Korkmak yok olmayacak birdaha insallah allahın izniyle ben inanıyorum benim kistik higroma pesine yine kalbi durmustu ama yinede inanıyorumInşallah cnm cok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan Rabbim sagliklisini hayırlısını sana da bana da isteyen her kuluna nasip eder inşallah
Çok yeni hamileyim cnm 4+6 günlük pazartesi doktora gidecegim insallah guzel haberler alırım yalnız bilmeden kas gevsetici kullandim inşallah bebeğime birşey olmazNe yaptin cnm umarim guzel haberlerin vardir. Ben laparoskopi oldum benim 6 cm lik cikolata kistim vardi evlendiginden beri onu kucultemiyorduk igne ve ilaclarla en son ameliyatla aldirdim. Sonrasinda bende baslayacagim ins. Gebeligesen nasilsin?
Inşallah cnm cok tesekkur ederim duaların icin 2 gündür kahverengi leke geliyor doktoru aradım bol su iç dinlen diyo lütfen dualarını eksik etmeDaha erkken gebelik kullandigin bikerelik ilactan birsey olmaz hadi bakalim dualarim seninle umarim bu sefer hersey yolunda gidecek eline saglikla alman dilegiyle..
Inşallah cnm sagol Allah razı olsun sende benim dualarimdasın dualarını eksik etme lütfenAllah bebegini kucagina almayi nasip edecek ins ben inaniyorum saglikla... bende bu ay başlayacagım hamilelik islerine inş. Dualarimdasin tum bildigim gordugum kim varsa dualarimda
Bugun kontrole gittim cnm çok şükür şuan için bir problem yok ilgin için çok teşekkür ederim her namazımda duamdasın cnm inan kiCanim nasilsin nasil gidiyorumarim hersey guzel..
Yaa cok sagol kader arkadasimsin her zaman iyi haberler duymani duymamizi isterim inan sende benim her aksam duamdasinBugun kontrole gittim cnm çok şükür şuan için bir problem yok ilgin için çok teşekkür ederim her namazımda duamdasın cnm inan ki
Her daim sorabilirsin cnm hayırlı haberlerini mutlaka bana da söyle cnm dualarını esirgeme lütfen sen her zaman duamdasinYaa cok sagol kader arkadasimsin her zaman iyi haberler duymani duymamizi isterim inan sende benim her aksam duamdasinbu yuzden ara ara durumunu soracagim eger rahatsz olmazsan
Hic bilmiyorum cnm bunu dr a sormalisin kendine cok iyi bak olurmuÇok şükür iyiyim cnm şuan için bildiğim bir problem yarın tam9 haftalık olacak birşey soracam cnm ya yağ söykücünün bir zarari olur mu geçen bilmeden kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?