lutfen yardim edin

cankizikra

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
17
17
8
30
11 haftalik hamileyim hic bir skinti yoktu cinsiyet ogrenmeye gittimizde bebegimin ensesinin normalden daha fazla kalin oldugunu su toplandigini ogrendik lutfen ayni sey basiniza geldiyse benide bilgilendirin cok merak ediyorum

Baska yerlere sevk etti randevu aldik persembe gunu gidicem oraya ama doktorum gebeligin sonlandirilmasi gereke bilir dedi benim amacim boyle olay basindan gecip sonra saglikli oldugunu ogrenen varmi aceba ?

Bi yakınımın başına geldi, onlara da bu tarz bişeyler söyleyip, büyük oranda engelli olacak bebek demişler. Az üzülmediler, sonra başka bir hastanede sağlam çocuk demişler. ALLAHA şükür sapasağlam doğdu çocuk.

benim bir arkadaşında su toplamasi saptandı.
anne karnından çocuğun bulunduğu sividan aldılar test için.temiz çıktı.
sağlıklı çok tatlı bir bebeği oldu.
inşallah sizin de öyle olur.
muhtemelen sizden de sıvı alırlar.umarım iyi sonuçlar çıkar.sağlıklı bir evladiniz olur.
iyi düşünün iyi olsun..Allah yardımcınız olsun.

Baska yerlere sevk etti randevu aldik persembe gunu gidicem oraya ama doktorum gebeligin sonlandirilmasi gereke bilir dedi benim amacim boyle olay basindan gecip sonra saglikli oldugunu ogrenen varmi aceba ?
Canım hemen hemen aynısını yaşadım çok popüler iyi bir doktorun özel muayenesi ne gittim 10.hafta bebeğin ense kalın olduğunu takviye yapılabilir istenen durumda iki hafta sonu bakalım gibisinden konuştu.,,o iki hafta bitmek bilmedi iki hafta sonra gayet normal olduğunu söyledi bebeğin.. 9. 10.haftalarda bunu söylemek çok mantıksız ancak 12ile 14arası net bir ölçü yapılabilir... daha sonraları ikili ve üçlü test yaptırmadm hiç hamileliğim stresle geçsin istemedim ... Rabbim in takdiri sonuçta can taşıyor alışmayi hiç düşünmedm

Gunaydin canim cok tesekkur ederim cevabin icin icimi birazda olsa serinlettiniz allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…