- Konu Sahibi mutluolmak
-
canım önce bi sakin ol toparlan ve aglamayı bırak hadi,yazdıklarımı oku.. öncelikle kaç yasındasın? tatlım eğerki üvey evlat değilsen ki yazdıklarından anladıgım kadarıyla değilsin,hiçbir anne baba evlat ayrımı yapmaz cocugunu sevmemezlik yapmaz.. ilerde sende anne olunca bunu cok iyi anlayacaksın.. babanında sanırım sinir anına gelmiş ondan öyle demiş..herkesin babası agır seyler konusur sadece seninki değilki..baba bu işte anne kadar olamıyo gaddar oluyor biraz..annene gelincede canım belki sen brz kardesine göre daha sinirli daha agrsf olabilirsin o yüzden annen kardesnle daha iyi anlasıyordur seninle anlasmada sıkıntı yasıyordur..daha cok tartısıyorsunuzdur..dediğim gibi kardesin sana göre daha mı yumusak biri ? eger böyleyse annenle fazla tartıstıgın için seni sevmediğini düşünebilirisn ama yanlıs düşünüyorsun.. ve aklından ölmek istiyorum düşücesini sil at lütfen..karsıdaki insan annende olsa babanda olsa kimse için ölmeye degmez..unutma sende bir bireysin..sende evleneksin seninde cocukların olacak..kendin için yasamayı bilmelisin..ne kadar olumsuz düşünürsen olumsuzluklar peşini bırakmaz..ve böyle ölmek istiyorum dersende Allahın gücüne gider..herseye kendini sevmekle basla tatlım..cünkü hayatta senden baska buna annen babanda dahil önemli insan yoktur..daha fazla konusmak istersen yardım edebilrm..herkese iyi akşamlar:
Çok kötüyüm.Yaşamak istemiyorum.Kimsenin umrunda değilim.Kimse benimle ilgilenmiyor.Ölsem kalsam kimsenn haberi olmayacak anca kokarsam.Kimse beni sevimoyr.Annem bile.Bunu zaten biliyordum.Bugün yüzüme bir kez daha çarpıldı.Ne diyo bu diyeceksiniz.İnsan evladını sevmez mi diyeceksiniz ama az seviyo biliyorum davranışarından.Annem bile sevmiyo beni diğer insanlar niye sevsin ha niye sevsin.Bugün ymek yiyoduk işte kardeşim laf arasında bişey dedi annem de ben en çok hatice'yi(kardeşim olur kendisi) sonra meleği(benim) sonra da Ramazan'ı(babam) severim dedi.Ben buna üzülmedim annem tarafından kardeşimden çok daha az sevildiğimi zaten hareketlerinden anlayabiliyorum ama bunun bi daha yüzüme çarpılması.Zaten kötüyüm bu kimsenin beni sevmediği ilgilenmediği fikri kafamdaydı bu da gelince dayanamadım sonra üzüldüm ağlamaya başldım odama gittim işte annem babam geldi babam dilerini sıkıp kızıdıryosun bu kadar mantıklı çocuk bunlara gelince seni kimse sevmek zorunda değil ben de anamı sevmiyorum dedi ben de dedim ki ama o seni seviyo o senin annen dedim(babama diyorum bunu) ama (annem beni sevmiyo ) bunu annemin yüzüne karşı demdim tabi ki ama hissediyorum annem beni sevmiyo dışarıdaki yabancıya nasıl davranırsa öyle davranıyo şu ysşıma gledim bi annemin sevgisini görmedim şu anda saatlerdir ağlıyorum ve ağladığımı biliyo glemedi yanıma televizyon izliyo çay içiyo işte babam dedi ki kimse seni sevmek zorunda değil sevdir kendini insanlara dedi söyleyin nasıl sevdirebilirim iki paralık insanlara kendimi şu dünyada huzurla yaşamak için haa söyleyin.Doğurduğu ana bile sevimyo bu evladını hani bi anne evladını bi damla gözyaşıns katmanamazdı benim annem beni kendimi bileli ağlatıyo ve de yanlışlarını görmüyo söyleyin şu iki paralık dünyada iki parlaık insanlara nasıl kendimi sevdirebilirim haa nasıl seversibiz beni?
