• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

Eğer sen hamile isen lütfen haber ver daha çok aglayayim şimdi adetim geldi diye ağlıyordum zaten bu ayda olmadı diye 2 yıldır bebek deneyen biri olarak sen hamileysen aynı şans tan bende dua edip istiyorum allahtan. .. Ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez hadi girildi say hamile kalinmaz çünkü yumurtlama dönemi değil. .

Eğer sen hamile isen lütfen haber ver daha çok aglayayim şimdi adetim geldi diye ağlıyordum zaten bu ayda olmadı diye 2 yıldır bebek deneyen biri olarak sen hamileysen aynı şans tan bende dua edip istiyorum allahtan. .. Ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez hadi girildi say hamile kalinmaz çünkü yumurtlama dönemi değil. .
Bilmiyordum inan ki kendimden şüphe ediyorum insallah bile olmaz ve rabbim size guzel bir be ben nasıl etsin ınsallah.

Bilmiyordum inan ki kendimden şüphe ediyorum insallah bile olmaz ve rabbim size guzel bir be ben nasıl etsin ınsallah.
eski konularına baktım.
insanlara sığınmaktan vazgeç.
Allah'a sığın.
mümkünse farklı bir şehirde işe gir ve kendi ayaklarının üzerinde durmak için çabala.

seni senden başkası düşünmez. önce sen kendini sev, kendine güven.

Merhaba kızlar direk konuya girmek istiyorum sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik bosaldi ama peceteyle filan sildik ve o sirada adetliydim hala da adetliyim hamile kalma riskim var mi?

Ben sorumun da hesabimin da silinmesini istiyorum ben zaten hatami farkindayim ama dalga gecer gibi cevap veriyor çoğunuz yine de hakkıyla cevap verenlere teşekkür ederim kadınlar kulübü su soruma bir el atsin ve hesabimin silinmesini istiyorum teşekkürler
Adetli adetli bir de çok iğrencsin.

eski konularına baktım.
Allah'a sığın.
mümkünse farklı bir şehirde işe gir ve kendi ayaklarının üzerinde durmak için çabala.

Allaha dua etmeye de utanıyorum bu kac oldu ben nasıl bir kulum diyorum simdi de ağlıyorum şeytan oyuncak etti beni elinde

eski konularına baktım.
Allah'a sığın.

Allaha dua etmeye de utanıyorum bu kac oldu ben nasıl bir kulum diyorum simdi de ağlıyorum şeytan oyuncak etti beni elinde

aklınızda bulunsun sürtünme yoluyla olunca hamile kalınıyor ve genelde çoklu gebelik oluyor

Merhaba kızlar direk konuya girmek istiyorum sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik bosaldi ama peceteyle filan sildik ve o sirada adetliydim hala da adetliyim hamile kalma riskim var mi?

Ben sorumun da hesabimin da silinmesini istiyorum ben zaten hatami farkindayim ama dalga gecer gibi cevap veriyor çoğunuz yine de hakkıyla cevap verenlere teşekkür ederim kadınlar kulübü su soruma bir el atsin ve hesabimin silinmesini istiyorum teşekkürler
Çok çok düşük ihtimal. Yok denecek kadar az. Dönem olarak uygun değilsiniz çünkü.

Bunun dışında bi psikologa gidin hayatınızı değiştirin güçlenin bi şeyleri değiştirin hayatınızda. Kötü bi psikolojidesiniz anladığım kadarıyla ama her şey sizin elinizde. Düzeltebilirsiniz tüm bu olanları

en azından sen hala utanmayı biliyorsun.
ne ailen ne sözlün beş para etmez insanlar.

onlardan uzaklaşmaya bak.
Allah yardımcın olsun.

Kalmazsın. Ama başka sorunlar yaşayabilirsiniz. Adetliyken ilişki yaşamak hastalığa sebep olabilir bunu bir kenara koy!
Madem istiyorsunuz ikiniz de birlikte olun da ye adetliyken yaşıyorsunuz bunu...

Kim hata yapmaz bu hayatta hata yapmayan insan varmi herkesin hatalari var ama farkli farkli en onemlisi hatani kabullenibilmek cok ama cok dusuk ihtimal yani iciniz rahat etsin bundan sonra dikkat edersiniz

Back
X