- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Yagmurrr123
-
Gerçekten anlama sıkıntınız var ciddi anlamda.Ozaman size sizin cevabınızla cevap veriyorum
Gerilme canım bu kadar ben her zaman haklının yanındayımGerçekten anlama sıkıntınız var ciddi anlamda.
Ben konu sahibine yazdım. İstediğim konuya saygı çerçevesinde cevap verme hakkına sahibim neden?
Çünkü konu sahibi "konu" açmış.
Sizlik bir durum yok yani anladınız mı?
Benim yaptığım yoruma müdahale ederseniz karşılık veririm. Çünkü karışma hakkınız yok.
Siz konuya yorum yaparsınız bende karışmam. Gelip bana yazarsanız cevabını alırsınız kapiş?
yaş 45 çırpınan benım sakin olun kızlar
Mantıklı olabılır yumurtlama engelleyebılır adetiAcaba yumurtlama geç olunca adet de mi geç oluyor. @kediseverkadinPeraeylem Kızlar yeni bi tartışma konusu buldum bırakın bunu tartışalım
Reglden 14 gün önce çatlama oluyor evet, ama erken veya daha geç olabilir.Merhabalar yeni üye oldum merak ettiklerimi sormak istiyorum ben yaklaşık bir senelik evliyim 6 ay önce 8 haftalık hamileyken düşük yaptım sonrasında kist oluştu bir türlü hamile kalamadım 1 buçuk ay önce hastaneye gittiğimde kistimin nerdeyse kayboldugunu söyledi biran önce anne olmak istediğim için klomen verdi onu kullandım doktorum kocaelinde ben İstanbuldayım yasaklar dolayısıyla bidaha gidemedim kontrole ovulasyon testi aldım şuanda adetime 15 gün var 3 gün önce ilk ovulasyon testimi yaptım ikinci çizgi ilki kadar koyu degildi internetten izlediğime göre dahada koyu olması gerekiyormuş dün yaptım öncekine göre daha silik çıktı şimdi nerdeyse yok gibi yumurtamın daha erken çatlama ihtimali varmı hastaneye randevuda bulamıyorum bileniniz varsa yardımcı olabilir mi bildiğim kadarıyla 15 gün önce çatlıyo ama gittikçe silikleşiyo ikinci çizgi
Sanırım buna benzer bı yazı okumuştum yanı çizgi baştan takıp ediyorlar netleşiyor silikleşsene kader hergünü değerlendirenler vardıMerhabalar yeni üye oldum merak ettiklerimi sormak istiyorum ben yaklaşık bir senelik evliyim 6 ay önce 8 haftalık hamileyken düşük yaptım sonrasında kist oluştu bir türlü hamile kalamadım 1 buçuk ay önce hastaneye gittiğimde kistimin nerdeyse kayboldugunu söyledi biran önce anne olmak istediğim için klomen verdi onu kullandım doktorum kocaelinde ben İstanbuldayım yasaklar dolayısıyla bidaha gidemedim kontrole ovulasyon testi aldım şuanda adetime 15 gün var 3 gün önce ilk ovulasyon testimi yaptım ikinci çizgi ilki kadar koyu degildi internetten izlediğime göre dahada koyu olması gerekiyormuş dün yaptım öncekine göre daha silik çıktı şimdi nerdeyse yok gibi yumurtamın daha erken çatlama ihtimali varmı hastaneye randevuda bulamıyorum bileniniz varsa yardımcı olabilir mi bildiğim kadarıyla 15 gün önce çatlıyo ama gittikçe silikleşiyo ikinci çizgi
Valla bilemiyorum belki işve cilveYa bu hergün değerlendirenler nasıl yapıyor arkadaş benim yumurtlama 2 gün sürüyor yumurtlamadan önceki günü de değerlendiriyoruz, tam çatlama olduğu gün 4. Denemede kalkış sağlanamıyor. 2 dir aynısı oluyor.