ben ağlıyorum ama istediğimden değil annem yaptığının hatasını anlasın diye ama o bi türlü anlamıyo hani anne evladının bir damla gözyaşına dayanamazdı benimki beni yıllardır yapmadığını koymadı sürekli ağlattı beni üzdü üzdüğünü bile bile yanıma gelmedi özür dilemedi piman olmadı ben ne yaptım bu çocuğa da bu çocuk böyle oldu demedi hep beni suçladı yapcağı şey çok basitti sevecekti sarılacaktı öpecekti ama bunlrın hiçbirini ypamadı hiçbir güzel söz söylemedi bir güzel söz söylediyse on bağırdı ama bunu söyleyince ben suçlu oldum aam bağırmaya gelince çenesi maşallah açılıyor her lafı söylüyor ben söyleyemiyorum istediklerimi tıkanıp kalıyorum onun yaptığı gibi çirkeflik yapamıyorum öyle laflar söylüyo ki diyorum ona kişiliğime hakaret etme diye ama sürekli kişiliğime laf söylüyo beni sana karşı ypatığım hareketi eleştir kişiliğimi değil diorum.kavgacısın diyo ama kendisi inan bi kere bile bana güzel söz söylememiştir artık bilmiyorum dayanamıyorum annem bile beni sevimyo benim yüreğim acıyınca onunki acımıyor ama bu beni çok üzüyor şimdi babam ağladığımı görürse kızar bağırır üstüme yürürgleme vakti de yaklaştıcanım önce bi sakin ol toparlan ve aglamayı bırak hadi,yazdıklarımı oku.. öncelikle kaç yasındasın? tatlım eğerki üvey evlat değilsen ki yazdıklarından anladıgım kadarıyla değilsin,hiçbir anne baba evlat ayrımı yapmaz cocugunu sevmemezlik yapmaz.. ilerde sende anne olunca bunu cok iyi anlayacaksın.. babanında sanırım sinir anına gelmiş ondan öyle demiş..herkesin babası agır seyler konusur sadece seninki değilki..baba bu işte anne kadar olamıyo gaddar oluyor biraz..annene gelincede canım belki sen brz kardesine göre daha sinirli daha agrsf olabilirsin o yüzden annen kardesnle daha iyi anlasıyordur seninle anlasmada sıkıntı yasıyordur..daha cok tartısıyorsunuzdur..dediğim gibi kardesin sana göre daha mı yumusak biri ? eger böyleyse annenle fazla tartıstıgın için seni sevmediğini düşünebilirisn ama yanlıs düşünüyorsun.. ve aklından ölmek istiyorum düşücesini sil at lütfen..karsıdaki insan annende olsa babanda olsa kimse için ölmeye degmez..unutma sende bir bireysin..sende evleneksin seninde cocukların olacak..kendin için yasamayı bilmelisin..ne kadar olumsuz düşünürsen olumsuzluklar peşini bırakmaz..ve böyle ölmek istiyorum dersende Allahın gücüne gider..herseye kendini sevmekle basla tatlım..cünkü hayatta senden baska buna annen babanda dahil önemli insan yoktur..daha fazla konusmak istersen yardım edebilrm..
22 yaşındayım.soyutlamıyorum da kendimi.tatlım benim ya illaki seviyordur anneciğin seni...
kaç yasındasın canım?Kendini soyutlama tatlımm
ölmek kolay değil kaç defa düşündüm planlar kurdum ama cesaret edemedim o kadar üzüldüm ağladım ki niye böyle yapıyo diye benim ağlamama üzülmeme niye üzülmüyo bak saatlerdir çıkmıyorum odadan ymeğini yiyor gülüyo eğleniyor ben burada ağlıyorum ve benim ağladığımı biliyor siz de anasınız siz evladınız bu halde olsa onun o halde olduğunu bile bile dediğim tavırları sergiler misiniz?ah gençlik buhranları ..
geçicek yavrum hepsı geçicek ..
annenin tavırlarını babanın sözlerini yanlış algıladıgını anlayacağın zamanlar gelicek ..
