Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm yeni korunmayı bıraktık inşallah rabbim saglıklısını hayırlısını nasip eder

Inşallah cnm cok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan Rabbim sagliklisini hayırlısını sana da bana da isteyen her kuluna nasip eder inşallah

Inşallah cnm cok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan Rabbim sagliklisini hayırlısını sana da bana da isteyen her kuluna nasip eder inşallah
Korkmak yok olmayacak birdaha insallah allahın izniyle ben inanıyorum benim kistik higroma pesine yine kalbi durmustu ama yinede inanıyorum

İnsallah cnm Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla Rabbim isteyen her kuluna yardım etsin

Ne yaptin cnm umarim guzel haberlerin vardir. Ben laparoskopi oldum benim 6 cm lik cikolata kistim vardi evlendiginden beri onu kucultemiyorduk igne ve ilaclarla en son ameliyatla aldirdim. Sonrasinda bende baslayacagim ins. Gebelige sen nasilsin?

Ne yaptin cnm umarim guzel haberlerin vardir. Ben laparoskopi oldum benim 6 cm lik cikolata kistim vardi evlendiginden beri onu kucultemiyorduk igne ve ilaclarla en son ameliyatla aldirdim. Sonrasinda bende baslayacagim ins. Gebelige sen nasilsin?
Çok yeni hamileyim cnm 4+6 günlük pazartesi doktora gidecegim insallah guzel haberler alırım yalnız bilmeden kas gevsetici kullandim inşallah bebeğime birşey olmaz

Daha erkken gebelik kullandigin bikerelik ilactan birsey olmaz hadi bakalim dualarim seninle umarim bu sefer hersey yolunda gidecek eline saglikla alman dilegiyle..

Daha erkken gebelik kullandigin bikerelik ilactan birsey olmaz hadi bakalim dualarim seninle umarim bu sefer hersey yolunda gidecek eline saglikla alman dilegiyle..
Inşallah cnm cok tesekkur ederim duaların icin 2 gündür kahverengi leke geliyor doktoru aradım bol su iç dinlen diyo lütfen dualarını eksik etme

Allah bebegini kucagina almayi nasip edecek ins ben inaniyorum saglikla... bende bu ay başlayacagım hamilelik islerine inş. Dualarimdasin tum bildigim gordugum kim varsa dualarimda

Bugun kontrole gittim cnm çok şükür şuan için bir problem yok ilgin için çok teşekkür ederim her namazımda duamdasın cnm inan ki
Yaa cok sagol kader arkadasimsin her zaman iyi haberler duymani duymamizi isterim inan sende benim her aksam duamdasin bu yuzden ara ara durumunu soracagim eger rahatsz olmazsan

Yaa cok sagol kader arkadasimsin her zaman iyi haberler duymani duymamizi isterim inan sende benim her aksam duamdasin bu yuzden ara ara durumunu soracagim eger rahatsz olmazsan
Her daim sorabilirsin cnm hayırlı haberlerini mutlaka bana da söyle cnm dualarını esirgeme lütfen sen her zaman duamdasin

Çok şükür iyiyim cnm şuan için bildiğim bir problem yarın tam9 haftalık olacak birşey soracam cnm ya yağ söykücünün bir zarari olur mu geçen bilmeden kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…