Lütfen yardım edin ütüleme mi alexsandrite mi?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kızlar beyaz tenliyim bacaklarda genitalde sert ve koyu çıkıyor koltukaltı ince kolda da ince çıkıyor.Bir kaç yerle görüştüm alex ve ütüleme arasında kaldım.Alex olan merkez tüm bacak yarım kol genital koltukaltı 4 seans bin tl.Ütüleme olan yerde ise tüm vücut 12 seans 1.500.Lütfen bilgi sahipleri beni yönlendirin..

Kızlar beyaz tenliyim bacaklarda genitalde sert ve koyu çıkıyor koltukaltı ince kolda da ince çıkıyor.Bir kaç yerle görüştüm alex ve ütüleme arasında kaldım.Alex olan merkez tüm bacak yarım kol genital koltukaltı 4 seans bin tl.Ütüleme olan yerde ise tüm vücut 12 seans 1.500.Lütfen bilgi sahipleri beni yönlendirin..

4 seans 1000 tl mi:KK57: Siz nerdesiniz Yahu burda 4 Seans 300 lira.
Beyaz tenli ve siyah killiysaniz alex daha uygun diye biliyorum

Maya estetikte verdiler bu fiyatı..Deneme seansıymış bana da fazla geldi.Ütüleme yapılan bir yerde uygun fiyat verdiler ama benim bacak genital hariç diğerleri tüy gibi.Baya da beyaz tenliyim ütüleme esmerlere mi gider ki..

ben izmirdeyim alew e gıdıyorum 4 seans 1000 tl o kadar bolgeye ıyı canım.ama makıneden makıneye fark var benım gıttıgım ıyı bır yer ve makınesı de ıyı.genıtal 100 tl.bi kez sormustum tum vucut 500 tl demıstı bır seansı hadı yapsa yapsa 400 falan o yuzden 1000 cok ıyımıs.

X