Ölmek kolay değil, cıkar bunu aklından ..
Ve sabrlı ol ..
Biraz empati kurmaya çalış .
Ve önce kimsenin seni sevmesini bekleme , kendini önce sen sev .. kendine saygı duymayı öğren ..
İnsan önce kendini sevmeli ..
Sonra insanların seni sevdiğini görebilirsin ..
konuşmak ıstersen mj atabilirsin, ben seni dinlerim sabahlara kadar dinlerim ..
yargılamam sadece dinlerim ..
yardım et dayanamıyorum artık bu durma ben çatlayacam.Canım izin ver sana yardım edeyim bitanem.. Psikolojik danısmanlık son sınıf ögrencisiyim..
ölmek kolay değil kaç defa düşündüm planlar kurdum ama cesaret edemedim o kadar üzüldüm ağladım ki niye böyle yapıyo diye benim ağlamama üzülmeme niye üzülmüyo bak saatlerdir çıkmıyorum odadan ymeğini yiyor gülüyo eğleniyor ben burada ağlıyorum ve benim ağladığımı biliyor siz de anasınız siz evladınız bu halde olsa onun o halde olduğunu bile bile dediğim tavırları sergiler misiniz?
evet ama sen sevdiğini biliyomuşsun ben bilmiyorum sürekli yazımda da belirttiğim gibi hareketler yapınca anlayamıyorum.düşünmesin istemiyorum ondan bişey bana böyle yaptığı için.canim yazilarini okudum ve cok uzuldum senin icin,annen eminim seni seviyordur ,belkide senle iletisime gecemiyordur,bide bu yonden bak,yasin kac bilemiyorum ergenlik caginda olabilirsin hersey gozune farkli gorunuyor olabilir,bak ben annemle hic birsey paylasamam cunku bakis acilarimiz farkli hatta cogu zaman ablalarimi cok daha sevdigini dusunurum ama bu beni cok uzmez cunku biliyorumki oda beni seviyor,senin annende aynisidir,kimi kiziyla cok guzel iletisim kurar kimide kizini anlamaya ugrasmaz,ama herzaman dusunur unutma herzaman,,,imkanin varsa kendini uzmek yerine bir destek al ,anneler kizlari icin kizlarida anneleri icin cok kiymetlidir
öyle dedi aynen hem de gülerek hatice'yi en çok seviyorum sonra Meleği sonra da babanı(onu accık seviyomuş bi de böyle diyo) hoş bana önceden de diyodu seni sevmiyorum diye ama ben gülüp geçiyodum o zamanlar yaşım daha da küçüktü Allah belanı versin diye bağırıyodu hep kendimi suçlardım ben anneme naptım diye sürekli kızardı bana küçükken de büyüdüm artık kendimi savunabiliyorum.Bir Anne Evlatlar Arasında Nasıl Ayrım Yapar Anlayamadım..:26:
öyle dedi aynen hem de gülerek hatice'yi en çok seviyorum sonra Meleği sonra da babanı(onu accık seviyomuş bi de böyle diyo) hoş bana önceden de diyodu seni sevmiyorum diye ama ben gülüp geçiyodum o zamanlar yaşım daha da küçüktü Allah belanı versin diye bağırıyodu hep kendimi suçlardım ben anneme naptım diye sürekli kızardı bana küçükken de büyüdüm artık kendimi savunabiliyorum.
gelsin bakalım bakalım nasıl gelcek çarpacak mı dalga dalga mı yoksa durgun deniz gibi mi?Yarına Çıkmaya Garantin Var mı?
-Yok..
3 Günlük Dünya Değer mi Bunca Sıkıntıya, Kedere?
-Hayır..
O Zaman Ne Diyoruzzz ??
Gelsin Hayat Bildiği Gibi
gelsin bakalım bakalım nasıl gelcek çarpacak mı dalga dalga mı yoksa durgun deniz gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?