• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin!Yaşamak istemiyorum.

canım seni diğer konularından hatırladım....
hala problemlerin devam ediyor demek...
22 yaşındasın..

birkaç sene sonra kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayacaksın...
ergenliğin bittiği artık yetişkinliğin başladığı bir yaştasın..doğal olarak artık seninde kendine göre fikirlerin kişilik yapın oturmaya başladı..
ve bundan dolayı anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsin ailenle...
çok hassas ve kırılgan olmayı bir kenara bırak...bu kadar düşünme...
kendini farklı şeylere yönlendirmeye çalış derslerden arta kalan zamanlarda
kendine bakım yap spor olabilir..nette takıl..kitaba kendini ver bir roman olabilir...
beynini meşgul et...
şu anki davranışların ileriki hayatına yön vericek bunu unutma...
bizlerde hepsini yaşadık..inan hayat kendini üzecek kadar uzun değil...

canım seni diğer konularından hatırladım....
hala problemlerin devam ediyor demek...
22 yaşındasın..

birkaç sene sonra kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayacaksın...
ergenliğin bittiği artık yetişkinliğin başladığı bir yaştasın..doğal olarak artık seninde kendine göre fikirlerin kişilik yapın oturmaya başladı..
ve bundan dolayı anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsin ailenle...
çok hassas ve kırılgan olmayı bir kenara bırak...bu kadar düşünme...
kendini farklı şeylere yönlendirmeye çalış derslerden arta kalan zamanlarda
kendine bakım yap spor olabilir..nette takıl..kitaba kendini ver bir roman olabilir...
beynini meşgul et...
şu anki davranışların ileriki hayatına yön vericek bunu unutma...
bizlerde hepsini yaşadık..inan hayat kendini üzecek kadar uzun değil...
cryptic evet bikaç sene sonra kendi ayaklarım üstünde durmaya başlayacağım dediklerini uygulamaya çalışacağım.

Öncelikle sakin ol.
Ayrıca sen ölmeyi bayılmak zannediyorsun sanırım unut bunu.
Annen belki sevgisini gösterebilen insanlardan değildir.
Öyle anneler biliyorum ki yüzüne her türlü şeyi söyleyen ağladığında sebebini sormayan ama çocuğu hastalanıp yataklara düşünce başından bi'dakka ayrılmayan. Her ne kadar büyüklere ilk göz ağrım dense de küçükler her zaman daha çok sevilir. Bu demek değil ki büyükler sevilmiyor. Sana bir şey olsa annenin etekleri tutuşur eminim. Yani kurtul artık bu aşağılık kompleksinden. İnsanları bu kadar önemseme kendin ol hiç kimse için hayatına yön verme. Kendini toparladığında da annenle bu konuyu konuş. Ayrıca kendini iyi hissettirecek hiç mi arkadaşın yok senin? Gez,dolaş düşünme bunları.

Öncelikle sakin ol.
Ayrıca sen ölmeyi bayılmak zannediyorsun sanırım unut bunu.
Annen belki sevgisini gösterebilen insanlardan değildir.
Öyle anneler biliyorum ki yüzüne her türlü şeyi söyleyen ağladığında sebebini sormayan ama çocuğu hastalanıp yataklara düşünce başından bi'dakka ayrılmayan. Her ne kadar büyüklere ilk göz ağrım dense de küçükler her zaman daha çok sevilir. Bu demek değil ki büyükler sevilmiyor. Sana bir şey olsa annenin etekleri tutuşur eminim. Yani kurtul artık bu aşağılık kompleksinden. İnsanları bu kadar önemseme kendin ol hiç kimse için hayatına yön verme. Kendini toparladığında da annenle bu konuyu konuş. Ayrıca kendini iyi hissettirecek hiç mi arkadaşın yok senin? Gez,dolaş düşünme bunları.
arkadaşım yok şu anda tatildeyim evdeyim yani okul daha başlamadı okulda yurtta var tabii

bende zamanında bu sorunların aynısını yaşadım ve inan tamamen senin düşüncelerini besliyodum.. ölmek,yaşamamak.. çünkü her uyandığım sabah işkence gibi geliyodu bana.annemler yüzüme bakmıyo sanki adam öldürmüşüm gibi tavırları vardı bana..herşeyimi elimden almışlardı bide.bilgisayar,telefon,mp3..hatta çok oynuyorum diye iskambil kağıtlarımı bile..ama bunlar ergenlik dönemimde yaşadım ben.. çok zor,çok kötü günlerdi aman allahım yazılarını okudukça kendimi gördüm birden içim burkuldu..
en iyisi umursamamak..annen böylemi diyo sana gül geç boşver. anne babalar bazen bizleri kızdırmak için bi çok şeyler söylerler.boşver.kafana bu kadar takma.22 yaşındaymışsın hayata atılıcam yakında dedin.. biraz daha sık dişini.. geçer herşey.. sabır de sadece..sabrın sonu selamet diye boşuna denmemiştir emin ol.

