığında :-(
doktor kontrolünde yumurtalık rahimde sorun yoksa hamile kalırısn. Eczaneden predictor ovülasyon testi al. Son adetinden 12 gün sonra hergün bu testi yap, kopkoyu pembe gördüğün gün ilişkiye gir ve ilişkiden sonra yat uyu sakın yıkanma tuvalete gitme en az 1 saat uzan yarım saat ayaklarını yukarı kaldırırsan daha iyi olur. Zararlı alışkanlığın varsa bırak sigara gibi.Eşinde kullanmasın, grip, sigara, ilaç kullanımıolduğu zaman sperm sayısı düşüyormuş bilgine

Moralini yuksek tut...benim 2
Evliligim bu 3sene surdu ve korunmadik hamile kalmadm suan 3aylik evliyim ve 2 aylik hamileym Elhamdulillahve hc beklemioduk

inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrunuzu, kendime her zaman allah ne zaman nasip ederse o zaman diyorum ama o kadar çok istiyorum ki anne olmayı aklımdan çıkaramıyorum malesef

Psikolojini.bozma hic.moral.cok onemli

eşim de böyle söylüyor ama buranın zihniyeti hep hamile kalamıyor hasta mi acaba şeklinde hep. O kadar yoruldum ki artık insanlarla uğraşmaktan karnimda kelebegimin cirpinislarini hissedene kadar kendimi iyi hissedebilir mıyım bilmiyorum

doktor kontrolünde yumurtalık rahimde sorun yoksa hamile kalırısn. Eczaneden predictor ovülasyon testi al. Son adetinden 12 gün sonra hergün bu testi yap, kopkoyu pembe gördüğün gün ilişkiye gir ve ilişkiden sonra yat uyu sakın yıkanma tuvalete gitme en az 1 saat uzan yarım saat ayaklarını yukarı kaldırırsan daha iyi olur. Zararlı alışkanlığın varsa bırak sigara gibi.Eşinde kullanmasın, grip, sigara, ilaç kullanımıolduğu zaman sperm sayısı düşüyormuş bilgine

bu dediklerini uygulayacağım inşallah bu sefer tutar da beni hayata bağlayacak parcama kavusurum

Yipratma kendini vakti zamani gelince sende anne olursun InsaAllah

İnşallah güzel Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Ben annesiz büyüdüm ve anne olduğum da inşallah bebeğim benim yasadigim şeyleri yaşamayacak. İnsanın içinde hep annem olsa böyle olmaz böyle yapamazlar bana annem olsa diye geçiyor ben bebeğimi bunlardan koruyacagim allahın izniyle

Canım hamile kalamamanın büyük sebebi psikolojik.hormonları devredışı bırakıyorsun.rahatol.kimseyi umursama. Kafanı rahat tut.adet tarihini biliyorsundur.ogünden 3-4 gün önce denemeye başla adet bitimin 6.gün diyelim o gün kesin yıkan ogün kesin uygula.ardından gelen 5 günde devamlı deneyin.ama sana diyeceğim adet bittiği gün (hani deriz ya azcık lekelenme kalmıştır.ertesi gün abdest alırız) kesin dene derim.Allahın izniyle 3 4 ay demeden hamile kalırsın.halam ebe hemşire o demişti kesin oldu.

X