LUTFEN YARDIM EDIN YA

mina ebru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
7
0
31
kizim 1.5 aylik mamayla besleniyo ve surekli kabiz cok zorlaniyo iki yada uc gunde bir yapiyo ama kati ve cok az surekli agliyo ne yapabilirim lutfen yardim edin...

söylenebilecek ilk şey doktora danışmanız onun dışında ben devam sütüne zeytinyağı damlatırdım hakiki ama . ayrıca poposunu silerken yine zeytinyağı sürerdim yumuşaması açısından sonuçta bi zararı yok has zeytınyağının. oğlum da bir keresinde kabız olmuştu doktor gliserinli bi fitil vermişti ama kaç aylıktı hatırlamıyorum o rahatlatmıştı. dediğim gibi doktorunuza danışmanız daha iyi olabilir.
mamadan dolayı oluyodur büyük ihtimalle.

Mamadan sonra su içirin. Masaj yapın zeytinyağı ile. Mutlaka doktora gidin.

mamasina zeytinyagini koyunca kusuyor agizdan veriyorum ama bi faydasi yok mamadan sonra suda veriyorum altini zeytinyagiyla siliyorum yok yok tik yok ama yarin bi doktora goturim

mamayla beslenen cocuklarda kabizlik oluyor evet doktora goturmeniz en mantikli. cok kucuk oldugu icin cok fazla birsey yapamazsiniz. Sucak bir banyo karnina masaj falan rahatlatir ama bir nebze

ewet bi nebze rahatlatiyor ama o an icin sonrasi yine ayni kivranma ikinma uyuyamiyor bile yarin hemen goturcem kizimi boyle gormeye dayanamiyorum

Önce doktora gidin. Bakalım ne diyecek. Bence ise mamasını değiştirin başka mamada da aynı şey olmayabilir. Belki içeriğindeki bir sey sebep oluyordur. Eğer sorun gaz ise ebe arkadaşımın söylediği bir yöntem var 1 kahve fincanı kaynamış suya 1çay kaşıgı kimyon ama toz olanı degil. Digeri aklima gelmedi. Biraz beklet. Iliyinca 1 cay kasigi bebise gerisini kendin iciyorsun. Sabah aksam. Eger kimyon bebise alerji yapmadiysa kasik sayisini 2ye 3 e cikarabilirsin. Çok geçmis olsun.

bence de mamayı değiştirin. zeytinyağıyla karnına ve kasıklarına yumuşak masaj yapın. banyo yaptırırken bebe sabunuyla karnını ovun. ıhlamur, rezene çayları bağırsaklarını çalıştırır.

bugun doktora gittik doktorumuz gun icinde 3 4kasik zeytinyagi icir dedi ve mamayi degistir dedi ben aptamil conformil kullaniyordum sevmedi tadini bebelac nutrikonfor golg kullaniyorum ama bebelac ac kullanmam gerekiyormus bide onu denicem sizce hangi mamayi kullanayim bilgi verirmisiniz.

X