biraz daha sabret, okuyorsan okulunu bitir daha sonra kendine güzel bir iş bul kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğren sonra ardına bakmadan çek git yeni bir sayfa aç kendine... bende aynı şeyleri yaşadım babam nefret eder benden şuan tek derdim bir iş bulup çekip gitmek ardıma bakmadan.

bende zamanında bu sorunların aynısını yaşadım ve inan tamamen senin düşüncelerini besliyodum.. ölmek,yaşamamak.. çünkü her uyandığım sabah işkence gibi geliyodu bana.annemler yüzüme bakmıyo sanki adam öldürmüşüm gibi tavırları vardı bana..herşeyimi elimden almışlardı bide.bilgisayar,telefon,mp3..hatta çok oynuyorum diye iskambil kağıtlarımı bile..ama bunlar ergenlik dönemimde yaşadım ben.. çok zor,çok kötü günlerdi aman allahım yazılarını okudukça kendimi gördüm birden içim burkuldu..
en iyisi umursamamak..annen böylemi diyo sana gül geç boşver. anne babalar bazen bizleri kızdırmak için bi çok şeyler söylerler.boşver.kafana bu kadar takma.22 yaşındaymışsın hayata atılıcam yakında dedin.. biraz daha sık dişini.. geçer herşey.. sabır de sadece..sabrın sonu selamet diye boşuna denmemiştir emin ol.
ay senin anan baban fenaymış bee bizimkiler öyle şey yapmadı umursamamak ah bi başarabilsem başaramıyorum.Sabrın sonu selamet doğru ben de öyle diyorum zaten.

canım geçenki konunda yazdıklarını okurken ben seni 14-15 yaşında diye düşünmüştüm ve yaşını sormuştum,22 dediğinde çok şaşırdım,gerçekten normal yaşının tepkilerini vermiyorsun,22 yaş bu hareketleri kaldırmaz.neden hep karşındaki insanlarda hata arıyorsun,biraz kendine bak.ne hata yapıyorumda insanlardan böyle tepki alıyorum diye hiç düşündün mü.senin sorunun sadece ailen değilki,herkesi aşağı görüyorsun 5 para etmez insanlar diyorsun.herkesten sıkılıyorsun.bir insanın herkesle problemi varsa oturup biraz düşünmeli.ha ağlamak istememene rağmen annene sesini duyurmak için ağlaman bana 5 yaşındaki çocukları hatırlattı:34:

Son düzenleme:
canım geçenki konunda yazdıklarını okurken ben seni 14-15 yaşında diye düşünmüştüm ve yaşını sormuştum,22 dediğinde çok şaşırdım,gerçekten normal yaşının tepkilerini vermiyorsun,22 yaş bu hareketleri kaldırmaz.neden hep karşındaki insanlarda hata arıyorsun,biraz kendine bak.ne hata yapıyorumda insanlardan böyle tepki alıyorum diye hiç düşündün mü.senin sorunun sadece ailen değilki,herkesi aşağı görüyorsun 5 para etmez insanlar diyorsun.herkesten sıkılıyorsun.bir insanın herkesle problemi varsa oturup biraz düşünmeli.ha ağlamak istememene rağmen annene sesini duyurmak için ağlaman bana 5 yaşındaki çocukları hatırlattı:34:
ahh ben bu yaşımın olgunluğunu niye göstermiyorum ben anlamıyorum kendimi herkes böyle diyo her tartışmamızda bunun altına sığınıyolar sürekli kendilerini haklı çıkartmaya uğraşıyolar siz de beni suçlamışsınız ama 5 paralık dediğime bakmayın ben çoğu insandan daha çok değr veriyroum insanlara onlar anlamıyolar ailemi hiçbir zaman aşağı gömedim aşağı görseydim yaptıklarına bu kadar takmazdım annemin babamın dediklerini peki anneme sesimi duyurmak için napmalıyım konuşmayı den diyorsan kaç defa denedim haksız olduğu konularda bile üste çıkmayı başardı ben kendimi haksız gördüğüm her tartışmada en ufak bişeyde gidip ondan özür diledim ama o haksız olduğu halde bile üste çıkmaya çalıştı hep ben Allah'a havale ediyorum onu affediyorum ban karşı yaptığı hareketlerde yaptığı anda bile affetmiştim ama o küçücük bir özür bile dilemeyi yapamıyo çok görüyor.

