- 5 Ocak 2020
- 10
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi Sevvalpoyraz
-
Tabii ki cikar. Test yapmalisinMerhaba adım sevval 19 yaşındayım yılbaşı sabahı erkek arkadasım ile bir ilişki yaşadık ancak korunmak istesek bile yırtılma sonucu erkek arkadasım icime bosalmıs nöbetci eczane bulamadık ayın 2 si 30 saat gectikten sonra ella ertesi gün hapı aldım adetim düzensiz oldugu icin ne zaman olacagımı bilmiyorum en son 5 aralıkta adet oldumve üstünden 32 gün gecti sizce hamilemiyim test alsam cıkarmı
Sizce hamilemiyimTabii ki cikar. Test yapmalisin
Ertesi gün ilaçları da düzensizliğe neden olabiliyor telaş yapmayın. Daha çok yeni herhangi bir testte çıkması cok zor ilişkinin üzerinden min. 10 gün geçmesi lazım ki kan testinde çıksın sonra idrarda. Ama ertesi gün hapı için 30 saat geç bir süre değildir genelde
Ben sanmiyorum yaa hamile oldugunu.Sizce hamilemiyim
O belirtiler hemen olan belirtiler değil. Seninki tamamen psikolojik. Zaten duzensizliginde varmisTeşekkür ederim size bir soru daha sorucam rahatsız ettim sizide kusura bakmayın üstümde halsizlik var ve kokulara eskisinden daha çok hassasım son olarak ise aşırı tatlı istiyor canım yemeklere karşı bir iştahsızlığım var bunun sebebi ilaç veya adst dönemim yaklaştığı içinmi hamilekik belirtisi değildir demi Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapar inşallah ancak yaşım gereği bebek sahibi olmak istemiyorum
Çok teşekkür ederimO belirtiler hemen olan belirtiler değil. Seninki tamamen psikolojik. Zaten duzensizliginde varmis
Devler hastanesinde kan verirsen ve pozitif cikarsa ailenin haberi olur. Aile hekimi bile arayıp kontrole çağırır. Ozel hastane yada muayenehaneye gitmen lazim .Kan testi ssk dan dolayı babamın e devletinde gözüküyor diye bir şey okumuştum ve eğer pozitif çıkarsa ileride karşıma çıkmasından korkuyorum
Devler hastanesinde kan verirsen ve pozitif cikarsa ailenin haberi olur. Aile hekimi bile arayıp kontrole çağırır. Ozel hastane yada muayenehaneye gitmen lazim .
Erken gebelik testi alMerhaba adım sevval 19 yaşındayım yılbaşı sabahı erkek arkadasım ile bir ilişki yaşadık ancak korunmak istesek bile yırtılma sonucu erkek arkadasım icime bosalmıs nöbetci eczane bulamadık ayın 2 si 30 saat gectikten sonra ella ertesi gün hapı aldım adetim düzensiz oldugu icin ne zaman olacagımı bilmiyorum en son 5 aralıkta adet oldumve üstünden 32 gün gecti sizce hamilemiyim test alsam cıkarmı
Özel hastanede olunca aile hekimi arıyorDevler hastanesinde kan verirsen ve pozitif cikarsa ailenin haberi olur. Aile hekimi bile arayıp kontrole çağırır. Ozel hastane yada muayenehaneye gitmen lazim .
Peki bunun başka bir yolı yokmu idrar testi haricindeÖzel hastanede olunca aile hekimi arıyor
Cok calistim ozel hastanede hic duymadım.Özel hastanede olunca aile hekimi arıyor
Eminmisiniz ona göre çarşamba günü test için gidicemCok calistim ozel hastanede hic duymadım.
Benim çalıştıgim hastanelerde bilgi gizliliği vardı. Haber verilmez adi üstünde ozel hastane. Ama bilgi gizliliğini ihlal eden hastaneler varsa bilemem. Ona gore sorup gitsen daha iyi. 18 yas altiysan her türlü ailene haber verilir yalniz.Eminmisiniz ona göre çarşamba günü test için gidicem
19 yaşındayım belirttiğim gibi 20 oluyorum nisan ayındaBenim çalıştıgim hastanelerde bilgi gizliliği vardı. Haber verilmez adi üstünde ozel hastane. Ama bilgi gizliliğini ihlal eden hastaneler varsa bilemem. Ona gore sorup gitsen daha iyi. 18 yas altiysan her türlü ailene haber verilir yalniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?