İşve cilve yapınca oluyor da sadete gelemiyoruzValla bilemiyorum belki işve cilveben hiç takıp etmedim yumurtlama günü felan
Öyle okumuştum hergunu degerlendırdık filan yazıyorlardı
Doğru demiş bence de oluruna bırakmak en iyisi bak ben hiç beklemedim anda olduİşve cilve yapınca oluyor da sadete gelemiyoruzhatta en son paparayı yedim, yok yumurtlamış yok gıdaklamış yok çatlamış sultan ahmet çeşmesi mi bu her istediğinde hemen kalkan inen bir şey mi diye sinirlendi ben de hak verdim ne yalan söyleyim artık kendi haline bırakcam ben de olcağı varsa olur.
Doğru demiş bence de oluruna bırakmak en iyisi bak ben hiç beklemedim anda oldu
Amin canım darısına başına inşallahALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimMesajınız gerçekten sinir bozucu bır an ben bunları yaşasam ve bana bu tarz bı cevap verılse o an ki sinirle ne cevap verırdim Allah bilir.
Ne demek menapozdan önce son çırpınışlar zannettim yasının 40-50 olmasını mı beklemeli menapoz mu olmalı buraya bilgi danışmak için yazması için illa menapozu mu beklesin. Yaşı 23 de olsa 53 de olsa bebek istiyor erken anne olmak bebeğiyle arkadaş gibi büyümek en doğal hakkı ve Yaşayan var ise bilgi almak için yazıyor yüzden eğer bı bılgınız yoksa lütfen bu sekılde ınsanları kışkırtacak şekilde yazmayınız.
Allah razı olsunCanım ovulasyon testinden hiç anlamıyorum anlayanlar yorum yapacaktır. Allah sağlıklı evlat nasip etsin
Helal olsun yazdıklarınızı okuyunca kendi derdimi unuttumKonu sahibi hakkını helal et biraz karıştı ortalık
Hergün olması sperm kalitesini azaltıyomuş öyle duydum bendeİşve cilve yapınca oluyor da sadete gelemiyoruzhatta en son paparayı yedim, yok yumurtlamış yok gıdaklamış yok çatlamış sultan ahmet çeşmesi mi bu her istediğinde hemen kalkan inen bir şey mi diye sinirlendi ben de hak verdim ne yalan söyleyim artık kendi haline bırakcam ben de olcağı varsa olur.
O da mümkün tabı mantıklı aslında bence oluruna bırakın stres yaptıkça oldu mu olacak mı bu sefer olmuyor geç oluyorHergün olması sperm kalitesini azaltıyomuş öyle duydum bende
Test bozuk olabilir tekrar yapmayı deneyebilirsin benim testim pozitif olduğunda şak diye iki çizgi çıkmıştı ikisi de net çizgi şeklindeydi o yüzden testi tekrarla benceMerhabalar yeni üye oldum merak ettiklerimi sormak istiyorum ben yaklaşık bir senelik evliyim 6 ay önce 8 haftalık hamileyken düşük yaptım sonrasında kist oluştu bir türlü hamile kalamadım 1 buçuk ay önce hastaneye gittiğimde kistimin nerdeyse kayboldugunu söyledi biran önce anne olmak istediğim için klomen verdi onu kullandım doktorum kocaelinde ben İstanbuldayım yasaklar dolayısıyla bidaha gidemedim kontrole ovulasyon testi aldım şuanda adetime 15 gün var 3 gün önce ilk ovulasyon testimi yaptım ikinci çizgi ilki kadar koyu degildi internetten izlediğime göre dahada koyu olması gerekiyormuş dün yaptım öncekine göre daha silik çıktı şimdi nerdeyse yok gibi yumurtamın daha erken çatlama ihtimali varmı hastaneye randevuda bulamıyorum bileniniz varsa yardımcı olabilir mi bildiğim kadarıyla 15 gün önce çatlıyo ama gittikçe silikleşiyo ikinci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?