lutfen yardim edin

meraliwanova

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
10
0
1
33
merhaba arkadaslar lutfen yardimci olun bir yol gosterin.BEn 27 yasindayim iki cocugum var evliyim.esimle cok severek evlendik .fakat bir kac sene sorna beni aldatmaya basladi .simdiyse bir kizi buldu tanidim biri surekli onunla konusuyor gorusuyor eve gelme oldu geldiginde ise kavgadan baska hix bise olmuyor evde.hayatim kabusa dondu .kojamin onu sevdigini duaunuyorum ama ayrilmak istemiyorum.yuvam yikilsin istemiyorum .cok zor gunler geciriyorum.dusunceler kafamda yarisma yapiyor gibi cok kotuyum lutfen bir yol gosterin

Boşanmak istemiyorsan .
Al o kızı da eve yaşayıp gidin beraber.

kafam cok karisik ..aglamaktan baska hic bir is yapamiyorum .sizce nasil davraaliyim .eve geldiginde ise sorunun bende oldugunu soyluyor .benim yuzumden eve gelmiyormus.kendimi kontrol edemiyorum.

Arkadaşım, Allah yardımcın olsun. Yuvam dağılmasın demişsin ama ortada yuva kalmamış ki. Diyelim ki eşin o kızı bıraktı sana geri döndü. Sana dokunmasına seni öpmesine tahammül edebilecek misin? Miden alacak mi?

gercekten alaha siginmaktan baska hic bir care bulamiyorum .caresizim .kendimi yalniz isediyorum.eskiden yaptim herseyi simdiyse yapmakta zorlaniyorum

27 yaşındasın çok gençsin niye hayatını mahvediyosun? Sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez.

allaha sığınıyorum demişsin şimdi ağır konuşmak istemiyorum da allaha sığınacağına gururuna sığınsan adamı çoktan boşardın.

benim icin cok zor .ben babasiz buyumus bir isanim simdiye kadar hep cocuklarim babasiz buyumesin diye urastim ama artik dayanajak gucum kalmadi

nasil davranacagim bilmez oldum.kendimi kaybediyorum .dusunceler beni mahfediyor .........

adam sizi aldatıyor gözünüze soka soka
ve siz ondan boşanmak istemiyorsunuz
tebrikler.
çocuklarınız neden babasız büyüsün, baba gibi babaysa zaten boşandıktan sonra da sahip çıkar çocuklarına. bu şekilde babalarının annelerini aldattığı bir ortamda büyümeleri daha mı iyi?

Back
X