Kitap okuyorum en yakın arkadaşlarım, ama biriyle konuşurken kötü oluyorum kasıyorum kendimiBol bol kitap okuyun. Dil ogrenmeye calisin. Okulun ogrenci kulupleri vardir. Ilgi alaniniza gore birine kaydolun. Bi de biraz umursamaz olun. Ay konussam ne derler aman kimseye yan bakmayayim derseniz isiniz zor.
Çok güler yüzlüyüm kitapta okuyorum ama hep kötü insanlar denk geliyor banaÖzgüveniniz eksik sanırım önce kendinizi mutlu edin güne mutlu uyanın enerji depolayın mesela spora gidin spor insanı zinde tutar enerji verir özgüveninizi bile arttırır. Kitap okuyun tiyatroya gidin ve güler yüzlü olmaya çalışın :)
Yurtta mı kalıyorsun? Apartta falan tek mi?Çok güler yüzlüyüm kitapta okuyorum ama hep kötü insanlar denk geliyor bana
Çok güler yüzlüyüm kitapta okuyorum ama hep kötü insanlar denk geliyor bana
Yanlis anlasilmasin da komsu teyzelerle biraz takil bulbul olursun ☺Merhaba arkadaşlar. Ben çok sessiz biriyim içeme kapanığım kimseyle konuşasım gelmiyor. Üniversite okuyorum sınıfta konuştuğum üç kişi anca var. Biriyle otursam konuşacak bişey bulamıyorum konuşurken kendimi kasıyorum bu huyumdan nefret ediyorum bu huyum arkadaş olarak da sevgili olarak da kaybettirdi bakıyorum millete şen şakrak tatlı dilli o kadar konuşacak şeyi nerden buluyorlar diyorum bunu nasıl yeneceğim lütfen yardım edin bundan dolayı hep yalnızım ağlıyorum çok sevdiğim insanda terk etti beni
EvdeYurtta mı kalıyorsun? Apartta falan tek mi?
Hayır tam tersi ailemle arkadaş gibiyimAileniz çok mu baskıcıydı? Yani konuşmanız için size fırsat verilmez desteklenmez miydiniz?
Kendimi bildim bileli böyleyim açılmadım bi türlü çok soğuk biriyimBu zamanla olacak bir şey.Kendinize yüklenmeyin.Çeşitli ortamlara girip ufak ufak konuşmalarla başlayın.Sırf konuşmuş olmak için değil tabii.Süreç içinde açılırsınız. O çok konuşkan dediğiniz insanları gözlemleyin mesela.Ne konuşuyorlar?Cümleye nasıl giriyorlar?Çoğu da boş konuşuyor ya neyse. :)
Kendimi bildim bileli böyleyim açılmadım bi türlü çok soğuk biriyim
Eğer evde de teksen sosyalleşmen zor olur. Yurtta kalsaydın çok fazla kişi görüyorsun. Okulda da görüyorsun ama kaldığın yer çok etkiliyor.
Parttime bir iş bulun calisin.Orda oyle insanlarla muhatap olacaksiniz ki diliniz acilmak zorunda kalacak.Basarili oldukca ozguvenin yerine gelecek.Merhaba arkadaşlar. Ben çok sessiz biriyim içeme kapanığım kimseyle konuşasım gelmiyor. Üniversite okuyorum sınıfta konuştuğum üç kişi anca var. Biriyle otursam konuşacak bişey bulamıyorum konuşurken kendimi kasıyorum bu huyumdan nefret ediyorum bu huyum arkadaş olarak da sevgili olarak da kaybettirdi bakıyorum millete şen şakrak tatlı dilli o kadar konuşacak şeyi nerden buluyorlar diyorum bunu nasıl yeneceğim lütfen yardım edin bundan dolayı hep yalnızım ağlıyorum çok sevdiğim insanda terk etti beni
Okuyorum üniversite sonÇalışmayı düşündünüz mü?Okuyormuşsunuz.Part-time garsonluk,mağazalarda satış danışmanlığı gibi işler kendinizi aşmanıza vesile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?