Lütfen yardım edin..

Asr123

Ömrüm gurbet..
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
179
128
18
Merhaba hanımlar yeni üyeyim sürekli siteyi takip ediyorum sizlere bir sorum olacak 5 Temmuz’da adetim bitti 9 Temmuz’da eşimle birlikte olduk aşırı bir kanama oldu ondan sonra 15 nde yaptık bir sorun olmadı ancak bugün lekelenmeler oldu acaba rahim yarası mı yoksa yerleşme kanaması mı bilgi ve tecrübenizi paylaşmanızı rica ediyorum ?

Yerleşme kanamsında çok fazla kanama olmaz diye biliyorum ben canım

yerlesme kanamasi icin cok erken daha

Adetten sonra ki ilişki de yoğun oldu ondan son bugün ara ara leke geldi çocukta çok istiyoruz bilmiyorum umudum o yönde
İnşallah bebektendir canım. Ama bende ilk evlendiğimde 2-3 ay öyle oldu ilişki sonrası lekelenme. Rahimde yara varmış benim umarım sende öyle bişey yoktur

Yarın gideceğim ama acaba yerleşme kanamasımıdır diye heyacandan size bir danışayım dedim
İnşallah öyledir canım. Değilse bile kötü bişy değildir umarım

İnşallah bebektendir canım. Ama bende ilk evlendiğimde 2-3 ay öyle oldu ilişki sonrası lekelenme. Rahimde yara varmış benim umarım sende öyle bişey yoktur
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ilk defa böyle birşey yaşıyorum

Yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. Yara filan olabilir. İlk hamileliğimde yerleşme kanaması bir sonraki adet günümde olmuştu. Bir doktara görünmenizde fayda var

Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ilk defa böyle birşey yaşıyorum
Aynen bende 1 yıllık evliyim. 2. Denemeden sonra doktora gittim ki iyiki gitmişim bi sürü bişey çıktı 8 ay geçti resmen şaka gibi. Hala bekliyoruz bakalım. İhmal etme canım kesin git doktora

Aynen bende 1 yıllık evliyim. 2. Denemeden sonra doktora gittim ki iyiki gitmişim bi sürü bişey çıktı 8 ay geçti resmen şaka gibi. Hala bekliyoruz bakalım. İhmal etme canım kesin git doktora
Neler çıktı çocuk olması için engel teşkil ediyor mu

Neler çıktı çocuk olması için engel teşkil ediyor mu
Yok canım şimdilik bende çocuk için bi engel çıkmadı ama ascus çıktı rahimde yara çıktı. 4 aydır ascus tedavisi oluyorum bakalım haftaya belli olacak geçip geçmediği. Rahimdeki yarayı bebek olduktan sonra doğum sırasında halledelim dedi doktor. Bebeğe engel bişey yok dedi ama yinede olmadı. Sıradaki reglinin 2. Günü şu yapılan testen yapacak. Eşimden sperm testi istedi. Bakalım görecez bundan sonra neler olacak neler çıkacak. Rabbim onlara gerek kalmadan bu ay verse inşallah

İnşallah hiç birşeye kalmadan hayırla nasip olurda hayırla kucağına alırsın bu arada ilgin için teşekkür ederim allah razı olsun

Daha yerleşecek zamanları değil maalesef. Bir doktora görünün.

İnşallah hiç birşeye kalmadan hayırla nasip olurda hayırla kucağına alırsın bu arada ilgin için teşekkür ederim allah razı olsun
İnşallah canım. Ne demek cümlemizden de inşallah sende bi an önce kavuşursun meleğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…