biraz daha sabret, okuyorsan okulunu bitir daha sonra kendine güzel bir iş bul kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğren sonra ardına bakmadan çek git yeni bir sayfa aç kendine... bende aynı şeyleri yaşadım babam nefret eder benden şuan tek derdim bir iş bulup çekip gitmek ardıma bakmadan.
ben çekip gitmek istemiyorum annemle babamla iyi bi ilişkimo lsun istiyorum ama onlar istemiyolar özellikle annem ben uğraşıyorum ama onun fazla uğraştığı söylenemez bence sen de uğraşalısın anneyle babayla küsülmez sonra ararsın onları,uzaktayken arıyorum onları ama onlar beni aramıyolar.

ahh ben bu yaşımın olgunluğunu niye göstermiyorum ben anlamıyorum kendimi herkes böyle diyo her tartışmamızda bunun altına sığınıyolar sürekli kendilerini haklı çıkartmaya uğraşıyolar siz de beni suçlamışsınız ama 5 paralık dediğime bakmayın ben çoğu insandan daha çok değr veriyroum insanlara onlar anlamıyolar ailemi hiçbir zaman aşağı gömedim aşağı görseydim yaptıklarına bu kadar takmazdım annemin babamın dediklerini peki anneme sesimi duyurmak için napmalıyım konuşmayı den diyorsan kaç defa denedim haksız olduğu konularda bile üste çıkmayı başardı ben kendimi haksız gördüğüm her tartışmada en ufak bişeyde gidip ondan özür diledim ama o haksız olduğu halde bile üste çıkmaya çalıştı hep ben Allah'a havale ediyorum onu affediyorum ban karşı yaptığı hareketlerde yaptığı anda bile affetmiştim ama o küçücük bir özür bile dilemeyi yapamıyo çok görüyor.

beni suçlamışsınız diyorsun,taraflı olmadan yazdıklarını ve diğer konularını oku,bakalım ne düşüneceksin.gerçektende yaşından ve eğitiminden farklı bir karakter çiziyorsun,ergen hallerindesin:34:

seni anlıyorum, anneler bazı sebeplerden dolayı çocukları arasında ayrım yapabiliyor. çocuklarından birine şefkatsiz davranabiliyor. üzücü bir durum.
ne yapman gerektiğini bilmiyorum. üzülme demek de saçma.

ama ne yapmaman gerektiğini çok iyi biliyorum: annenden göremediğin sevgiyi başka yerlerde ararken, SAKIN yanlış bir evlilik yapma!!!

seni anlıyorum, anneler bazı sebeplerden dolayı çocukları arasında ayrım yapabiliyor. çocuklarından birine şefkatsiz davranabiliyor. üzücü bir durum.
ne yapman gerektiğini bilmiyorum. üzülme demek de saçma.

ama ne yapmaman gerektiğini çok iyi biliyorum: annenden göremediğin sevgiyi başka yerlerde ararken, SAKIN yanlış bir evlilik yapma!!!
inşallah yapmam siz yanlış bir evlilik mi yaptınız?

Merhaba yaşadıklarına çok üzüldüm ama inan senin düşündüğün gibi değildir çünkü bende böyle benzer durumlar yaşamıştım annem mesela ablamla arasında konuşur gülerdi ben geldiğimde susarlardı anne ne anlatıyordun dediğimde sanane derdi benimle hiç bişey konuşmazdı evle ilgili olayları gidip ablama anlatırdı ablam gelip işte bunlar olmuş derdi ben şaşırırdım neden bana anlatmıyor derdim tabi bu yaşadılarım en basitiydi .Acaba evlatlıkmıyım diye hep düşünürdüm çok ağlardım oyüzden derslerim hep zayıftı artık hiç bişey umruumda değildi birgün annemle babam aldı karşısına neden böyle yapıyorsun neden derslerin bu kadar zayıf hiçbir şeyini eksik etmiyoruz oysa dediler bende o an ağlamaya başladım benim onlara değilki sizin sevgisinize ihtiyacım var bigün saçımı okşadınız mı sevginizi belli ettniz mi dedim onlarda biz ailemden hiç sevgi görmedik ki ne olduğunu bilmediğimiz için size de gösteremedik dediler üzüldüm o an şimdi 24 yaşındayım ailem o kadar çok değişti ki şimdi annem hep ne kadar cahilmişim sizle neden hiç ilgilenmemişim der üzülür hep annen de belkide o durumdadır birgün anlayacak sen hiç üzme kendini olur mu sen hep sevgini göster ona birgün elbet oda anlayacak canım.

Back
X