Lütfen yardım edin?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Merhaba arkadaşlar. Ben çok sessiz biriyim içeme kapanığım kimseyle konuşasım gelmiyor. Üniversite okuyorum sınıfta konuştuğum üç kişi anca var. Biriyle otursam konuşacak bişey bulamıyorum konuşurken kendimi kasıyorum bu huyumdan nefret ediyorum bu huyum arkadaş olarak da sevgili olarak da kaybettirdi bakıyorum millete şen şakrak tatlı dilli o kadar konuşacak şeyi nerden buluyorlar diyorum bunu nasıl yeneceğim lütfen yardım edin bundan dolayı hep yalnızım ağlıyorum çok sevdiğim insanda terk etti beni

Bol bol kitap okuyun. Dil ogrenmeye calisin. Okulun ogrenci kulupleri vardir. Ilgi alaniniza gore birine kaydolun. Bi de biraz umursamaz olun. Ay konussam ne derler aman kimseye yan bakmayayim derseniz isiniz zor.

Özgüveniniz eksik sanırım önce kendinizi mutlu edin güne mutlu uyanın enerji depolayın mesela spora gidin spor insanı zinde tutar enerji verir özgüveninizi bile arttırır. Kitap okuyun tiyatroya gidin ve güler yüzlü olmaya çalışın :)

Bol bol kitap okuyun. Dil ogrenmeye calisin. Okulun ogrenci kulupleri vardir. Ilgi alaniniza gore birine kaydolun. Bi de biraz umursamaz olun. Ay konussam ne derler aman kimseye yan bakmayayim derseniz isiniz zor.
Kitap okuyorum en yakın arkadaşlarım, ama biriyle konuşurken kötü oluyorum kasıyorum kendimi

Özgüveniniz eksik sanırım önce kendinizi mutlu edin güne mutlu uyanın enerji depolayın mesela spora gidin spor insanı zinde tutar enerji verir özgüveninizi bile arttırır. Kitap okuyun tiyatroya gidin ve güler yüzlü olmaya çalışın :)
Çok güler yüzlüyüm kitapta okuyorum ama hep kötü insanlar denk geliyor bana

Çok güler yüzlüyüm kitapta okuyorum ama hep kötü insanlar denk geliyor bana

Bakış açınızı değiştirin. Kendinizi yetersiz gördüğünüz için hayatınıza bunu doğrulayacak nitelikteki insanları çekiyorsunuz.

Nasıl yani diye soracaksınız şimdi.

Spiritüel enerji yasaları hakkında bilgi edinirseniz söylediğimi anlarsınız. Konu uzun olduğundan anlatamayacağım. Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar. Ben çok sessiz biriyim içeme kapanığım kimseyle konuşasım gelmiyor. Üniversite okuyorum sınıfta konuştuğum üç kişi anca var. Biriyle otursam konuşacak bişey bulamıyorum konuşurken kendimi kasıyorum bu huyumdan nefret ediyorum bu huyum arkadaş olarak da sevgili olarak da kaybettirdi bakıyorum millete şen şakrak tatlı dilli o kadar konuşacak şeyi nerden buluyorlar diyorum bunu nasıl yeneceğim lütfen yardım edin bundan dolayı hep yalnızım ağlıyorum çok sevdiğim insanda terk etti beni
Yanlis anlasilmasin da komsu teyzelerle biraz takil bulbul olursun ☺

Bu zamanla olacak bir şey.Kendinize yüklenmeyin.Çeşitli ortamlara girip ufak ufak konuşmalarla başlayın.Sırf konuşmuş olmak için değil tabii.Süreç içinde açılırsınız. O çok konuşkan dediğiniz insanları gözlemleyin mesela.Ne konuşuyorlar?Cümleye nasıl giriyorlar?Çoğu da boş konuşuyor ya neyse. :)

Bu zamanla olacak bir şey.Kendinize yüklenmeyin.Çeşitli ortamlara girip ufak ufak konuşmalarla başlayın.Sırf konuşmuş olmak için değil tabii.Süreç içinde açılırsınız. O çok konuşkan dediğiniz insanları gözlemleyin mesela.Ne konuşuyorlar?Cümleye nasıl giriyorlar?Çoğu da boş konuşuyor ya neyse. :)
Kendimi bildim bileli böyleyim açılmadım bi türlü çok soğuk biriyim

Kendimi bildim bileli böyleyim açılmadım bi türlü çok soğuk biriyim

Çalışmayı düşündünüz mü?Okuyormuşsunuz.Part-time garsonluk,mağazalarda satış danışmanlığı gibi işler kendinizi aşmanıza vesile olabilir.

Eğer evde de teksen sosyalleşmen zor olur. Yurtta kalsaydın çok fazla kişi görüyorsun. Okulda da görüyorsun ama kaldığın yer çok etkiliyor.

Bunları da yapamıyorsan sosyal tek bi arkadaş bile bulsan çok iyi olur. Bi bakmışsın ortamlardasın. Senin için başlangıç olur. :)

Parttime bir iş bulun calisin.Orda oyle insanlarla muhatap olacaksiniz ki diliniz acilmak zorunda kalacak.Basarili oldukca ozguvenin yerine gelecek.

Çok konuşup ne yapacaksın
Çekilir sey değil karşı taraf açısından

Sana çok şey denildi burada bir tane tavsiyeyi de alıp uygulamaya çalışmadın hep aynı temalı başlıklar açıp duruyorsun ne diyebiliriz? Sihirli bir değnek dokunuş falan bekliyorsan o zor bir anda seni dünyanın en çok beğenilen en aranan insanı yapacak bir formül yok yani.

Aynı bildiğin gibi devam et içine kapandıkça kapan. Şu deniz kabukları var ya kulağını dayayınca okyanus sesi duyulan içine kapana kapana onun gibi bir forma bürünürsün en azından şikayet yerine etrafındaki sesleri depolarsın belki kulağını dayayan kuş cıvıltısı korna sesleri falan duyar senden.

farklı farklı insanlarla tanışacağın kurslara katıl.spora git.kendini biraz geliştir özgüven eksikliğin var sanırım.üniversite sona gelmişsin artık iş hayatında farklı bir sayfa aç.

Back
X