Lütfen yardım edin

ccvÖncelikle merhaba geçen ay regl bitisimin aynı günün akşamında bir ilişki yaşadım partnerim emin olmadığı için yarım saat içinde ertes72 ictim ve üç gün sonra tekrar adet yogunlugunda bir kanamam oldu kan pıhtısı yoğunlukta içim rahat etmedi beta 2.39 çıktı doktor gebelik yok hormon ilacından dolayı olmuş olabilir dedi kan verdikten bir hafta sonra 4 kere idrar testi yaptım ama hepsi negatif çıktı ilişkinin üzerinden 24 gün geçti ve adetim şuan 2 gün gecikti tekrar test yaptım ama yine negatif çıktı sizce bu zamana kadar gebe olsaydım çıkmış olur muydu herkese teşekkür ediyorumHsyır hamile
Öncelikle merhaba geçen ay regl bitisimin aynı günün akşamında bir ilişki yaşadım partnerim emin olmadığı için yarım saat içinde ertes72 ictim ve üç gün sonra tekrar adet yogunlugunda bir kanamam oldu kan pıhtısı yoğunlukta içim rahat etmedi beta 2.39 çıktı doktor gebelik yok hormon ilacından dolayı olmuş olabilir dedi kan verdikten bir hafta sonra 4 kere idrar testi yaptım ama hepsi negatif çıktı ilişkinin üzerinden 24 gün geçti ve adetim şuan 2 gün gecikti tekrar test yaptım ama yine negatif çıktı sizce bu zamana kadar gebe olsaydım çıkmış olur muydu herkese teşekkür ediyorum
Hsyır hamile değilsin ertesi gün hapları bu anlamda çok kötü kullandıktan sonra hormonları etkiliyor geç regl olabilirsiniz hormonlardan dolayı içiniz rahat olsun

Öncelikle merhaba geçen ay regl bitisimin aynı günün akşamında bir ilişki yaşadım partnerim emin olmadığı için yarım saat içinde ertes72 ictim ve üç gün sonra tekrar adet yogunlugunda bir kanamam oldu kan pıhtısı yoğunlukta içim rahat etmedi beta 2.39 çıktı doktor gebelik yok hormon ilacından dolayı olmuş olabilir dedi kan verdikten bir hafta sonra 4 kere idrar testi yaptım ama hepsi negatif çıktı ilişkinin üzerinden 24 gün geçti ve adetim şuan 2 gün gecikti tekrar test yaptım ama yine negatif çıktı sizce bu zamana kadar gebe olsaydım çıkmış olur muydu herkese teşekkür ediyorum
Adet bitişinin ayni gunu hamile kalmak imkansiza yakin ayrica ustune kanamada olmus ilacda icmissin ohooo hamile degilsin

Yani kaç yaşındasın bilmiyorum ama yanlış yapıyorsun bence bir insan ya korunuyordur yada korunuyordur bebek istemiyorsanız korunmadan ilişkiye girmemelisin yani böyle ertisi gün hapları direk bütün dengeni bozuyor ne olursa olsun hormonel şeyler en iyi bedeni bozmayan kondom diye düşünüyorum eğer testlerde çıkmıyorsa hamile değilsindir bence

Back
X