- 31 Ocak 2017
- 72
- 14
- 3
- Konu Sahibi kanadikirikkelebek
-
Lütfen ciddi cevaplar verin ağlıyorum kac saatirTebrikler simdiden.
Ama tatlim aglamamak icin onlemini alacaksin. Roket bilimi degil ki bu.Lütfen ciddi cevaplar verin ağlıyorum kac saatir
Ya bilmiyorum o an gozum karardı önem almak aklima gelmedi ama o zaman da adet oluyordum yani sonradan dank etti kavga ettim sevdigimle ve kendimi kötü hissediyoeumAma tatlim aglamamak icin onleminialacaksin. Roket bilimi degil ki bu.
Gozunu karartmayacaksin ßven insan herseyiyle arkanda olur ama hamile kalirsanin ilklerde olacaksinizerak etmeyin.Adetliyken iliskiye girilmez hemYa bilmiyorum o an gozum karardı önem almak aklima gelmedi ama o zaman da adet oluyordum yani sonradan dank etti kavga ettim sevdigimle ve kendimi kötü hissediyoeum
Konuyla alakasız cevap vermeyi zaten utaniyorum kac saatir ağlıyorumMidem bulandıadetliyken mi
Sevdigin sorumluluk almayi goze almistir belki. Neden agliyorsun?Ya bilmiyorum o an gozum karardı önem almak aklima gelmedi ama o zaman da adet oluyordum yani sonradan dank etti kavga ettim sevdigimle ve kendimi kötü hissediyoeum
Kalmam insallah ya ne yapmak lazım ben intihar edip ölmek istiyorum bunalıma girdimGozunu karartmayacaksin ßven insan herseyiyle arkanda olur ama hamile kalirsanin ilklerde olacaksinizerak etmeyin.Adetliyken iliskiye girilmez hem
Kalmam insallah ya ne yapmak lazım ben intihar edip ölmek istiyorum bunalıma girdimGozunu karartmayacaksin ßven insan herseyiyle arkanda olur ama hamile kalirsanin ilklerde olacaksinizerak etmeyin.Adetliyken iliskiye girilmez hem
bir daha surtunmeyin yoktur hamelelik falanKalmam insallah ya ne yapmak lazım ben intihar edip ölmek istiyorum bunalıma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?