Merhaba bayanlar benim 7 yasinda oglum var 3 senedirde cocugum olmuyor asilama oldum en son doktor istanbulda tup bebek yaptir dedi fakat istanbula sadece agustosta gelebilirim eylulde okullar aciliyor yani ya agustosta tup bebek tedavisi olucam yada bir sene erteleyecegim ama adet tarihim 8 qgustos yani bayram hemen oncesi onerebileceginiz iyi merkezler varmi bahceci bayramda calismiyormus
benim ismen bildiğim Ulun ULUĞ ileri yaşta başarılı diyorlar istanbulda, , merkezlerden ise bahçeci ve şişli memorial biliyorum burdaki olumlu yorumlardan bildiklerim.
benim ismen bildiğim Ulun ULUĞ ileri yaşta başarılı diyorlar istanbulda, , merkezlerden ise bahçeci ve şişli memorial biliyorum burdaki olumlu yorumlardan bildiklerim.
Benim size önerebileceğim tek doktor gurur polat.
Onun sayesinde ilk denememde gebe kaldım.
Daha önce başka hastanede 2 kez yaptırdım
Başarısız dünya param gitti.
Gurur hocam kimsenin fark etmediği sorunu bende buldu.
Benim size önerebileceğim tek doktor gurur polat.
Onun sayesinde ilk denememde gebe kaldım.
Daha önce başka hastanede 2 kez yaptırdım
Başarısız dünya param gitti.
Gurur hocam kimsenin fark etmediği sorunu bende buldu.
Eşimde azosperm vardı. Bende de troid değerlerim biri yüksekti ve hocamız çok ilgiliydi ne zaman arasam saat önemli değil muhakkak dönüş yapar ve bilgilendirildi ankara medicana ile anlaşmalı laboratuarını kullaniyordu
Eşimde azosperm vardı. Bende de troid değerlerim biri yüksekti ve hocamız çok ilgiliydi ne zaman arasam saat önemli değil muhakkak dönüş yapar ve bilgilendirildi ankara medicana ile anlaşmalı laboratuarını kullaniyordu
Siz çalışmıyor musunuz.
Şöyle diyim gurur hoca cüzi bir para alıyor.
Başka yerler onun nerdeyse 2-3 katı.
Önemli olan başarıdır.bizim gibi yapmayın
Bizim 50 milyar para gitti 2 transfer parası .sonuç sıfır.gurur hocam Allah razı olsun bizden fazla düşünüyor bizim paramızı .videolarıni izleyin kendisi
Çok tanınmış biri zaten.
Siz çalışmıyor musunuz.
Şöyle diyim gurur hoca cüzi bir para alıyor.
Başka yerler onun nerdeyse 2-3 katı.
Önemli olan başarıdır.bizim gibi yapmayın
Bizim 50 milyar para gitti 2 transfer parası .sonuç sıfır.gurur hocam Allah razı olsun bizden fazla düşünüyor bizim paramızı .videolarıni izleyin kendisi
Çok tanınmış biri zaten.
Evet canim calisiyorum fakat ankara benim icin cok zor eylulde okullar aciliyor ogretmenim agusyostada 8 agustos adet tarihim yani bayram oncesi tup olmaz ama ankaradansa istanbul akrabalar var onlarda kalirim ustelik istanbuldada cok iyi doktorlar var diye dusunuyorum sen ne kadara yaptirdinki cnm tup bebek bahceci bana 9000 tl dedidedia
Evet canim calisiyorum fakat ankara benim icin cok zor eylulde okullar aciliyor ogretmenim agusyostada 8 agustos adet tarihim yani bayram oncesi tup olmaz ama ankaradansa istanbul akrabalar var onlarda kalirim ustelik istanbuldada cok iyi doktorlar var diye dusunuyorum sen ne kadara yaptirdinki cnm tup bebek bahceci bana 9000 tl dedidedia